Zodiac egenskaber: Om Leo – 23:07. til 8.23.

Lions er virkelige vindere typer - de er selvsikker og bestemt. Hvilke Zodiac egenskaber Lion babyer gøre ud, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Leo?

 

 

Zodiac egenskaber fra Leo:

 

Din element: Ilden. Elementet repræsenterer livsenergi.

Deres afgørelse planet: Solen som et symbol på at hvile i midten.

Deres polaritet: Plus (eller mand eller yang). Det gør dig en indadvendte og maternelle mennesker.

Styrker: De er selvsikre, generøs, varm, naturlig og kreativ.

Den ideelle destinationer for dig: Lion babyer føler i byer som Koblenz, Rom og Bombay derhjemme. de tilbringer deres ferie ligesom i lande som Italien og Frankrig - samt Seychellerne irritere. Fordi løver elsker stranden om alt.

Din personlige heldig charme: Farven på gylden, palmer, løver, kanel duft og diamanter.

 

 

Zodiac egenskaber: Den Lion i erhvervslivet:

Lions altid få, hvad de vil have - og mere eller mindre hele deres liv: først den rigtige skole, den rigtige uddannelse, en stor endelig erhverv . Her er Leo ifølge hans Zodiac egenskaber hverken ekstremt ambitiøst, men det har en overdreven fanatisk arbejdsmoral. Især ikke nå deres mål ved Lions elendig rænkespil. Hendes hemmelighed lyder meget enkel: du er sikker på dig selv - og vise det.

Ingen løve-fødte bør gøre noget, han ikke er helt overbevist. Det giver ingen mening. Før eller senere, er han gøre, hvad han ønsker. Lions er nødt til at være der med hendes hjerte, bekræfter, hvad de gør i deres hjerte af hjerter ud, deres erhverv at være værdig. Og det er en god ting: Lions hvis deres Zodiac egenskaber forblive tro. For andre kan synes, som om de var forkælet, stolt eller arrogant; Men for løven er et arbejde, som han ikke kan bekende spild af tid, slid og besvær.

På den anden side, kan ingen operere som en løve, da han er overbevist om hans handlinger. Han er en velsignelse for enhver virksomhed, enhver virksomhed, enhver butik, hver praksis, hver bar eller hvor han optræder, og han tilføjer sit handlinger automatisk et personligt præg og en spor kreativitet tilføjede: Som en bartender han blander drinks med strålende, betagende momentum. Som en sygeplejerske, han fordelte andet end piller en kvante vitalitet. Selv hvis han arbejder på samlebånd, mere end en monoton bevægelse, hvor de udgår garantier: et smil, mere sjov på at være en lille show. Dette gør også Zodiac egenskaber fra Leo ud.

Zodiac egenskaber: Om Leo - 23:07. til 8.23.

 

 

Zodiac egenskaber: Den Lion in Love:

Lions er meget passioneret elsker . Dette er på grund af deres Zodiac egenskaber. For i hendes arme man finder fornøjelse ren, tryk på hendes hud frigiver en slags magnetisme, der tiltrækker en stærk, synker dybere og kan bede om mere. Den Leo udstråler en sensuel duft, der vækker minder om vores Urvergangenheit. begær og lidenskab er lige så uudtømmelig som alt med dem. Lions er den sexfreudigsten repræsentanter for stjernetegn (Undtagen måske de skorpioner). Af alle dens strukturelt de har brug for hyppigere og mere sex end andre stjernetegn.

den elskov en typisk Lion spædbørn normalt kører i tre faser. I begyndelsen han gør, som jeg sagde, at erobre, så for at få den anden til at høre fra ham, hvad han er en stor løve, og endelig vilde med hans bytte i en orgasme at fusionere - og så til udmattelse altid at gentage dette spil igen.

I den anden fase, alt afhænger af, hvordan legende partnerlandene begavet viser. Det er ligegyldigt, hvad du spiller, erobringen, underkastelse, den jeg er-ikke-til-Have- denne adskillelse spil, men det skal være kreativ og øge fornøjelsen. I tredje fase, en fantastisk forandring finder sted på løver i: Han har fundet tillid, han ved, hvor han hører til, han elsker sin partner og selvfølgelig hans familie, han har en. Og dermed dens behov for kærlighed er stort set dækket. Han er glad, tilfreds, han spinder

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Leo?

 

Zodiac egenskaber: Om Leo - 23:07. til 8.23.

 

 

Vores bog tip om Zodiac egenskaber fra Leo:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber fra Leo?

Så kan vi give dig bogen "Alt om Leo" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om Charaktereiegnschaften løven-født.

bestille lige nu på Amazon!