Tlf Sex med din partner: Så det er en varm nummer

Heißmachen på håndsættet

En lang distance forhold er virkelig svært for mennesker i kærlighed nogle gange. Frem for alt ting med køn - at skulle undvære. Eller måske ikke? Telefon er løsningen.

Du har før din partner prøv telefon sex? Rigtig god idé - men fortæl ham, før noget af det. I tiden blot sørge for, at han er på det planlagte tidspunkt hjemme og ikke har besøg af hans venner. Ellers kan hele pointen have smertefulde konsekvenser, såsom hvis han lige har tændt for højttaleren.

 

Kom i gang er let

Sig ikkelad os telefon har'Men du starte med det samme. Det isbryder spørgsmål par excellence: "Hvad har du på lige nu" Så han vil straks bemærke i hvilken retning det er opkald. spørger han tilbage, de kan flunkern stille. Hendes kæreste behøver ikke at lære, så du bare bære en komfortabel jogging bukser og en hyggelig sweater. Han finder den røde lingeri med spidsen meget skarp for dig? Så du siger, at du er iført netop dette.

 

Billeder til enkelt opvarmning session

Nu er det tid til at starte de unikke prompter: "Tag dine bukser! Barrel HAM i! "Hvis han ikke tager initiativ til at informere ham om på egen hånd, til hvilke dele af kroppen, du er rørende. For enkelt opvarmning session, kan du sende ham et billede af dine stive brystvorter. Men vær sikker på, at du ikke kan genkende billedet som en person, men kun dine bryster kan ses. For hvem ved, hvad der sker på billedet, når forholdet ikke holder gange.

 

Kreativ efter køn roman

Hvor stor succes du er i telefon sex, afhænger af din kreativitet. Derfor hjælper det at læse, før en sex roman og låne fra nogle sætninger. Fordi gentagelser af samme gamle fraser og prompter, fødte ham permanent. Resultatet: telefon savnede sit mål, er det ikke beregnet til højdepunkt kommer. Selv lang talepauser bekymre mere at ønsket dør ned.

 

Luk øjnene og hovedet til biografen

Tilslut telefon Dine øjne. Så du kan forestille dig min mentale biograf en erotisk sex scene med din partner og bare have ham beskrive i detaljer, hvad de ser som sker. Overvej kort, hvad hans Favorit sex position er. Der vibes fra ham endnu mere, når du beskriver dem. Meget vigtigt: Glem ikke at jamre. Han kan ikke genkende spjæt af din krop, du og din begejstring, han ikke se dig, ja. Derfor skal du fortælle din partner gennem erotisk nydelse lyde, hvor varmt du er på ham.

 

orgasme garanti

Tal og jamre i slutningen hurtigere, bede ham om at forpligte sig til at håndtere hårdere. Gør ham klar over, at du er ved at komme. Du vil bemærke, han mener, det vil ikke vare længe og kommer garanteret orgasme . Hvis han så sluttede samtalen temmelig hurtigt, skal du ikke blive overrasket. Han skal sandsynligvis først på toilettet for at friske op. Bare tale med den næste telefonopkald eller farvel om den fælles telefon-erfaring. Hvordan har vi føler os? Hvad var virkelig hot? Hvad var noget mindre mægtige ophidsende? Efter at have talt om det med din partner, kan du endda beslutte sammen om du slukket oftere hviske noget varmt gennem røret.