Zodiac egenskaber: Om Jomfruen – 24.08. til 9,23.

Jomfruen er fleksibel klar refleksiv og uselvisk. Hvilke Zodiac egenskaber Virgin fødsler gøre ud, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Jomfruen?

 

 

Den stjernetegn af Virgo egenskaber:

Din element: Jorden. den element er primordial element og virker som bærer af livet, større donor og mor til høst

Deres afgørelse planet: Kviksølv i aften, som et symbol på guddommelig besked og højere grund

Deres polaritet: Minus (eller kvinde eller yin). Det gør dig en passiv, indadvendte mennesker.

Styrker: De er pålidelige, omsorgsfuld, faktuel og livlig.

Den ideelle destinationer for dig: Virgin fødsler føler i byer som Nürnberg, San Francisco, Melbourne godt. Med hensyn til lande, du foretrækker Schweiz, Tyrkiet og Indien, fordi du elsker bakker.

Din personlige heldig charme: Farven på oliven, rav, æbletræ, kat og myrte.

stjernetegn egenskaber erich bauer qindtaste billedtekst
Foto: Astro uge 

Zodiac egenskaber: Den Virgin i erhvervslivet:

Fordi Jomfruen den erhverv tage ikke som en byrde, men som deres bestemmelse er en del af livet som at spise, sove eller vejrtrækning, er simpelthen beundringsværdigt arbejde disciplin. Du kan nulstille alle de andre, for at hellige sig helt en af ​​de andre eller gjort af sig selv opgave. Selvfølgelig, så efterlader lidt indtryk. Sammen med deres pålidelighed, de er perfekte til jobbet af en sekretær eller en sekretær for chefen for service og alle andre aktiviteter med tjeneste karakter. De er fantastisk at optimere arbejdsprocesserne.

Hvad i Zodiac egenskaber Jomfru stadig imponerer er deres realitetssans. Ingen andre stjernetegn tegn gør ikke flere illusioner og mener nutid og fremtid med sådanne ædru øjne. Du kan regne med, og to og to er for dem bare fire, og ikke fire eller tre og en halv.

Også bemærkelsesværdigt er deres sans for observation og hendes store sans for systematik, planlægning og orden. En jomfru er en en virkelig multi-talent Du kan stort set alt, og gør stort set alt godt. Men det skal understøttes af en følelse af en større helhed. Jo mere omfattende dette overordnede hele er, at det tjener, jo mere det vokser sig selv. Det er den tjener, der trives ved at hjælpe sin herres størrelse.

The Virgin har i henhold til deres Zodiac egenskaber også en stærk tendens til sundhedspersonale. Sick at hjælpe svarer til deres ønske om at gøre noget meningsfuldt. at give syge lindring at vedligeholde dem sunde, for at trøste og, om nødvendigt, at ledsage dem til randen af ​​døden, mens de følger deres kald. Jomfruer er ved siden af ​​skorpioner og fisk de bedste sygeplejersker, læger, psykoterapeuter og praktiserende læger.

 

Zodiac egenskaber: Den Virgin i kærlighed:

The Virgin er mere end andre, der er interesserede i Life-teknologier - men det skal understreges, ikke åndsforladt 'nummer akrobatik'. Snarere praktiseres på Virgin elskov de samme ting, som de ellers prøvet i livet: at kontrollere deres følelser, men ikke for at forhindre denne gang, men at dyrke. The Virgin gør kærlighed og lærer at altid gøre det bedre, fordi de hendes jomfruelige "Controlletti" aldrig helt off: Hun føler med, er opmærksom, ikke falder ind i en tilsyneladende bevidstløs sans wobble. Det er, som om de ville lære at spille et smukt instrument, som om de ville gå ind i en kærlighed skole. Nysgerrig som barn, hun studerede hendes krop og hendes elskede partner, eksperimenterer og forsøger at finde ud af i hvilke områder af kroppen, stimulering er den sjoveste og forbereder indhold.

Deres egen følsomme plet er bugen - fra maven til brystet. Strøg eller delikat touch med læberne, tungen, med hår eller fjer og kys på navlen gøre det endnu en jomfru svært ikke at forelske sig i ekstase. En cirkulær massage maven med en svamp og sæbe jagter hendes kuldegysninger ned ad ryggen. Nogensinde brusebad eller bad er det rigtige sted at nyde den erotiske leg med Jomfruen at starte, fordi denne Adam og Eva reagere på alt hvad der har at gøre med renlighed og pænheden. Men belysning gør kærlighed er ikke for dem. Jomfruer er, og også ligesom kærlighed ikke i søgelyset. Dampet levende lys i soveværelset og badeværelset og blød musik skaber den perfekte ramme for sensuelle timer og opfylde Zodiac egenskaber Jomfruen.

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Jomfruen?

Book Anbefaling Jomfruen
Foto: Knaur 

Vores bog tip om Zodiac egenskaber fra Jomfruen

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber Jomfruen?

Så kan vi give dig bogen "Om Jomfruen" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om Charaktereiegnschaften Jomfru-født.

bestille lige nu på Amazon!