Rabatordning Aldi planer om at åbne en online butik i 2017

Alsi Nord solgt snart onlineInternet salg hos Aldi Nord: Den rabatordning planer om at åbne en online butik
Foto: iStock

Aldi planer om at tilbyde sine varer online på året 2017:e Det første land, hvor internetsalg af Aldi testes, Belgien. Friske produkter er udelukket.

Den rabatordning Aldi Nord nu ønsker at sælge via online shop sine ikke-fødevarer. Indtil nu kan ses på selskabets hjemmeside se produkterne, men ikke orden. Det burde ændre sig nu.

Som en test på markedet, Aldi Nord har ikke Tyskland, men Belgien har valgt. I løbet af året, skal de internetsalg begynde i vores naboland.

Aldi Süd dog solgt i Storbritannien sine produkter via online butik - og har været det i nogen tid. Dog kan kunderne bestille kun non-food produkter og vin online.

De rabatordningen brødre landene har delt mellem dem - kun i Tyskland de relaterer til hinanden i direkte konkurrence. Uanset om det er grunden til, at de begynder her i landet ingen online-butikker? Når en Aldi online butik åbnede i Tyskland, er i hvert fald stadig uklart.

Archrival Lidl tilbyder sine kunder noget tid at bestille produkter online - i hvert fald non-food produkter. Nogle varer, selv sælges online udelukkende Lidl.

Hvem ønsker at bestille dagligvarer på internettet, kan trække på Rewe eller Kaufland. De to supermarkedskæder nu også tilbyde levering af friske råvarer, der er leveret til din dør.

 

(WW7)