kønTrekantsex: Regler for trekløver sex

Et trekløver er den mindste variant af gruppesex. Tre af de mest almindelige seksuelle fantasier om mænd - og kvinder. Alt hvad du behøver at vide for at tre.

en "Trekanter" er slang betegnelse for den såkaldte triplet. Her sex er en trekløver ingen nymodens fænomen, men allerede kendt siden oldtiden - og selv da velvilligt praktiseres.

Hvad enten i det gamle Grækenland, Indien og Kina: kulturhistorie at Trekanter tusinder af år kan spores. Selv gamle civilisationer det Gruppe afsluttet (som set for eksempel i Kama Sutra). således at kvinder og mænd fantaserer i dag af ménage à trois er ikke ond, men ligger snarere i menneskets natur.

Trillinger er ikke kun i bordeller og swingers klubber, men - alt efter lyst og lidenskab - selv i hans eget soveværelse. Men med hvem skal du forsøge trekløver? Hvornår er det bedste tidspunkt at finde ud af det bedste sted for sex Trio? Og frem for alt: Ligesom en tre-run på alle fra? 

 

Hvad skal ses i en trekant?

 • forebyggelse: Uanset hvor godt den kender de mennesker involveret, og hvad stjernebillede det er: (! Bedst med kondom) forebyggelse er den vigtigste forudsætning for en trekant (især hvis den tredje person er helt mærkeligt). Det handler ikke kun om graviditet, men først og fremmest til seksuelt overførte sygdomme (som aids, HPV, syfilis, gonoré, hepatitis, herpes). I stjernebilledet MFF (se nedenfor) gælder: Skift kondom, når partneren er ændret.
 • Virkelig ønsker: Må ikke overtale dig på dette eventyr! Hvis nogen af ​​jer har en dårlig fornemmelse omkring det, vil han føle sig utilpas under trekløver. Så er det bedre at flytte tre til ukendt tid - måske er der et ønske om at en dag én.
 • Partner er nummer 1: Selvfølgelig rigtigt, at alle tre mennesker involveret, bør have det sjovt på triplet. Men det er en fordel, når ens partner er at få særbehandling i en trekant. Selv efter trekløver gælder: Den krammer er reserveret udelukkende for sådanne partnere. den "gæst" kan vedtages nemt (klaret før) efter køn.
 • Stabilt forhold: Med en tredobbelt ingen gyngende forhold kan gemmes. Meget mere, kønnet er en trekant, når et forhold er meget stabil. Hersker i dit forhold jalousi eller mistro, er et trekløver kun forstærke de negative følelser - forholdet herefter dømt til at mislykkes.
 • Gensidig tillid: Nøglen til planen "Threesome" er gensidig tillid. Det bør være klart for både at fælles erfaringer bør være i fokus, ikke den tredje person. For par trekløver kan i bedste fald være et aktiv - i værste fald være farligt (nedenfor).
 • Klare regler: Hvad der præcist er tilladt med den tredje person? Hvad virker ikke? Er det bare&# 39; s ser? Eller også kysse og forspil? Eller du kan gå direkte til&# 39; s hele og også tillader gensidig gennemtrængning? trække klare grænser og etablere fælles regler er alfa og omega, inden de forlader at deltage i den intime liv en tredje person.
 

Hvordan trekløver?

De varianter af en trekant er uoverskuelige. Alle former kan gøres, men du ikke! Præciserer så meget det kommer fra lige foran, f.eks.:

 • Er det bare&# 39; s ur eller ses?
 • Hvis den tredje person deltage i? Og hvis ja, hvor langt de går? Berøring, kysse, penetration? Oral, vaginal eller anal sex?
 • Når penetration gælder: samtidigt, successivt eller skiftevis? er dobbelt penetration tilladt?
 • kan jeg bistand Brug? Hvis det er tilfældet, med hvem? Hvad? Hvori åbninger?
 • Meget vigtigt: Alle skal føle sig fri også "midt i det" stoppe. Hvem troede i starten, ville en trekløver være en god idé, men bemærkede under sex, men at det ikke kan lide at sige det, og det bør respekteres af de andre.
 

Hvornår er det tid til trillinger komme?

En ting står klart i det mindste: en tid til at beslutte alene at håndhæve, virker ikke. Desuden: I en tre-tre personer med forskellig seksuel nydelse, forskellige præferencer, forskellige erfaringer er involveret.

Groft kan man sige, at hvis stemningen dragter og trioen pasformen er løs og åben, lyst og tid, har timingen er perfekt! Det er vigtigt: Du bør ikke under tidspres (For eksempel, ikke har nogen datoer efter), men lad dig tid. Fordi: Trekanter (især hvis det er den første), er spændende nok.

