Ny FilialePrimark: New Store i Bielefeld vil blive åbnet snart

Den 26. oktober, er 2017 kommet: Primark åbnede sin 23. filial i Tyskland. Den nye butik er i indkøbscentret Loom i Bielefeld.

2009 åbnede Primark for første gang dørene op i Tyskland. så den første butik blev bygget i Bremen. I dag er der Primark i mange tyske byer. Som den 26. oktober, vil Bielefeld nu have sin egen butik. Butikken er beliggende i det nye indkøbscenter Loom, som vil blive åbnet også den 26. oktober 2017:e

Primark: Åbning af den nye butik i BielefeldDen 26. oktober 2017 vil den nye Primark butik i Bielefeld dørene. 
Foto: iStock

Shoppingcentret blev kunstfærdigt omdannet i løbet af de seneste to år. Oprindeligt stod her, bygget i 1977 Citypassage. Omkring 110 butikker, vil centret omfatter nu efter sin omvendelse. 

virksomheden over tre etager udvider. Den Primark butik vil have et salgsareal på 4.450 m². Man kan forestille sig størrelsen lidt bedre, hvis du stadig har den info, at der vil være i alt 27 fonde i Primark butik i Bielefeld. Det kaos på en travl lørdag vi tør ikke forestille ...

Tilbyder en bred vifte af kvinder, mænd og børns tøj til skønhedsprodukter og hjem produkter. Med åbningen af ​​butikken er også 216 nye arbejdspladser. Vi er spændte på at se, hvordan Primark ankommer i Bielefeld.

 

(WW8)