Er dine euromønter mere værd end du tror?

 

Er dine euromønter værd måske 1.600 euro?

Se på dine euromønter præcis - der er nogle mønter i omløb, der er værd samlere på op til 1.600 euro! Vi vil fortælle dig hvad du skal kigge efter.

En to-euro mønt er værd præcis to euro. Man skulle tro. Men det behøver ikke være så! Hvis du er opmærksom på de finesser, kan du opdage reelle skatte blandt dem!

 

Den mest værdifulde euromønt

Det særlige stempel til 25-årsdagen for død prinsesse Gracia Patricia (alias Grace Kelly) Monaco. Det ligner:

I dag: Monaco - 2 Euro 2007 "25-årsdagen for død af dronning Grace Patricia Kelly" http://t.co/a9IT0PhLwJ pic.twitter.com/6hn5AWrzk6

- Catawiki_Coins (@Catawiki_Coins) 30 Jul 2014

25-årsdagen for død prinsesse Gracia Patricia 20.001 eksemplarer af denne mønt blev slået, den mindste omløb blandt mønterne to-euro.

Ikke så mærkeligt, det er ekstremt populære blandt samlere. 4.000 mønter i 2007 for besøgende til udstillingen "Les Années Grace Kelly" bevares og endda for besøgende en af ​​disse mønter allerede kostet 110 euro, selv senere på grund af høj efterspørgsel 150 euro.

De resterende mønter gik lige i mønthandlere hvor de første gang blev handlet til 50 euro pr mønt. Men hvem ved, måske nogen har endda engang spildt og ved et uheld udstedt: I dag samlere give op til 1.600 euro for en af ​​disse mønter! Så ser det samme i din tegnebog, hverken som har sneget sig ind med dig!

 

Men der er mere ...

På euromønter kan ses på værdien side af kort over Europa. Men EU udvidet i 2007: Rumænien og Bulgarien blev medlem af EU. Det er derfor, Europakortet afbildet ændret.

Er dine euromønter mere værd end du tror?Er dine euromønter mere værd end du tror?

(Fotos: Wunderweib.de)

Kan du se hver gamle mønter med gamle Europa kortet. Lige tages hensyn til nyere mønter EU-udvidelsen.

Fra 2008 skal alle euromønter vise EUs udvidelse mod øst, men ikke alle pastiller de var klar over - og disse mønter gik i omløb ved et uheld. Der er samlere, der betaler op til 600 euro for nye mønter med gamle Europa kortet.

Så et nærmere kig på tegnebogen er det værd!

Du har fundet en slående to-euro mønt med dig? Her kan du slå op værdien af ​​din mønt. Søg din mønt og klik nedenfor på den angivne forhandler. Look at se, hvad efterspørgslen efter sådan en mønt. Og så af sted til Münzprofi!

 

Den farverige verden af ​​Wunderweib.de er nu tilgængelig i WhatsApp! Tilmeld dig her din WhatsApp-nyhedsbrev >>

WW5