Zodiac egenskaber: Om Vædderen – 21:03. til 20:04.

Vædderen ønsker altid dit hoved mod væggen. For ram, der ikke er forhindringer, kun udfordringer. Hvilke Zodiac egenskaber Aries babyer gøre ud, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du ram?

den Zodiac egenskaber stødslæden:

Din element: Branden, som presserende og oplivende element. Konkurrence fremmer forhindringer udfordring.

Deres afgørelse planet: Mars, krigsguden. Han er også et symbol på forplantning.

Deres polaritet: Plus (eller mand eller yang). Dette gør du en aktiv og udadvendt.

Styrker: De er kampklar, idealistisk, energisk, munter og spontan.

Den ideelle destinationer for dig: Vædderen er født ligesom byerne Berlin, London og København. De kan lide at rejse til lande som Irland, Canada og Burma. De elsker ørkener og vulkanske landskaber.

Din personlige heldig charme: Rød, gran, ulve, rosmarin-duftende, rubiner.

Vædderen på arbejde:

Vædderen foretrækker at arbejde, hvor det handler om initiativ, udfordring og lederskab. De kan findes der, hvor udformet og konstrueret og kunstnerisk arbejde er vigtig. Når det kommer til selvudfoldelse og ankommer på initiativ af Vædderen-fødte er i hans element . Fordi det er hans Zodiac egenskaber.

Aktiviteten af ​​en leder eller iværksætter er bogstaveligt skrevet Vædderen født på kroppen. Med andre ord: En leder må den, hvor en vædder helt efter hans Zodiac egenskaber drømme, og også får penge , som regel en masse penge: han jetting hele verden, udvikler han projekter, pitching nye virksomheder fra jorden - og han holder til ingenting, men overlader den kedelige benarbejde anden. En leder altid lever i krig. Konkurrencen er overalt, Tab er en af ​​de vigtigste begreber i sin standard ordforråd.

Hvad kan ram endnu? Selvfølgelig, de arbejder ligesom overalt, hvor det kommer til hastighed og fare: som en nødsituation læge, Sanka- eller testkører, detektiv, politimand og brandmand. Vædderen er fremragende læger, især kirurger og tandlæger. Også lærerfaget er Vædderen føler stærkt tiltrukket. Mod børn kan komme i spil prima deres spontane natur. Vædderen er fremragende håndværkere. I metalindustrien eller i bilindustrien du møder en masse succesfulde udgivelse i Zodiac tegn .

det skal understreges, hvor vigtigt for Vædderen dynamik, udfordring og variation. Fra ham, at forvente, at åndrig væsen af ​​foråret, hele sit liv lang tid at gøre det samme håndtag, er en skændsel. ifølge hans Zodiac egenskaber han ønsker at indlede, tonen, bly. Enten er han selvstændig, eller han har brug for et job, vil blive belønnet på initiativ og han kan stige op. Efter kliché af en civil tjeneste, der ikke ser lige frem.

Zodiac egenskaber: Om Vædderen - 21:03. til 20:04.

Den vædder forelsket:

De, der drømmer om en fredelig, harmonisk idyl af to, bør Vædderen undgå foretrække. Men der er på udkig efter et levende fællesskab, der, så stille og roligt og meget ømt ligesom livet til tider højt og dramatisk igen, er lidt bedre end liv sammen med stemplet.

Oven i denne mand ser - hvad enten mand eller kvinde - den anden princip som sit bytte: "Denne mand (eller kvinde) Jeg vil gerne have, uanset hvad omkostningerne!" Der er derfor ikke noget mere lidenskabelig, mere farverig, mere spændende, ånde stjæle Their, men intet mere anstrengende end den afhentning en vædder. Hvilket nu svarer til den tid Zodiac egenskaber stødslæden. Selvfølgelig fremskridt i en Vædderen kvinde er aldrig sådan ret som en mands. Men med deres kvindelige våben - erotik, forførelse spil, fintede svaghed, retræte og angribe - når Vædderen-Dame i sidste ende nøjagtig det samme.

Vædderen mænd er et hundrede procent overbevist om i sengen den bedste. Hunnerne af dette tegn i dyrekredsen gerne prale af deres særlige glæde af køn og kærlighed. Vædderen tilhører brand element . Og brand er et symbol på lidenskab. Og Vædderen er de mest brændende ild tegn - derfor er de også de mest lidenskabelige. Oven i det Vædderen overveje køn ligesom alt andet i livet: Det handler også om, hvem der er den bedste. Derfor er en nat er en vædder altid noget særligt: ​​Det er nødvendigt at slå rekorder, vinde et nyt mesterskab.

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du ram?

 

Zodiac egenskaber: Om Vædderen - 21:03. til 20:04.

Vores bog tip om Zodiac egenskaber:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber af ram?

Så kan vi give dig bogen "Alt om Vædderen" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om karakteren af ​​ram.

bestille lige nu på Amazon!