Karakteristik af Stenbukken Zodiac egenskaber: Om Stenbukken stjernetegn – 22:12. til 1.20.

Den Stenbukken er essensen af ​​bjergene for udholdenhed og nøjsomhed. Hvilke Zodiac egenskaber udgør Stenbukken født, har en astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Stenbukken?

den Zodiac egenskaber af Stenbukken:

Din element: Jorden som en primær substans af alt liv. Jorden står for struktur, krystallisering, styrke, varighed, evighed.

Deres afgørelse planet: Saturn repræsenterer sandheden og hersker over det, der er.

Deres polaritet: Minus (eller kvinde eller yin). Det står for skål og Formativ.

Styrker: De er faktuelle, objektive, rimelige, metodisk, hårde.

Den ideelle destinationer for dig: Stenbukken babyer føler i byerne Münster, Moskva og Port Said godt. De er fascineret af Albanien, Afghanistan og Mexico. Særligt golde landskaber og bjerge har det gjort for dig.

din personlige heldig charme : White Oak, Isbjørn, Laurel duft, Sort Edelonyx.

Den Stenbukken i erhvervslivet:

Hvordan den typiske Stenbukken Zodiac egenskaber i arbejde ? Stenbukke har en naturlig trang til at komme til toppen. Men det er tydeligvis kun meget få af dem fra begyndelsen. Snarere, denne motor bruger næsten ubevidst ved eller ubemærket: På hver skillevej i sit liv Stenbukken udvælger disse kundeemner op, selv om han stadig er så svært. Det svarer nøjagtigt til hans stjernetegn egenskaber.

Stjernerne siger altid en Stenbuk, han endnu mere, endnu højere bør udvide. Dette er i hans blod. Arbejde gør ham ikke træt, mere end at gøre ingenting. Jeg kender Ibex nej erhverv øvelse, fordi de er meget penge har arvet. Blandt disse, men jeg kender ikke nogen, der ville være tilfredse med det.

Men nu kan man ikke forestille sig en Stenbuk som ambitiøs og understregede hektisk. Tværtimod. Ifølge hans Zodiac egenskaber han arbejder netop fordi det er hans natur, har en tendens til at være langt mere gennemsigtigt end andre. Han er endda afslappet, snarere fred selv som en nerve-redet mand. Udenforstående spekulerer, at han kan så meget (og normalt også ansvarlig og vigtigt) gøre, og stadig er munter og afslappet måde.

falsk

Den Stenbukken i kærlighed:

Påstanden om, at den følelsesmæssige livet af en sten blok kvinder svarende til den af ​​et isbjerg, kommer i de fleste tilfælde af mænd , hovedsageligt dem, hvis forsøg på at lande med hende, endte i et tomrum. Sædvanlig poseren give disse kvinder nemlig alle til latterliggørelse. Dybt inde i dig den Arkaisme af fineste mænd bliver handlinger, og dine visioner er alle kvinder, der enten selv lavet historie eller så deres mænd i deres nøjagtigt på fingrene.

Hvem genkender ikke denne værdi og respekteret, lærer din kulde og afvisning. Men hvem er foran dem, kan indgå din drøm fra Arabian Nights. Bag hende tankevækkende ydre skjuler et Serail grænseløs elsker og begær ; hendes kølige flair viser sig at være absolut kontrapunkt hendes lidenskabelige indre glød. Denne kvinde er det bare i sig selv. Hvem er dog mere på udseende end på at være, er med hende på det forkerte adresse.

Store, drømmende øjne får Stenbukken kvinde, når det kommer til loyalitet . Hvis han er bare en super-far, der ville gå gennem tykt og tyndt med hende og uden tøven ville være at hende! Han ville tilgive hende alt, undertiden endda de sensuelle eskapader med en anden. Fordi i modsætning til Stenbukken-Man, loyal partner for hele stjernetegn, er det især i forbindelse med kærlighed bestemmer også meget af månen og dens Venus. De kan endda leveres i en eftergivende karakter, såsom kontaktorer eller Vandmanden, stå og derfor køre til en mere afslappet billede af loyalitet . Indimellem de følger også en dobbelt standard, tager sig ud utroskab, men forventer, hendes partner, at han er trofast som en klippe på hende, venter på hende, indtil hun har fået nok af kærlighed med den anden.

den Zodiac egenskaber Stenbukken kvinde show: Hun er ikke født til at stå i skyggen af ​​en mand. Det er snarere det modsatte. Men en svækling, der kan handle hos uendelige, de også foragtet og selv begynder at chikanere ham, bare så han rejser på bagbenene. Han har ingen rygrad, kan de slippe det. og separationer tager det som noget andet: hurtig og konsekvent. Wen det er sandt, som det opfatter som hård og nådesløs. men det er sikkert, at en kompromisløs farvel nemmere med tiden.

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du Stenbukken?

 

falsk

Vores bog tip om Zodiac egenskaber:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber Stenbukken?

Så kan vi give dig bogen "Alt om stjernetegn stenbukken" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I det Erich Bauer skildrer karakter og personlighed af Stenbukken i en sjov og lærerig måde.

bestille lige nu på Amazon!