Zodiac egenskaber: Om Fiskene – 20:02. til 3,20.

Fisk vandrer mellem to verdener af følelsen frem og tilbage: på den ene side, fisk kærlighed alene, men på den anden side er de også søge efter sikkerhed. Hvilke Zodiac ejendomme Fiskene-fødte gøre ud, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du den fisk?

 

Zodiac egenskaber af fisk:

Din element: Vand, den oprindelige substans for alt liv. Det er også et symbol på den følelse af vedhæftning, som handler om den intellektuelle magt.

Deres afgørelse planet: Neptun, guden af ​​havene.

Deres polaritet: Minus (eller kvinde eller yin). Det gør dig en mere aktiv søgende mennesker.

Styrker: De er mystisk, medfølende, intuitiv, følsom og forståelse.

Den ideelle destinationer for dig: Fisk-fødte fornemmelse i byerne Worms, Basel og Rio de Janeiro godt. De elsker lande som Iran, Ceylon og Brasilien. På de fleste glad for at rejse til kysten eller på en ø.

din personlige heldig charme : Sea Blue, Belladonna, Dolphin, Kalmus duft, ametyst.

 

Fisk i et job:

Fiskene babyer har brug for en masse tid i de fleste tilfælde indtil erhverv fundet, der svarer til dem, de kan lide, og hvor de så gøre noget. Indtil de ramte ham, de ofte tage midlertidige løsninger og arbejder som taxachauffør, midlertidige tjenere, en ekstra i teatret, i film og tv. Det bringer ikke noget, hvis forældre har på deres fisk Børn tryk eller fortvivlelse, fordi de med tyve eller endda 30 år forbliver stadig "højre" øvelse erhverv. En fisk har at gå sin vej. I overensstemmelse med sin Zodiac egenskaber han har til at gå med strømmen, der bærer ham. Fisk har undertiden fundet kun fyrre år eller mere deres erhverv.

Det er også en af ​​de typiske Zodiac egenskaber af fisk, som de starter noget og ikke færdig. Ja, det er rigtigt at gå til Fiskene naturen. Fiskene er en vandmærke ligesom Kræft og Skorpionen. den element Vand symboliserer i astrologi evnen til at resonere at tage følelser og stemninger og at blive rørt ved dem. Så fisk ofte tage job, hvor de kan leve deres medfølelse for andre: Du vågner op i hospitalssenge, pleje af de indsatte i fængslerne, hjælpe narkomaner eller mentalt handicappede tog. Ud over at hendes berømte sjette sans, typisk for den Zodiac egenskaber fiskene tilhører. En hel fisk gør det til deres profession og mellemstore spåmand eller lignende.

at finde den person, sygdomme og deres årsager og helbredelse fisk trække folk fra en lige så mystisk kilde. på grund af deres Zodiac egenskaber og denne store, naturlige dyd mange fisk at se alternative behandlere, læger og naturlige tilhængere af alternative behandlinger. Et andet domæne fisk kramme mand er videnskab. Hvor det drejer sig om de fleste abstrakte relationer, hvor den ene er de sidste hemmeligheder af sagen på sporet, hvor tænkning trænger ind i uendelighed af plads, bruger Fiskene energi.

stjernetegn egenskaber erich bauer q
Foto: Astro uge 

Fisk i kærlighed:

Fisken er en født enspænder typen Steppenwolf (mandlig udgave) og prinsesse Turandot (kvinderolle). Selv om det sker i pakken, holder han til sig selv, følger sin egen vej og proklamerede til alle, der ønsker at vide, at han på&# 39; s ensomhed stande. På den anden side af fisken-fødte, signalerede meget klart, at han er ensom og har brug for en person, der tager sig af ham. Denne selvmodsigende, kompliceret budskab gør det elskere arg svært at få fisk til dem. du går til dem, de føler sig forfulgt, og det efterlader dem alene, at de ikke føler sig elsket. Derudover er der en tusind måder at skjule og forklædning: Dybest set, hver fisk er i overensstemmelse med dens Zodiac egenskaber genert, genert, så relationelt en rigtig følsom sjæl. Men Fiskene manden kan lide at spille jern-hårde fyr (ligesom fisken Bruce Willis eller Niki Lauda for eksempel). Og kvinder kan lide at give dig selv cool og iskolde (svarende til Nina Hagen). Dette gør de danner venskaber endnu sværere, og der er derfor forholdet evne af fisken med hensyn til vævning af kontakter kun en tre-minus.

er for sin bindingsevne&# 39; s forskellige kvaliteter, afhængigt af hvor længe partnerskab har varet. I løbet af den første måned er fisken den største: følsom, loyal fortryllende, kærlig, høflig. Og derfor han fortjener en A +. Er bryllupsrejse overstået, fisken er kun tavshed, så stilhed, mere og mere forvrænget, går sine egne veje, driver, er ukendt forsvundet. Der er en jævn fire. Da de gennemsnitlige resultater efter Adam Riese, en to til tre. Nå, så kan være&# 39; s liv ...

den sexliv fiskene er så kompleks som denne Tegn på stjernetegn selv. Deres utrolige psykiske sensibilitet gør dem fremstå som en seksuel kamæleon ofte. Fisk er meget følsomme i sengen, ikke ønsker kun deres egen tilfredshed, men også den elskede partner. Det gør dem meget interessant i alle tilfælde.

Zodiac quiz: Hvor godt kender du den fisk?

Book Anbefaling Fiskene
Foto: Knaur 

Vores bog tip om Zodiac egenskaber:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber for fisk?

Så kan vi give dig bogen "Om Fiskene" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I det har Erich Bauer samlet en masse interessante fakta om fisken.

bestille lige nu på Amazon!