Blå Waffle: sygdom eller myte?

 

Blå Waffle sygdom

Igen og igen spirerne Myten om den blå Waffle Disease på. Enhver, der tager den ulejlighed og internettet til "blå vaffel" gennemsøgt, mødtes med utrolige produkter og skøre billeder. Der er den blå Waffle sygdom er reel eller det er ikke noget mere end et opfundet eventyr?

En ting først: Den Blå Waffle-Sygdom er en myte. Det hverken anerkendes lægeligt, underanalyserede. Det eneste, der holder ud i denne sammenhæng er de tilbagevendende billeder og historier.

 

Løgnen om den blå Waffle

"Blå vaffel sygdom" kommer fra engelsk og har intet at gøre med tyskerne i dejen fra vaffeljernet. "Waffle" er et synonym for skeden og har til formål at beskrive en seksuelt overført sygdom, kan både kvinder såvel som mænd lider af den. Angiveligt, alle dem i fare, der har et svagt immunforsvar eller manglende personlig hygiejne. En myte!

 

Og hvad med billederne?

De fleste af billederne er resultatet af en fotomontage. Selv hvis du ønsker det ene eller det andet foto tro - i bedste fald Dette er et foto, der er andre seksuelt overførte sygdomme er baseret på.

Sammenfattende betyder dette, at den Blå Waffle-Sygdom er intet mere end en myte - en internet myte, der klæber stadig vedholdende.