kan Haushaltstipps20 praktiske ting, du gør med vaseline

Smøremidler, smøremidler, frostvæske: Vaseline kan gøre meget mere end du tror! Salven-lignende blanding er egnet som et plejemiddel og husholdning hjælpere. Disse 20 ting, du kan gøre med vaseline.

 

Hvorfor Vaseline must for enhver husholdning

1. For at fjerne øjenmakeup

Dyre ansigtsservietter har tjent! Mascara, øjenskygge og Co. den sidste time eller så antyder, når du sprede lidt vaseline på en klud og abschminkst dine øjne med det - hvor praktisk!

2. skinne for kinder

For en dejlig glød - især om sommeren - du kan distribuere lidt vaseline på din øvre kinder. Det handler ikke kun ser smuk, men også nærende, og heller ikke din hud!

3. udvide parfumeduft

Din yndlings duft altid flyver så hurtigt? Derefter gnide før sprøjtning lidt vaseline til de ønskede steder (såsom hals, bryst, håndled). denne fedtet "underlag" gemmer en duft molekyler - for en langvarig duft oplevelse!

4. farve og glans til læberne

Vaseline er et godt alternativ til Lipenbalsam. Hvis du derudover zerbröselst en farvet øjenskygge og vil blande sig med vaseline, vil du straks gøre mode en sebstgemachten læbestift - og det er også i en nuance, garanterer kun du - perfekt!

5. Når peeling

En Peelig gør din hud bliver glat og fjerner døde hudceller. Selv for at du skal købe en separat eksfoliering, men kan skabe det for dig selv: Bland lidt salt, sukker i vaseline og gnid over den ønskede hud, derefter vaskes, færdig!

6. tamme øjenbryn

Hvis dine øjenbryn stikke ud på kryds og tværs igen, hift lidt vaseline at tæmme dem. Vaseline påføres øjenbrynene med et øjenbryn pensel kam over det og nyde synet 🙂

7. bekæmpe mørke rande

Hvem har at gøre med mørke rande og skygger, der kan få med vaseline afbødning. I moderation regelmæssigt anvende og beundre forbedring - store!

8. Glat hænder og fødder

Du ønsker smukke hænder og fødder natten? Intet problem! Gnid sengetid generøs med vaseline, sætte tykke sokker eller handsker og nyde den næste morgen om bandet fødder og hænder!

9. For en perfekt manicure og pedicure

Hvem lækkerier i farverige neglelak, kender problemet: Den neglelak er ikke kun på neglen, men også omkring det - hvor den kan kun fjernes med besvær. Vi kan forhindre, hvis vi anvender til neglen før maling nogle vaseline. Malingen ikke holde sig til fedtstof og kan fjernes let, når neglen er getrockent - en drøm!

10. Tag ringen (hvis han "stak")

Især når det er varmt, fingrene svulme nogensinde - og ringen ikke længere passer. Hjælp giver - du gættede det allerede - vaseline! Fedt på fingre og allerede misser ring - bare awesome!

11. Rub pibende døre

Klar, mod knirkende døre hjælpe specielle olier fra isenkræmmer. Men lad os være ærlige: der har hjemme i forvejen?! 🙂 Vi har heller ikke brug for, hvis vi har klar vaseline. Du skal blot gnide det ramte område og så lytte til den quietschfreien resten ...

12. Mod tørre hår tips

Hvem skal kæmpe med tørt hår ender, kan ty til vaseline. massere lidt i de berørte områder, færdig. Og til alle kvinder med kort hår: Vaseline er også velegnet som gel erstatning. Hvis du ville derhjemme har allerede ma ...

cremen 13 knæ og albuer smidig

Sprøde albuer og ru knæ er ubehageligt og se om sommeren er bare ikke rart. Hurtig afhjælpning giver Vaseline: Gegentlich rub og drage fordel af den langsigtede effekt.

14. Imod kragetæer

Imod kragetæer at hjælpe mange nat cremer. Måske. Men Vaseline er sandsynligvis den mest effektive (og billigere) metode, at de griner linjer får klogt. gnide på rynker dagligt ved sengetid.

15. Frost beskyttelse for døren sæler på bilen

De følsomme forsegling bildøre kan også bruge nogle Vaseline kur. I stedet for at stole på kemiske produkter, en vaseline-lag gummi mod revner og frostskader hjælper.

16 (glat) imprægnering af læder

Hvem vil gerne ændret livet for sine lædersko, kan de gnide før iført med vaseline. Det fungerer som en imprægnering er vand- og smudsafvisende - noget tilbage at ønske? 😉

... egnet som smøremiddel 17. Ja

Med vaseline flutschen ikke kun ringe ind og ud (. S, punkt 10), men også penis, en vibrator eller dildo. Men pas på: Den smøremiddel skal bruge vaseline kun uden kondom, fordi det kan beskadige den.

Fedt 18 lynlåse

Terminale ende lynlåse nu hører fortiden til! giver Vaseline på en klud og gnid på lynlåsen.

19. Fjern klæbemidlet og papir rester fra klistermærker,

Hvem hader mærkat rest vil elske vaseline! Simpelthen spredt på et stykke papir, og selv de kan skrabes med lethed - vi elsker det!

20. pote pleje til hunde og katte

Hvad (s. Punkt 8) til menneskelige hånd og mund, for vores firbenede pote og ... øh ... poter. Især med spredte salt om vinteren, kan du gnide deres poter før de går en tur med nogle vaseline og så beskytte dem fra dyret uvenlige salt. Vaseline har bare et hjerte for dyr <3

Video: 20 skønhed tricks med bagepulver 

(WW7)

Flere tips, opskrifter og oplysninger fra WUNDERWEIB du får direkte til din telefon med vores Hvad er App Nyhedsbrev

WUNDERWEIB-læsere, der vurderede dette produkt har også interesseret i:

Disse seks ting, du kan stadig gøre med Baby Shampoo

kan 5 ting, der gør du stadig med Deo

kan 7 ting du gør med en elastik

Panacea Eddike: Hvad kan du gøre med det

Khloé Kardashian sværger ved vaseline