Zodiac egenskaber: Om Skytten – 23:11. til 21:12.

Skytter er meget målrettet og som alt - undtagen i stå. Hvilke Zodiac ejendomme Skytten-fødte gøre ud, Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Skytten?

 

Zodiac egenskaber fra Skytten

 

Din element: Branden som hovedstof for alt liv. den element er symbolet på spiritualitet og guddommelig inspiration.

Deres afgørelse planet: Jupiter som hersker over himlen.

Deres polaritet: Plus (eller mand eller yang). Det gør dig til en mere udadvendt.

Styrker: De er optimistiske, fordomsfri, idealistisk og berusende.

Den ideelle destinationer for dig: Skytten babyer føler i byer som Köln, Avignon og Budapest godt. Med hensyn til lande, de foretrækker Spanien, Jugoslavien og Australien. De elsker at vandre gennem frodige landskaber.

Din personlige heldig charme: Farven lilla, lapis lazuli, ask, heste og mimoser duft.

stjernetegn egenskaber erich bauer q
Foto: Astro uge 

Zodiac egenskaber: Skytten forelsket

i elsker opfindsomhed en skytte kender ingen grænser. Han føler om præcis, om hans partner på et bestemt tidspunkt ønsker mere ømhed eller flere lidenskab og ild.

Shooters er, i henhold til deres Zodiac egenskaber Kære kunstnere, der opfylder kroppen af ​​sin partner med musik og bringe til knivene og deres egen. For dem er der ingen tabuer. Hvem mere om begær og lidenskab ønsker at vide af kontaktorer, kun en bog om tantra og Kama Sutra skal tage ved hånden. Protect har brug for en masse af seksuel aktivitet for ikke at føle sig frustrerede, og de er hurtigt vakt.

 

Zodiac egenskaber: Skytten i erhvervet

For skytter er en erhverv mere interessant jo mere motion, frihed og uafhængighed, det giver. en arbejde , hvor har han til at sidde hele dagen og kun tage hans hoved ikke kommer i modstrid med hans stjernetegn egenskaber. Den rette blanding af motion og mental kreativitet er livsnerven i et opfyldt, og succesfuld karriere.

Rejser og alt hvad der har at gøre med turisme i bredeste forstand - kurerer, buschauffør, inspektør billet, Tegnefilm, hotel ledere, rejser journalist, udenrigskorrespondent, tolke, udenrigsminister og så videre - er, i henhold til deres Zodiac egenskaber derfor populære Skytten områder.

Den anden favorit genstand for kontaktorer er ifølge hendes stjerne tegn karakteristika sport . De er som professionelle atleter, sport instruktører, dommere, sport journalist, sport embedsmand eller træner, og de har, hvis de er involveret i handel, kan lide at gøre med sportsudstyr. Selv om det ser ud ved første, som om det erhverv intet sport at gøre udvikler ofte kontaktpunkter i løbet af aktiviteten.

Så omfatter, i henhold til Zodiac Eigeschaften fra Skytten og hjælper arbejdspladser til deres drøm aktiviteter, hvad enten det er som en præst, psykolog, terapeut, astrolog, specialundervisning, socialrådgivere, andre tilstedeværende eller management konsulenter. Som optimisme om Zodiac egenskaber fra Skytten hørt det er nemt for dem at sprede en mængde af styrke, håb eller trøst. Selv den medicinske profession er, så at sige lagte skytter i vuggen.

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Skytten?

Book Anbefaling Skytten
Foto: Knaur 

Vores bog tip om Zodiac egenskaber Skytten:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber Skytten?

Så kan vi give dig bogen "Om Skytten" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om Charaktereiegnschaften Skytten-fødte.

bestille lige nu på Amazon!