Zodiac egenskaber: Om Gemini – 21:05. til 6,21.

For Twins liv såvel som kærlighed er et spil. Hvilke Zodiac egenskaber Gemini-fødte fyldes op, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du tvillingerne?

den Zodiac egenskaber Twins:

Din element: Luften. Elementet står for alsidighed og kommunikation, men også Gespaltensein.

Deres afgørelse planet: Kviksølv i morgen som et symbol på guddommelig besked.

Deres polaritet: Plus (eller mand eller yang). Dette gør du en aktiv, udadvendt.

Styrker: De er nysgerrige, livlige, adræt, alsidig og adræt.

Den ideelle destinationer for dig: Gemini-fødte ligesom byerne Nürnberg, San Francisco og Melbourne. De kan lide at rejse til steder som Sardinien, Belgien og Wales.

din personlige heldig charme : Farven gul, hasselnød træer, aber, sandeltræ duft og guld topas sten.

Tvillinger i jobbet:

til luft tegn Tvillingerne er ifølge deres Zodiac egenskaber en karriere forandring eller af undersøgelsen som typisk snarere end konsistens. Dette kan synes negativt, men kun for en person, der tror på kontinuitet professionelt er en fordel. Det var også mere tilbøjelige til at være tilfældet i fortiden. I dag, i hvert fald fleksibilitet er dog en forudsætning, at gøre karriere. Globaliseringens tidsalder og grænseløs kommunikation og information muligheder via internet, e-mail og videokonferencer har længe hverdagen .

I det brede inden for underholdning (teater, film, avis, tv) er den alsidighed af tvillingerne mest sandsynligt en passende aktivitetsområde. er relateret til journalistik i denne forstand, alt hvad der har at gøre med fremstilling og distribution af bøger (forfattere, redaktører, agenter, forlæggere, boghandlere, bibliotekarer). En boghandler skal vide tusindvis af bøger og også at komme ind på kunderne. Hvem kan bedre end tvillinger?

At tvillinger på grund af deres alsidighed, deres sproglige færdigheder, deres hurtige forståelse og deres kommunikation Talenter Foretag de bedste sekretærer siger næsten sig selv. Dit hoved er som et bibliotek, en ordbog, en lommeregner. Mere end andre til at absorbere viden og fakta, proces, sammenligne, analysere, identificere, eliminere, tilføje op og spille. Derfor kan flere mange tvillinger skal findes i administrationen, arkivering, videnskab og forskning. Det er rigtigt med deres Zodiac egenskaber kamp.

Ifølge den Zodiac egenskaber Gemini er også et udhæng til erhvervet som skatterådgiver og advokat, der forsøger at udnytte alle de tricks og finesse alle mulighederne i den eksisterende lovgivning. Man bør også nævne, er deres strålende salg færdigheder: Typisk Tvillingerne har ingen kontakt generthed eller angst for kontakt - de kan nå ud til fremmede, som om de allerede var for evigt deres bedste venner .

Zodiac egenskaber: Om Gemini - 21:05. til 6,21.

Tvillingerne i kærlighed:

den elsker er et spil for tvillinger. Afhængigt af, om de er mænd eller kvinder, prøve at gå til finde hendes tvillingebror og hendes tvillingesøster - så deres sjæl igen en er ved hjælp af "en anden del",

Ved de meget typiske repræsentanter for denne Zodiac tegn finder sted Dating meget hurtigt. Jeg tror selv, at valget af partner er hurtigste blandt alle personerne i dem. Du kan bogstaveligt talt falde inden for få sekunder udødelig - eller ekstra sikkerhedsforanstaltning, som de så under "udødelig" forstå ... kærligheden til tvillingerne har faktisk nogle af de ikke-bindende poseren ved fester eller festivaler: Du mødes, finder du dig selv interessant, og går til enden sammen til seng .

En tvilling kærlighed er efterspørgslen efter mere enkel, let og ubekymret: man forelsker, du bliver gift, derefter adskilt igen - livet er et spil, og hvem komplicerer det er din egen skyld.

Men denne ubekymrede, charmerende, ukompliceret elsker alligevel kender en helt anden side: nemlig tvillinger er lige så genert og tilbageholdende, da de er useriøst og selvsikker. De er også bange for dybe følelser som nemt lege med det. Den Nichtkalkulierbarkeit af følelser og dybe obligationer skræmmer ordningerne i hovedet mand. imødegå denne usikkerhed Tvillingerne ofte med ironi. Og de lider lige under separationer, hvordan man håndterer det let.

Dybt nede, skal definere noget imod tvillinger. De tørster det samme som andre mennesker efter perfekt match , og ensomhed har været intet tilbage. Så det er meget muligt at kontakte eller med dem ned ad kirkegulvet for at leve i lange relationer, når de er sikre på at vække denne kvinde eller denne mand mentalt, at han er fantasifuld /, initiativrig og det med ham / hende er ikke kedeligt.

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du tvillingerne?

 

Zodiac egenskaber: Om Gemini - 21:05. til 6,21.

Vores bog tip om Zodiac egenskaber:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber tvillinger?

Så kan vi give dig bogen "Om Gemini" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om Charaktereiegnschaften tvillingerne.

bestille lige nu på Amazon!