Zodiac egenskaber: Om den astrologiske tegn Kræft – 06.22. til 7,22.

Kræft er ofte skifte mellem følelser og fornuft og revet. Hvilke Zodiac egenskaber Cancer babyer gøre, er astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du kræft?

 

 

Den stjernetegn tegn på kræft egenskaber:

 

Din element: Vandet. Elementet er Gefühlshaftigkeit og følelsesmæssig dybde, men også Unsichersein og lostness.

Deres afgørelse planet: Månen som et symbol på den følelsesmæssige vedhæftning og sjæl.

Deres polaritet: Minus (eller kvinde eller yin). Det gør dig en indadvendte og maternelle mennesker.

Styrker: De er følelsesmæssigt, tamme, følsom, omsorgsfuld og komfortable.

Den ideelle destinationer for dig: Kræft født ligesom byerne Lüneburg, Venedig og Tunis. De kan lide at rejse til lande som Holland og Paraguay - og ville give hvad som helst for en ferie i Mauritius.

Din personlige heldig charme: Farven blå, pil, hjorte, jasmin-duftende og månesten.

 

 

Zodiac egenskaber: Den kræft på arbejde:

ifølge hans Zodiac egenskaber har brug for Log Kræft en aktivitet, hvor en strøm af energi hersker, det vil sige af de mennesker, med hvem man har at gøre det - Chefs kolleger , Kunder studerende osv - strømmende energier der nærer. Jo mindre de får det, den emptier de føler, og jo mindre de kan levere. Kræft som nutiden og fremtiden for deres nuværende eller erhverv tror, ​​dette bør holde særligt øje: Symbolsk set de er ligesom den månen , kan ikke skinne af sig selv, men kræver, at solen til at skinne på.

ifølge hans Zodiac egenskaber det er næsten irrelevant hvad en kræft virker. For han vil indarbejde dem i enhver aktivitet sine specifikke kompetencer, nemlig at bekymre sig om andre og om arbejdsklimaet: krabber vil skrive sekretærer, bogstaverne og terminskontrakter opkald - men er deres vigtigste opgave at bygge chefen igen, når han afskalninger. De er sælgere, der hele dagen mennesker bruge; men hvad de rent faktisk "sælge"Er at give deres kunder en god følelse. Krabber er de bedste børnehavepædagoger og lærere i verden, fordi de ikke giver kun viden, men frem for alt elsker deres elever. Krabber kan stå på et transportbånd og altid gøre en særlig sekvens af trin. Adspurgt om, hvad de kan lide i dette arbejde, vil de helt sikkert sige: "Atmosfæren ..." eller: "Kolleger ...!" Og omvendt, vil alle medarbejdere sige om kræft, som han havde et godt hjerte og kan lide at arbejde sammen med ham én.

Foretag krebs også penge ? Nå, hvad altid tage krabber i hånden, der er stigende, selv penge. Det synes endda, at de har et særligt godt forhold til penge. Kræft i denne henseende er helt sammenlignelige med bull spædbørn, som siges at forfølge de penge på en rigtig magnetisme. Kræft kan også være beskidte rige; det er det, så alvorlige penge navn som kræft-fødte Friedrich Flick, John Rockefeller, Nelson Rockefeller og Soraya. Krabber og tyre deler de fleste af de højt doterede job i selskaber, banker og forsikringsselskaber indbyrdes. De er ikke nødvendigvis dem, der kører en virksomhed - der forlader dem som Vædre ibexes og løver - men de formår penge .

Zodiac egenskaber: Om den astrologiske tegn Kræft - 06.22. til 7,22.

 

 

Zodiac egenskaber: Den kræft i kærlighed:

Kræft elsker sjælfuld. den elskov er et dybtfølt oplevelse, hvor de føler kærlighed partner langt internt forbundet til dem. En en-night stand, en quickie i bilens bagsædet, hvilket ikke er for dem. Krabber brug følelsesmæssig forbindelse og et atmosfærisk miljø. Det sker alligevel en gang for hendes ukarakteristisk, de fortryder bagefter så.

Varm, ærlige følelser synes erotisk på krabber. Føl det følelsesmæssige sikkerhed, øger deres seksuelle nydelse og intensiteten af ​​deres reaktioner. De elsker hengivenhed uden ende, og frem for alt, de får aldrig nok kisses . kysse, kys krabber, kysse - og bestemt ikke kun smukke læber ...

Den vigtigste forudsætning for sensuelle timer med en kræft: Atmosfæren skal være i orden. Han elsker komfortabel, hyggelig, romantisk, naturligvis, til også at omfatte stearinlys og følelsesmæssig musik som kærlighedssange, blues, klassisk, brand og et glas vin.

den elskov krabber gerne starte på et andet sted end i sengen, måske på sofaen eller endnu bedre på en blød tæppe med masser af puder.

Hvis en typisk kræft-fødte, mand eller kvinde, ikke var lige forvrides af anti-sex attitude, får han hver gang et samleje orgasme . Og hver gang han flyver væk, glider på cloud ni og er der, når det rent faktisk ville altid at undfange et barn eller at vidne. Kærlighed med en kræft er simpelthen himmelsk og uden nogen bitter eftersmag.

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du kræft?

 

Zodiac egenskaber: Om den astrologiske tegn Kræft - 06.22. til 7,22.

Vores bog tip om Zodiac egenskaber:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber fra kræft?

Så kan vi give dig bogen "Alt om Zodiac tegn Krebsen" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om de Charaktereiegnschaften kræft spædbørn.

bestille lige nu på Amazon!