Salte tabe med Schuessler salte: Turbo-planen

Vægttabet med Schuessler salte er mulig, selv med alderen. Celle- salte til at tabe der på apoteket. Den 6-salte-power behandling.

Det er ikke bare en mistanke, men dette faktum: I løbet af årene, os stadig vanskeligere at falde. Ofte de ekstra pounds stikning på trods af en sund, afbalanceret kost og regelmæssig motion ligefrem os - deprimerende. Men hvorfor er det? Hvorfor mister vi lidt vægt eller taljemål, selv om vi kun foder til dage salat?

Homøopati ekspert og bog forfatter Dr. Dorothee Brida-engelsk kender svaret: "Hvis du ikke løfter på trods af en sund kost, er sandsynligvis en mineral mangel. Dette gør det muligt for kroppens balance og stofskiftet bliver stoppede med at arbejde optimalt." Resultatet er dobbelt ugunstig samme: Vi tager hurtigere og vanskelig igen. Men denne ubalance, behøver vi ikke at acceptere, siger eksperten. Vægttabet med Schuessler salte er mulig, selv med alderen. "Cell salte kan kompensere for den mangel, er forurenende stoffer transporteres fra kroppen og den medbringe dit stofskifte tilbage op i fart."

Salte hjælpe dig med at tabe og få din krop tilbage i balance. Salte hjælpe dig med at tabe og få din krop tilbage i balance. 
Foto: iStock

den Salte til at tabe der på apoteket. 6-salte-power behandling i 7 dage, kombineret med lækre, nærende måltider, gør det let at starte et sundt og slankt liv. Selv i en uge, du kan miste op til 4 pounds afhængigt af oprindelige vægt og gør din krop på samme tid noget virkelig godt.

 "7 dagligdags brug tricks til en perfekt krop"Få de tricks  

Seks Salte til at tabe

Det betyder, at styre dit stofskifte tilbage på sporet. således Vægttabet med Schuessler salte børneleg.

Punkt 4: Kaliumchlorid

Kaliumchlorid er berømt for sin stofskifte-stimulerende virkning. Det forbedrer kulhydrat oxidation og stimulerer proteinstofskiftet ved langsigtet og effektiv.

Nummer 9: Natriumphosphat

Natriumphosphat modvirker surhedsgraden i metabolisme ved at fremme nedbrydningsprodukterne afholdt syrer fra vævet. Derudover mineralsalt stimulerer fedtstofskiftet og støtter derfor demontering af små ruller af mave og hofter.

Nummer 10: Natriumsulfat

Natriumphosphat modvirker surhedsgraden i metabolisme ved at fremme nedbrydningsprodukterne afholdt syrer fra vævet. Derudover mineralsalt stimulerer fedtstofskiftet og støtter derfor demontering af små ruller af mave og hofter.

No. 22: calcarea

Calcarea bygger knogle, der understøtter lymfesystemet til at adskille affaldsprodukter og har en afbalancering og harmonisering effekt på nervesystemet - feel-good garanti vægttab.

Nummer 23: natriumbicarbonat

Natriumbicarbonat en vigtig syrebuffer, den resulterende syre neutraliseres, og modsætter sig en forsuring af kroppen. Desuden stimulerer fordøjelsessystemet kapacitet i bugspytkirtlen og dermed hjælper med protein og fedt fordøjelse.

No. 27: Kaliumdichromat

Kaliumdichromat stimulerer regenerering af kroppens celler, fremmer udskillelsen af ​​kirtler og støtter kroppen afgifte. Det hjælper også med forhøjede cholesterolniveauer.

***

 

Den vægttab plan for en uge

dag 1
 

  • Alle salte (2 tabletter) i 500 ml varmt vand opløses.
  • drikke i løbet af dagen. B
  • holde æg hver sip væsken i 10 sekunder i munden.

Dag 2 + 3
 

  • om morgenen 2 x salt nr. 4 sutte.
  • Hvert 1 time den anden 5 salte Smelte i munden successivt (2 tabletter).
  • Efter nr. 27 du starter en anden runde, begynder igen med nr. 4 ,.
  • så tage en hvilken som helst salt 2 gange om dagen.

dag 4-7

  • Før morgenmaden 2 x salt nr. 4 Smelt i munden.
  • Så, med intervaller på 2 timer alle andre 5 salte successivt suge (2 tabletter).
  • Hvis du vil, kan saltene fortsætte med at tage 3 uger tilbage på den måde.
 

Book Anbefaling
 

Vægttabet med Schuessler salte: De fire-ugers kostomlægningSalte tabe med Schuessler salte: Turbo-planenVægttabet med Schuessler salte: De fire-ugers kostomlægningVægttabet med Schuessler salte - så gør ernæringsprogram. 
Foto: Southwest

Ønsker du at komme til din telefon aktuelle slankende News of WUNDERWEIB? derefter kontrakt&# 39; du hurtigt i vores WhatsApp nyhedsbrev!