Karakteristik af de Scorpio Zodiac egenskaber: Om Scorpio – 24.10. til 22:11.

Skorpionen har en tendens til diskret - men kun for camouflage! Hvilke Zodiac egenskaber Scorpio-fødte gøre ud, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Scorpio?

 

 

 

 

Den stjernetegn af Scorpio egenskaber:

 

Din element: Vand som hovedstof for alt liv. den element er, at du stole mere på din tilregnelighed.

Deres afgørelse planet: Den Pluto som en gud for underverdenen.

Deres polaritet: Minus (eller kvinde eller yin). Det gør dig en mere indadvendte mennesker.

Styrker: De er frygtløs, uudgrundelig, solidaritet, energisk og lidenskabelig.

Den ideelle destinationer for dig: Scorpion babyer føler i byer som München, Dover og Washington godt. Med hensyn til lande, de foretrækker Lapland, Syrien og Marokko. Du kan lide junglen.

Din personlige heldig charme: Farverne sort og rød, den sorte Edeltopal, figentræer, slanger og moskus.

 

 

Zodiac egenskaber: Den skorpion i erhvervslivet:

Scorpions tendens i henhold til dine Zodiac egenskaber for diskret - men som camouflage. De ligner i den virkelige skorpioner i ørkenen, som er tilpasset i deres farvning af de respektive jordbundsforhold. Scorpio mennesker ønsker at være anonym, de vige tilbage fra offentlighedens søgelys.

De tilhører elementet vand, hvilket betyder, at de kun under overfladen, i dybden, afsløre deres natur. Andre tegn på stjernetegn er ligesom midten eller i toppen af ​​handlingen, hævder, at stå i rampelyset, på udkig efter anerkendelse og nyde følelsen af ​​magt. Den Skorpionische bevirker, ifølge Zodiac egenskaber noget andet, nemlig tilbageholdenhed.

Scorpions arbejder med præference i udpege , hvor der er behov mod, styrke og udholdenhed. Når det kommer til livet og døden (fx ulykke læge, jordemoder), er typiske repræsentanter for denne stjernetegn i deres rette element. Spil på et aktivitetsrum for sjælen, det magiske, det okkulte en rolle, skorpioner er i overensstemmelse med deres Zodiac egenskaber det også behandlet.

Værker, der har en særlig menneskelig nærhed til indhold (for eksempel en sygeplejerske), og erhverv i relation til forsikring, især livsforsikring, obligationsmarkedet eller dødsbobehandling er også typisk for dem.

De findes primært som notaren, i Erbgericht eller på registration office. Er godt af familien hovedtema et værk, har skorpionen fundet en passende arbejdsområde her så godt, når det kommer til hemmeligheder til tradition og lov at spilde behandling og miljøbevidsthed. Kræver en professionel medfølelse for de syge og outsider, skorpionen på rette sted føles. Til det er hans efter hans stjernetegn egenskaber talent .

Karakteristik af de Scorpio Zodiac egenskaber: Om Scorpio - 24.10. til 22:11.

 

 

Zodiac egenskaber: Den skorpion i kærlighed:

den typiske Scorpio er meget let overgearet. Selv den mindste irritation af deres følsomme dele af kroppen - maven og kønsdelene - gør du tørster. Når Scorpionman en tætsiddende trusser og på Scorpio kvinde en bestemt slags er nok til at slå benene.

Delikat, breathy kys er ikke for skorpioner. din kiss er stormfuldt, erobre og ikke kun ønsker at tage munden for fornøjelse Partnere i besiddelse af. Så de typiske repræsentanter for denne stjernetegn er sande mestre i de passende seksuel praksis.

Sarte hun giver ikke op i løbet af elskov, de mænd og kvinder Scorpio. Så ophold sine partnere som en påmindelse om varme nætter nogensinde blå farvede kærlighed gange. Fordi lidelse og lidenskab slutte for dem ikke: Skorpionen kærlighed er altid "alt eller intet"Er ecstasy og vanvid, udforskning af ukendte dybder, en evig spil af magt og underkastelse.

Når du vælger den "gerningssted" er en blød, behagelig seng ikke i første omgang. gøre skorpioner køn , hvor de føler sig bare lyst til at gøre, hvad enten det er på køkkenbordet, i badet eller på stuegulvet.

Som supplement måske en antydning: Scorpions er efter hendes stjernetegn egenskaber ikke absolutte i den kategori af kærester eller kærester, de downloadede gymnastik alle stillinger i Kamasutra, nødt til at prøve de mest eksotiske Sexlegetøj eller ville være interesseret i ekstreme eksperimenter.

Langt fra det! Seksualitet er en bona fide Skorpionen ifølge Zodiac egenskaber eliksir, han mener fra dybet af sjælen, at det kan forlænge hans liv for evigt. Sex er et fristed, en fest, en fest, en meditation. Deri ligger dens styrke i sengen, at han ikke forhandle for eventuelle positioner eller spejl skal hænge på loftet. Hans seksualitet er "fra maven", Ikke fra hovedet.

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Scorpio?

 

Karakteristik af de Scorpio Zodiac egenskaber: Om Scorpio - 24.10. til 22:11.

 

 

Vores bog tip om Zodiac egenskaber fra Skorpionen:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber fra Scorpio?

Så kan vi give dig bogen "Om Scorpio" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om Charaktereiegnschaften Scorpio født.

bestille lige nu på Amazon!