Smerte bagepulver mod blærebetændelse? De 8 bedste hjem retsmidler

Hver anden kvinde kender problemet: brænding og smertefuld vandladning. De otte bedste hjem afhjælpe for blærebetændelse.

 

8 hjem retsmidler, der hjælper med en blære infektion

I følsomme skete det hurtigt: Når tiltrak forkert - selv blæren svarer med inflammatoriske symptomer. I de fleste tilfælde anvendes antibiotika. Det må ikke være! Vi kender den bedste Blære infektion hjem retsmidler.

 

Te af birkeblade

Bladene af birk består af tre procent af flavonoider: plante forbindelser, der forårsager signifikant mere urin dannes og udskilles. Denne blære og urinveje er ligefrem "skylles"Hvad betændelse at stilne af.

 • Hæld en Bubble Tea 1 EL birkeblade (helsekost) med 150 ml kogende vand og lad det hele trækker i 15 minutter.
 • Drikke på en blære infektion 3 gange dagligt 1 kop.
 • Vær sikker på også at drikke mindst 1,5 liter andre væsker.
 

varme kastanjer

Den kinesiske medicin sværger ristede kastanjer som en blære infektion hjem retsmidler:. De er en velsmagende komfort og bremse trang til at tisse.

 

Eucalyptus Wrap

Opnået fra eukalyptusblade cineol har anti-inflammatorisk og analgetisk i blærebetændelse.

 • Tilsættes 5 dråber eukalyptusolie (Pharmacy) i 300 ml varmt vand.
 • Soak klud i det, klemme, sat på maven og ordne det med et tørklæde.
 • Efter 30 min. Fjern og slappe af.
   
  

radise saft

denne gamle hjem retsmidler selv kronisk blære infektioner helbrede: Skræl en mellemstor radiser og skæres i små tern. Efter at blandes med 3 spsk rørsukker og lad i 30 minutter. Derefter puré bouillonen gennem en sigte og morgen og aften 1 spsk tager.

Den sennepsolier radise passere over saften hurtigt i blodet og afsættes derefter i blæren. Der de dræber bakterier og stimulere blære aktivitet - så stædige patogener har ingen chance. Til støtte for de tre-dages kur drink desuden fortrinsvis dagligt to liter Goldrutentee (apotek). Dens æteriske olier hæmmer betændelse, lindre smerten - og bakterierne skylles ud hurtigt.

 

Eucalyptus komprimere

en gammel Blære infektion hjem retsmidler fra Australien: Den eukalyptus kompres. Den æteriske olie af træet er meget effektiv mod en række bakterier.

ansøgning:

 • drizzle 2-10 ejede eukalyptusolie (apotek) på en komprimere og placere den på blæren region.
 • Dæk med et håndklæde og overholde 1-2 timers sengeleje.

De lægemidler, eukalyptus ankommer, så gennem huden ind i kroppen og udøver deres virkning der.

 

Vand med bagepulver

Intetsteds er bakterier, vira, svampe og andre skadelige mikroorganismer føler så behageligt som i en lidt surt miljø. Soda indeholdt i bagepulver skubber en stopper for dette: Det gør urinen alkalisk. Positiv yderligere effekt: også, at forårsaget af syre brænding i urinrøret lindres. Et stort glas vand med en knivspids bagepulver eller sodavand drink (to gange om dagen, max. Tre dage).

 

Te fra melbærris

De aktive ingredienser i bearberry inhibere væksten af ​​bakterier i blæren og øge mængden af ​​urin. Med rette, er en te lavet af bearberry blade betragtes som den mest effektive naturlige middel mod en blære infektion.

 • pour over hver kop med 1 teskefuld kogende vand og lad dækket står for 10 minutter.
 • Tre gange om dagen drikke en kop.
 

tranebær

De intenst duftende bær er kompakte Vital-bomber. De er rige på C-vitamin, vitamin B2, natrium, fosfor, kalium og antioxidanter. Nylige undersøgelser har vist: I blære tranebær vanddrivende, antibakterielle og antispasmodic. Kvinder, der er blevet behandlet med specielle præparater fra apoteket, var symptomfri efter tre dage. Også tranebærsaft er effektiv mod en blære infektion.

 

Også interessant:

6 typer af mavesmerter, bør du ikke ignorere

Ønsker du at komme til din telefon aktuelle sundhed nyheder fra WUNDERWEIB? derefter kontrakt&# 39; du hurtigt i vores WhatsApp nyhedsbrev!