Zodiac egenskaber: Om stjernetegn Taurus – 21:04. til 20.05.

Tyre er sand fornøjelse mennesker. Hvilke Zodiac egenskaber tyr-fødte gøre ud, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du tyren?

den Zodiac egenskaber tyren:

din Elementnt: Jorden som en beroligende, bewahrendes, formning og afgrænsningselement.

Deres afgørelse planet: Venus af formiddagen som gudinde for skønhed og kærlighed.

Deres polaritet: Minus (eller kvinde eller yin). Det gør dig til en reaktiv og indadvendt mand.

Styrker: De er sensuel, praktisk, solid, tålmodig og kærlig.

Den ideelle destinationer for dig: Bull babyer ligesom byerne Dresden, Zürich og St. Louis. De kan lide at rejse i lande som Kina og Thailand. De elsker grønne dale og enge.

din personlige heldig charme : Farven grøn, lime, bille, patchouli-duftende og Ruby sten.

Tyren i et job:

Hvis en tyr nået den alder, hvor du beslutter dig for en karriere eller vælge at studere, så selvfølgelig han støder i deres udforskning af de forskellige måder en hånd til sådanne aktiviteter, som - selv om det kun meget fjernt - enorme i forbindelse med hans begær og sensualitet er, på den anden side kan det være i overensstemmelse med dens Zodiac egenskaber også bestemmer styret af den kendsgerning, så hurtigt som muligt så meget som muligt penge at tjene.

Aktiviteter, selv i den bredeste forstand med spise nødt til at gøre, blandt de mest populære bull erhverv. De områder af interesse rækkevidde fra landbruget forskere fra købmand laboranter fra alternative økologiske landmænd til ingeniør mejeriet, fra bageri til konfekture producent, fra mor-og-pop butik ejere til ejeren af ​​en deli kæde. Og selvfølgelig her omfatter det brede felt af gastronomi - fra klude på kok, tjener og bartender at ejeren af ​​restauranten.

Tyre viser også stor talenter i alle kunstneriske og design erhverv. De er gode skræddere og modedesignere, men også gøre en stor figur som model. De er succesrige boutique ejer og Udstillingsdekoratører, og de kan havearbejde og vidunderlige blomsterdekorationer tilsammen. Også blandt kosmetologer og makeup artister, der er masser af tyre.

Tyre er ved deres Zodiac egenskaber hende mere konservativ. Det betyder, at de kan lide at arbejde i et erhverv, der beskæftiger sig med fortiden, så for eksempel, som en historiker, preservationist, restaurator, arkivar eller etnograf. Selv i erhverv, der opretholder en vis følelse af tradition, det tiltrækker mange en tyr.

Emnet for finanser er lige så vigtig som sensualitet og begær. Resultatet er, at mange tyre arbejde, hvor penge er, så i en bank, skattevæsenet, på et kasseapparat, erhvervsforsikring eller aktiemarkedet. Og selvfølgelig, en købmand eller kontorassistent er en typisk og populær tyr erhverv. Intet under disse Zodiac egenskaber!

Zodiac egenskaber: Om stjernetegn Taurus - 21:04. til 20.05.

Tyren forelsket:

begær og sanselighed er det Allernormalste og mest indlysende ting i verden for en tyr. Er den tid, hvor han er født, ikke fuld af sensualitet? Bare tænk på lugten af ​​syrener eller smagen af ​​en Maibowle! Alle sanser: lugt, smag, hørelse, syn og berøring. En tyr er så velsignet allerede ved fødslen med en enorm rigdom af glæde og sensualitet, ikke længere går hans liv.

Med hensyn til elsker med Europa-tyren med sin Zodiac egenskaber første princip nydelse: kvinden med de frodige, bløde kurver, altid klar til at glæde; manden med brede skuldre og stærke lænder - altid og uendeligt potente. En dejlig bekræftelse stierischer fornøjelse fundet i en erklæring fra de Hollywood-stjerner og tyr Jack Nicholson. I forbindelse med køn affære med den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton med Monica Lewinsky Nicholson sagde: "Gå på, Bill, du laver fantastisk! Hvad ville være alternativet: en præsident, der ikke har sex med?"

Men, kan tyre argumentere, hvad med kærligheden? Indtil videre talt kun af den enorme sensualitet af tyren. Kærlighed og sensualitet er ikke to forskellige ting?

Normalt ja, men ikke i en tyr! elsker uden sensualitet er utænkeligt for ham. Sætningen, at menneskets hjerte går gennem hans mave, var bestemt opfundet af en tyr. Han elsker selv ved, hvad han kan se, lugte, berøring, smag kan. Den kærlighed, han modtager fra sin partner eller sin partner, den måler om, hvor mange gange han kysse er, og hvordan Wiener Schnitzel smager, som han / hun er på bordet.

Ulempen er indlysende: En sand-blå Taurus er svært at have en romantisk, ophøjet kærlighedshistorie, der rører himlen. Men en fordel er, at alt for: Tyren er muligt meget lys (ver), og han er trofast.

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du tyren?

 

Zodiac egenskaber: Om stjernetegn Taurus - 21:04. til 20.05.

Vores bog tip om Zodiac egenskaber:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber tyr?

Så kan vi give dig bogen "Alt om Zodiac tegn Taurus" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om Charaktereiegnschaften tyren.

bestille lige nu på Amazon!