Zodiac egenskaber: Om Aquarius – 21:01. til 2,19.

Vandmanden bruges til specielle opgaver. Hvilke Zodiac egenskaber udgør Aquarius født, har en astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Aquarius?

 

Den stjernetegn af Aquarius egenskaber:

Din element: Luft som et symbol på den guddommelige ånde bære livet.

Deres afgørelse planet: Uranus, den guddommelige forfader.

Deres polaritet: Plus (eller mand eller yang). Dette gør du en aktiv udadvendt.

Styrker: De er mennesker, moderne, fri, ukonventionelle og opfindsom.

Den ideelle destinationer for dig: Aquarius babyer føler i byerne Hamborg, Trento og New York godt. De er fascineret af Sverige, Polen og USA. Især vulkanske landskaber har gjort det til dig.

din personlige heldig charme : Lilla, Dato, Unicorn, cypres duft, turkiser.

 

Aquarius på arbejde:

Hver Vandmanden har noget opfundet, tænkte på noget - eller han drømmer mindst forventer at realisere sin opfindelse af en dag. Originalitet at være anderledes end de andre til at følge hans kreativitet - det er en af ​​de typiske Zodiac egenskaber fra Vandmanden . Halvfjerds procent af strålende mennesker har enten Ascendanten i Vandmanden eller Vandmanden født.

Den kølvandet ånd Aquarius-fødte forskning konstant på udkig efter nye muligheder, ændringer, forbedringer, fornyelser - en anden af ​​de Zodiac egenskaber Aquarius. Det umulige eksisterer ikke for ham. Du skal bare nødt til at se på fra det rette perspektiv, foretage en ændring, omstrukturere det hele anderledes - og et svar er fundet. på månen jord? Intet problem! Kunstigt liv i en retort vidne? Også til at skabe! Og måske, Aquarian ånd i hundrede eller endda tusinde år før p-piller for udødelighed opfundet: De fleste ønsker at forlade deres døde kroppe eller deres hjerne fryse og forsøge at overvinde den frist på deres jordiske eksistens som de mennesker bestemmes Vandmænd.

I overensstemmelse med sin Zodiac egenskaber hører til en verden af ​​Aquarius naturligvis hele computerteknologi, internettet og moderne transport-teknologier, som de kommer, for eksempel i flyindustrien.

Men de skal vide: bur de er, de er så uproduktive at være. En aktivitet, hvor hvert håndtag er ordineret præcis gør dem syge. Mindst det arbejde, de er nødt til at bestemme selv! Lige så irriterende en for dem hoved , som kræver dem, hvad de skal gøre og forlade. Det er bedst at arbejde med andre, ligesom kreative og selvstændige mennesker, som de selv er. Ordet hold skal være opfundet af en Vandmanden. kolleger , der kan ikke styre hinanden og disciplin, men hjælpe deres kreativitet , tillid til deres opfindsomhed - der er rige, hvor Aquarius kører i topform, hvilket svarer til dens Zodiac egenskaber.

stjernetegn egenskaber erich bauer qAstro uge

 

Vandmanden i kærlighed:

følelser og lidenskaber røre vandet mænd, men aldrig grave det på så stærk, som det er tilfældet for eksempel med vandmærket Cancer, Scorpio eller Fiskene. På grund af dette, Vandmænd nyder normalt en indre harmoni og sindsro, trods hendes af Zodiac egenskaber er efter ganske usikker og endnu mere ængstelig. Også altid holde en vis afstand fra deres følelser og analysere dem næsten som noget fremmed, ikke (til dem der tilhører"Min fornemmelse siger mig nu, at jeg er temmelig pissed off ..."). Det betyder ikke, at de er cool eller følelsesløse. De tillader alt. Men dirigent for alle deres følelser og stemninger er hendes ånd - og ikke bare nogen refleksiv, autonome nervesystem!

Som enhver lufttegn, og dette er nemt kontakte og dermed en partner . en solo eller enkeltstrenget Wassermann transmitterer gennem hver pore i hans krop signaler: "Jeg er fri, jeg har tænkt mig at have, vil jeg gerne; Hvis du også har lyst til, så lad os gøre noget sammen ..." Og på hans opfindsomhed vil altid finde måder og midler til at gøre det første skridt, så den / de andre ikke lukke - en typisk stjerne tegn karakteristika Aquarius.

Om emnet køn bekymringer, Vandmænd er uden tvivl den mest tolerante, mest tolerante og mest eksperimenterende. Eventuelle tabuer eksisterer ikke for dem. Alene manden selv bestemmer, hvad der er tilladt og hvad der ikke er. Hvis noget er sjovt, kan det ikke være ulovligt i øjnene af Aquarius. Selvfølgelig er respekt for andre er altid altafgørende. Det skal være både sjovt, det er den eneste begrænsning. da ny positioner prøvet, og hvis du&# 39; s som måske noget kommer Sadomasochisme tilføjet; dog således at den fælles overenskomst. På kanten af ​​alle de tabubelagte emner, vi skal flytte allerede. Det betyder naturligvis også, at du kan køre gratis hans seksuelle fantasier, forsket dem og fuldt ud i livet.

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Aquarius?

 

 

Book Anbefaling VandmandenKnaur

 

Vores bog tip om Zodiac egenskaber:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber Aquarius?

Så kan vi give dig bogen "Om Aquarius" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I det forklarer Erich Bauer alt vigtigt om karakter og personlighed Vandmandens.

bestille lige nu på Amazon!