WhatsAppSo kan du irriterende kontakter på WhatsApp blok og slette

Du ønsker en kontakt på WhatsApp slette eller blokere? Vi viser dig, hvordan du gør det, og forklare, hvad kontakten stadig kan se.

Hvorvidt den irriterende ex eller en tabt ven, sker det ofte, at vi ønsker at forvise folk fra vores kontaktliste på WhatsApp. Desværre, sletning af en kontakt Bie WhatsApp er ikke så let. Det er derfor, vi fortæller dig her trin for trin, hvordan du i en Android-enhed blok kontakter på WhatsApp og kan permanent slette fra din liste.

 

blok kontakter i WhatsApp

til Blokering en kontakt er der tre muligheder. Dette her er den nemmeste måde: Åbn ønsker en chat vindue til den kontakt, du blokere. Tryk øverst til højre på de tre punkter. vælg derefter "mere" og derefter "blok",

WhatsAppSo kan du irriterende kontakter på WhatsApp blok og slette

alternativ: Hvis du ønsker at åbne et chatvindue med kontakten forsigtighed, kan du blokere kontakt via indstillingerne. For at gøre dette skal du åbne WhatsApp og derefter de tre punkter "indstillinger", Her vælges konto > Privacy Policy > blokerede kontakter. Så vil du se en liste over alle dine kontakter blokeret. Nu trykke på øverste højre "Tilføj blokerede kontaktpersoner", Vælg derefter kontakten på listen, som du vil blokere. Udført!

 

Hvad kan en blokeret kontakt eller se?

Hvis kontakten er blokeret, vil deres budskaber ikke blive leveret til dig. Han kan ikke længere se, hvornår du sidst set, eller hvis du har ændret dit profilbillede. Hertil kommer, den person, du kan sende beskeder eller ringe fra WhatsApp. Din status, den blokerede kontakt heller ikke hente.

Hvis du får en besked fra en ukendt nummer: Udenlandske kontakter, du kan blokere som i metode 1 beskrevet. Derudover kan du rapportere dem som spam. Brugeren er derefter indberettes til WhatsApp og tilføjet til din liste over blokerede kontaktpersoner.

 

slette en kontakt på WhatsApp

Hvis du vil slette alle dine WhatsApp listen en kontakt én, du har brug for at slette det i adressebogen på din telefon. Du er nødt til at åbne en chat med kontakten i WhatsApp. derefter trykke på tre prikker øverst til højre og vælg først "Se Kontakt", Så igen trykke de tre punkter "I adressebogen" trykke. Kontakten er nu vises i adressebogen. Igen, trykke på de tre punkter "slette kontaktoplysninger" Vælg. Udført!

WhatsAppSo kan du irriterende kontakter på WhatsApp blok og slette

For kontakt derefter forsvinder fra din WhatsApp liste, skal du muligvis opdatere din kontaktliste. Til dette skal du åbne din WhatsApp og trykke på fanen "kontakter" på. Så du trykker på de tre prikker og vælge "opdatering", Nu er du den uønskede kontakt endelig gå!

 

Hvad kan en udgår kontakt stadig se?

Hvis du kun slette en kontakt, kan dette stadig se dit profilbillede og din status. Desuden er han eller hun ved, om du er online og kan fortsætte med at skrive til dig. At dit profilbillede og din status display også slettet kontakter, kan du forhindre dette ved du ændre dine indstillinger. Under sti Indstillinger -> konto -> Bemærk du kan bestemme, hvem der kan se dit billede og din status.

Den sikreste måde at fjerne en person fra listen over kontaktpersoner og at få nogen flere beskeder fra ham, er at blokere kontakten først og derefter slette den. Så han eller hun ikke kan nå dig og ser ikke noget han eller hun bør ikke se. 

 

Også interessant:

Så du genkende, der har blokeret dig i WhatsApp

 

WW1& WW8