Sex69 spændende sex position: Det er derfor, det er meget varmere end sex

Den 69 sex position er stor for dem, der nyder cunnilingus og fellatio.Den 69 sex position er stor for dem, der nyder cunnilingus og fellatio.
Foto: Wunderweib.de

Forkæl dig selv med den 69 position! Virkelig god sex med det bedste råd for 69 stilling - for fans af cunnilingus og fellatio den perfekte sex position!

69 er det perfekte sex position for alle venner af cunnilingus og fellatio. For da begge parter mødes i denne position på samme tid mundtligt, det er så at sige, "to i én": Han slikker hende, mens hun blæser ham.

Siden god oralsex kan være meget spændende, denne stilling er ikke kun en varm variant til forspil. De mødtes ofte, selv uden efterfølgende samleje begge sider har brug for. Fremhæv inkluderet. Forudsat at begge ved, hvad de skal gøre. Læs mere om, hvordan den 69 position for dig vil være en enestående oplevelse!

 

69 sex position: Hvordan virker det?

Klassisk, manden ligger ned, kvinden er afhængig af ham knælende noget - med hovedet på højden af ​​sin bedste stykke og så hendes vulva hans tunge kan komme til at møde. Meget intime indsigt for en stor åbenhed og tillid er vigtigt, så både kan nyde det hele. Hvem er op eller ned, kan naturligvis varieres, og er absolut en smagssag. Også liggende sidelæns er 69 mulige.

 

Hvordan vil den 69 Sexstellung specielt smuk?

Særligt behageligt denne position er naturligvis, hvis begge føler sig frisk i trin, så tidligere gerne kort skylle eller opdatere med en fugtig klud. Ellers er det afgørende ikke at gøre for meget i denne sex position. Hvis han febrilsk at slikke det af og det giver slag alt kan det meste ikke rigtig nyde både. For meget stimulation på en gang.

Kvinder i særdeleshed finde denne dobbelte handling er ofte stressende og derfor er dårlige til klimaks. Derfor giver det mening at veksle lidt.

Når de stimuleres oralt, kan det for eksempel strøg hans penis og testikler eller ødelagt kun ved hånden. Så de kan koncentrere sig godt på sine mundtlige færdigheder og styre deres bevægelser, så det er perfekt for dem. Måske hun selv kommer som klimaks! Den anden måde, det kan stimulere forsigtigt med hånden, mens nu aktivt tager hans penis i munden og tilpasser sig ham. Måske, indtil han kommer. Medmindre begge ønsker at gå videre til samleje. Gennem bilaterale oralsex, indsættelse af penis går i vagina af de 69 spil ofte.

at ønsker at komme på samme tid i 69, er vanskeligt i alle tilfælde timingen alene, og heller ikke altid ønskværdigt. Mange nemlig nyde orgasme temmelig individuelt og vil også gerne bemærket, hvordan den mandlige eller kvindelige partner kommer.

 

Hvad kan mennesket på 69 Sexstellung gøre?

For manden er vigtigt at vide først, at han kan skubbe hende penis er ikke alt for langt ned i halsen. Meget dyb indsættelse som i deepthroating er uforberedt og utilsigtet ikke kun farlig, men også ubehageligt, fordi det uundgåeligt fører til kvalme.

Derfor er mange kvinder foretrækker, at manden er den 69 nedenfor, fordi de kan regulere sig selv bedre, hvor dybt de ønsker at tage penis i hendes mund. Han er på toppen dog, at kvinden kan mandens bækken med hænderne støtte til at regulere afstanden.

De 69 afgifter manden ikke blot at lække. Det kan også stimulere hans partner selvfølgelig med fingrene eller gøre begge dele på samme tid. Men venligst ikke vild klart efter, men forsigtigt svæveflyvning, langsom stigning, så indersiden og ydersiden, som er godt modtaget. Enhver, der er usikker, kan det bede om at se og blive guidet hans hånd fra hende.

Med hensyn til tempoet i bevægelser kan manden være baseret på bevægelser kvinden. Hvis den bevæger sig krævende, skal der være mere. Trækker dem tilbage, vil de sandsynligvis mindre eller noget andet!

 

Hvad kan kvinden ved 69 Sexstellung gøre?

Det handler ikke om kontinuerligt at blæse en mand på den 69. Men det kommer til samtidig stimulation - først uden sex. Den blowjob er så rolige tider være en hånd job eller starte ud som sådan. Det vælger altid de par, hvordan det føles. Mange kvinder nyder oralsex bedre liggende på ryggen. ændres efter behov i denne position, og kun at modtage, der er helt i orden. Den 69 behøver ikke at blive trukket, indtil begge er kommet.

  

Hvilke steder og møbler egnet til 69 Sexstellung?

Virkelig komfortabel 69 er kun i vandret. En blød jord gør hele behagelige og let på knæ over footwall og støttepunkter i bagsiden af ​​liggende. Kvinden slikke en lille pude under balderne, de vulva er mere tilgængelig slikke.

Ofte går par fra 69 til omkring at kun én er i øjeblikket slået fra. Især hvis det er at gå til toppen. Nogle få glæde i en anden position og ændre position og placering. Det afhænger som altid afhænger af, hvor lang tid både kan og vil.

 

Hvad bør både i 69 Sexstellung være bedre? 

I sex position 69 eller under oral sex i almindelighed, kan kvinden ikke blive gravid. Det betyder ikke, at det hele uden risiko. Kønssygdomme transmitteret faktisk også ved oralsex. Slikke og når blæser. Derfor, for alle med skiftende partnere kondomer og dental dæmninger (lækage håndklæder) annonceret. Dette bør ikke tage let er fordi desværre nogle af disse sygdomme i stigning igen.

Forfatter: MK

 

Også interessant:

Sensuel massage til erogene zoner af kvinder

Ønsker du at få til telefonen de seneste nyheder fra WUNDERWEIB? derefter kontrakt&# 39; du hurtigt i vores WhatsApp nyhedsbrev!