Zodiac egenskaber: Om tegn Libra – 24.09. til 23:10.

Skalaen anses balanceret, harmoni trængende og diplomatisk. Hvilke Zodiac egenskaber skala-fødte gøre ud, har astrolog Erich Bauer kompileret for dig ...

Zodiac quiz: Hvor godt kender du tegn Libra?

 

 

Den stjernetegn af Libra egenskaber:

 

Din element: Luften end noget forbinder primære spørgsmål om liv. den element står for stærk Intellektbetonung og selskabelighed.

Deres afgørelse planet: Venus som et udtryk for åndelig kærlighed.

Deres polaritet: Plus (eller mand eller yang). Dette gør du en aktiv, udadvendt.

Styrker: De er bare yndefulde, subtil og afbalancering.

Den ideelle destinationer for dig: Libra babyer føler i byer som Frankfurt / Main, Lissabon og Rio de Janeiro godt. Med hensyn til lande, de foretrækker Tyskland, Japan og Tibet. De kan lide kombinationen af ​​smukke landskaber og store byer.

Din personlige heldig charme: Farven lilla, akvamarin, lilla træer, sommerfugle og roser duft.

stjernetegn egenskaber erich bauer q
Foto: Astro uge 

Zodiac egenskaber: balancen på arbejde:

Skalaer er i overensstemmelse med deres Zodiac egenskaber den øverste sælger i verden. Du lugter fra en afstand, om en kunde ønsker at købe noget eller indtaster deres butik af andre grunde. Hvis du køber en med en balance, kan du være sikker på, at du tager noget hjem, der passer ind i en. Scales sætte dig selv i andre mennesker - det er en af ​​deres Zodiac egenskaber Du glide ind i huden på deres kunde eller samarbejdspartner. Du sensing ham til at søge sin hjerne vender og smugle ind i hans hemmelige ønske afdeling.

din store talent , at være i stand til at leve sig ind i andre, at gætte deres ønsker og hensigter, Libra-fødte stand naturligvis ikke kun for erhverv sælger. Selv som psykoterapeuter, managementkonsulenter, politikere, diplomater finde dit erhverv. De, der går ind i praksis af en balance, føler straks inddrives, indspillet velkommen.

Af samme grund folk med vilje Vægten frisører, massører , Estheticians eller arbejde i restaurationsbranchen. Det er altid deres mål, andre gladere, venligere, gladere, mere tilfredse at gøre en afslappet, smukke - og i dette de er født mestre i deres håndværk. Selv deres største potentiale - deres enorme kreativitet, deres geni talent for kunst, hendes usvigelig smag - stammer i sidste ende den rodfæstet dybt i deres Zodiac egenskaber ønske om skalaer for en bedre verden, møde de mennesker i respekt og kærlighed.

Hvad skal man se mere, høre, røre, lugte, smage, hæve deres æstetiske sans og deres kreativitet . Alle store og små kreative handlinger, fra den udødelige kunstværk om layoutet af en avis til kunstfærdigt stribede eyeliner en maske i filmen, var og er ofte lavet af Libra mennesker.

 

Zodiac egenskaber: Vægten i kærlighed:

Skalaen er mester på partneren og forholdet spil. Til limning og forholdet færdigheder, skalaer få en A plus. Alle kan være heldig, da de partner at have fundet eller partner. Og dog er der et problem: Fordi vejer sine egne følelser i forhold til deres Zodiac egenskaber Nulstil altid bagefter deres partner, de opgive hvad er hovedsagelig vigtigt for et forhold, nemlig en sund dosis af egoisme.

En typisk balance er at vide, hvor lang tid det kan tage, indtil hun endelig protesterede engang. Hun ser altid den anden først. Først, ikke føler dine behov, men de af partneren. Dette er i den forstand Stjernetegn egenskaber måske den største ulempe ved den vidunderlige, afbalanceret, harmonisk balance - at de ikke føler sig i det afgørende øjeblik ens egne følelser eller ikke vovet at formulere dem, af hensyn til frygten for at gøre partnerne ondt hendes vidunderlige hjem , som kaldes kærlighed, til at ødelægge og tabe. Sæt dig selv i den anden person, selvom hun gør ting, som gør ondt hende dybt.

Når et forhold fejler, altid oplevet skalaen som en personlig fiasko. Fordi de har oplevet fra barn som vogter og frelser af kærlighed, kærlighed betyder for dem og opgave opfyldelse, mister det, når et forhold fejler, deres sikkerhed, hjem , deres formål i livet. Efter en adskillelse, er det derfor vigtigt for hver skala-fødte til at arbejde på sig selv og til at frikende sig selv for påståede skyld og svigt.

 

Zodiac quiz: Hvor godt kender du tegn Libra?

Book Anbefaling Vægten
Foto: Knaur 

Vores bog tip om Zodiac egenskaber Vægten:

Du ønsker at vide mere om Zodiac egenskaber Libra?

Så kan vi give dig bogen "Om tegn på Vægten" Erich Bauer, 7,95 euro anbefale Menssana udgivelse. I den fortæller Erich Bauer dig alt om Charaktereiegnschaften skalaen-født.

bestille lige nu på Amazon!