For par selvfølgelig gælder: Det rigtige tidspunkt for en trekant er kommet, hvor begge er sikre på, at de ønsker at opleve det sammen som, når begge føler sig klar til dette eventyr og føle sig trygge og sikre i deres forhold.

 

Threesome? Okay. Men med hvem? Valget af partner

Den vigtigste overvejelse er: Hvis den tredje eller en ven, en bekendt eller måske en fremmed være? Når bekendte gælder: følelser eller uløste konflikter mellem hovedpersonerne kan komplicere trekløver. Med fremmede gælder: Tiltrækningen er der, men grænsen sandsynligvis større end med en velkendt folk. Det er vigtigt: skal tredjeparten til at vælge, som et par.

Hvis du foretrækker en fremmed, i visse Internet Foren udtrykkeligt søge efter den relevante tredjepart. men selv swinger (Der er også dem med klasse) kan være et ideelt udgangspunkt for uformel og fælles søgen efter en trekløver partner.

For dette, skal du også have sex (og muligvis om seksualitet) nogle af tredjeparten: Kvinde eller mand? Kan (eller burde) han (eller hun), bi- eller heteroseksuel være homoseksuel? Dybest set er disse to konstellationer er mulige:

 • MFF: han-hun-hun (to kvinder, en mand)
 • MMF: han-han-hun (to mænd, den ene kvinde)
 

Hvilke steder er treere for kærlighed?

Du kan vælge mellem:

 • din / jeres lejlighed
 • hvis det er nødvendigt, bolig for din partner
 • lejligheden af ​​den tredje person
 • et hotel eller motel værelse
 • en swingers klub

Valget af placering er vigtig. Tag dig tid og diskutere det både første gang som et par, og derefter den tredje person. Det er vigtigt: Du er nødt til at føle dig alt godt.

Forestil spørgsmålene:

 • Vi et velkendt sted vigtigt?
 • Hvis det er ens eget hjem: Hvis du vil have en tredje og virkelig i sin egen seng - har personen - eventuelt fremmed?
 • Er et hotel alternativ? Og hvis ja, i hjemby? Eller rettere på ferie?
 • Hvis en swinger klub egnet? Og hvis ja, i en privat eller et fælles rum?
 

Hvordan forbereder du dig til en trekant?

 • At kende: En kort indledende møde kan allerede gøre løs. Så hvis du har aftalt at en tredje person, arrangere en tre-Date.
 • Regler for tredje: Før afklaring hvad der kan være og med hvem hvad der ikke er (om: ???? Oral Vaginal Anal Hengiven eller SM osv)
 • Sexlegetøj: holde kondomer, sexlegetøj, smøremiddel hånd - så du er forberedt på alle eventualiteter.
 • Før Prelude: Ved den første af tre atmosfæren for hver skal være indbydende. Hvad enten i stearinlysets skær og et glas vin eller en fælles badeværelse eller gensidig massage: Hvis du tættere i små skridt - så ikke haste.
 

Hvis du gentager en trekant?

Uanset om det skal være en unik oplevelse eller have hende til at gentage det, kan du rydde før - men kan det kan også (efter gensidig aftale) åben. Reglen er: blive overrasket og få noget på dig ...

 

Hvorfor trekløver? fordelene

Fordelene ved en trekant kan for alle, være forskellig for hvert par. Fordelene ved trillinger oftest nævnes, er følgende:

 • Udvidelse af seksuelle liv: Hvad enten med en partner eller som en enkelt: De præferencer en tredje person (nye positioner, praksis mv) kan tjene som inspiration til deres eget sexliv.
 • Øg fornøjelse sensation: Et nyt niveau kan opnås, når man kommer i berøring med fire hænder i stedet for to, er kysset af to læbe par i stedet for én - og eventuelt gennemtrænges af to peniser i stedet for én. Uanset om man oplever det som fornøjelse eller som en byrde, kan du finde ud af ved at prøve sig frem.
 • Viden om seksualitet: Sikker på, du virkelig vide, om du føler dig mere tiltrukket af kvinder eller mænd. Men hvad nu hvis du bære en uopdaget tendens i sig selv? Måske hun kun kommer for dagens lys, når du får ind den ...
 • Den budding er i spiser: Som man siger, "Snarere fortryde at have gjort noget, i stedet for at fortryde ikke at have gjort det", Hvem bliver involveret i en trekant, hvid derefter, om det er godt kun i fantasien eller i virkeligheden.
 

Hvad taler imod en trekant? ulemperne

Hvem løber en risiko for omrøring op jalousi i partnerskabet gennem en trekant eller endda at fremme følelsesmæssig omlægning af de tre bør absolut holde sig væk fra det! Ikke alle kan og ønsker at dele med en tredje person hans partner - og det er forståeligt. Nogle gange er det fantasien er trods alt bedre end nogen virkelighed ...

 

(WW7)