Vagina WissenWas den intime lugt über verrät din vagina

Hvad den intime lugt Гјber verrГ¤t din vagina og hvordan du kan påvirke ham

Duften af ​​en kvinde mellem hendes ben var længe betragtet som en elskovsmiddel. En tiltrækkende vejledninger for mændenes verden, der kan inspirere guider til denne unikke buket stadig ret. Men i tider med hygiejne hysteri præcis denne duft bliver et problem. Især guider for kvinder. Fordi de lugter mГ¶chten Гјberall langvarig frisk bad. Hvad lugter andre steder har at være dårligt eller endda abstoГџend - så den bekymring.

 

Lugten af ​​en vagina: Nogle stå på det!

Ærgerligt at vi kvinder vi på en måde ikke vil tillade disse egen lugt, og det er vГ¶llig Opbevares uden for vores fantasi, at nogle MГ¤nner forlade selv virkelig på det. Men det er så, "En duft af kvinde" har sin fanskare. Og hvorfor ikke? han er så slemt schlieГџlich virkelig ikke. Bare anderledes.

Ingen grund til panik!

En sund skede har en lugt, der ikke nødvendigvis aufdrГ¤ngt på Гјbertriebener ligeglad i hverdagen. Men som det er generelt selv med AchselschweiГџ eller MГјffeln, man tager ens egen smag regel mere sandt end andre. Eller endda den eneste. Så du skal ikke gå i panik, mine damer!

 

Vagina: Hvorfor lugten er anderledes

Det har en meget forståelig grund til, at enhver kvinde har en speciel smag mellem hendes ben. Guides til natГјrliche rengøring funktion af vagina og guider for et velfungerende immunforsvar, det SchleimhГ¤ute skeden altid holdes fugtig. Og denne beskyttelse mod uønskede bakterielle angribere forårsaget af det sure miljø i skeden.

Den sure pH fГјhrt til den særlige duft, som mange kalder sГ¤uerlich. Nogle siger også det lugter lidt yoghurt eller lidt metallisk. Dog kan en beskrivelse i ord altid kun være et AnnГ¤herung. For hver kvinde lugter "ned" bare anderledes.

  

Affect vagina lugt "af auГџen"

Det vigtigste i forhold til pleje Først og fremmest: Ved rengøring af skeden mindre er mere. For jo mere intens vagina er overvældet og sæbede, den größer risikoen for stГ¶ren den natГјrlichen forsvar slimhinde beskyttelse. Dette gælder også downloade hГ¤ufige barberet. Resultatet kan være, at Scheidenmillieu ikke kan stoppe uelskede bakterier og nemmere Eller svampesygdomme opstå. Og så lugter ofte ikke længere god. Helt bortset fra kløe, brændende og øget udflåd.

Guides til en god grund UnterbodenwГ¤sche genГјgt virkelig klart vand. Hvis du kan lide duften eller skum hГ¤tte og godt komme videre med sit shower gel, kan dette fortsætte med at bruge. Men der er også ganske stor og blid Intimate Vasker, der har en mild urte duft og ofte justeres til pH ScheidenschleimhГ¤ute. Lotion guider til intime ro regionen og bikini efter barbering eller opretholde diskret, uden lugt i trin som en ParfГјmerie. Er en eller anden måde ikke helt passende.

Hold dig væk, kaldes det som helt sikkert hente for parfume, deodorant og andre parfГјmierte plejeprodukter. Du kan angribe foring, så mere lugt opstår.   

 

Vær forsigtig med fisk lugt af skeden!

En virkelig slående lugt i skeden efter fisk er ikke et godt tegn. Han peger på en bakteriel vaginose. Og der virkelig stinker. Det er en grundlæggende manual for overgangen til GynГ¤kologen der kan hjælpe her hurtigt. Fra alene ikke gå væk!

 

Intim Lugt: Hvad handler "indefra"

Kvinder har ingen indflydelse på natГјrlichen hormonelle svingninger, 'Lad den intime duft variere wГ¤hrend cyklussen. Det er anderledes, når man tager antibiotika. Det kan påvirke den vaginale flora og dermed verГ¤ndern lugten. Ofte ГјberschГ¤tzt indflydelse Fødevarer. Igen og igen GerГјchte vokset op omkring ananas og den positive indvirkning på KГ¶rpersГ¤fte og deres lugt og smag. Hvis der blot ville, wГ¤ren ananas sikkert populær end bananer eller Г "æbler. men er de ikke.

Lugten af urin dog allerede ikke Г¤ndert selv irrelevant ved forskellige fødevarer og GetrГ¤nke. Over kaffe, for eksempel. Let tab af urin eller nachlГ¤ssiges aftørring ved en særskilt lugt af urin, så det også kan påvirke den intime duft. Enhver, der drikker en masse vand kan forhindre det. Fordi meget "run" blødgør Urinmief.

Af den måde, gør kønsbehåring guider i minimum luft mellem skamlæberne. Hvem er ganske glat, svedeture hurtigere, når de hudfolder ligge direkte på hinanden. Og hvor mere er sved, forårsaget GerГјche hurtigere. Hvem lГ¤sst voksende gange, kan lave dine egne domme om, hvordan eller om næsen med eller uden hår, med det samme "vask" gør forskelle.  

  

Intim Lugt: Så handle UnterwГ¤sche og trusseindlæg

Ofte unterschГ¤tzt hvor meget iført syntetisk UnterwГ¤sche eller trusseindlæg og binding til oprindelsen af ​​den ubehagelige lugt intime virkning. er GrundsГ¤tzlich at sige om det: Skeden behøver blot luft som resten af ​​vores hud. Ellers de begynder at svede. Og fГ¶rdert lugt og dårlige guider til Scheidenmillieu. Bomuld lГ¤sst cirkulere luft og absorberer fugt bedre end syntetiske stoffer. Alle gode vejledninger for fisse aroma.

Dette kaldes som: Kære fra tid til anden ændre BaumwollschlГјpfer end pakke skeden mere og segl.

Også, trusseindlæg eller bindende - måske med duft - kan forlade irritere huden. Den superabsorberende i aflejringerne, der vil absorbere fugten er heller ikke tåles af alle kvinder og danne en fremmed lugt. Og hvem lГ¤sst for længe i trusser, tilbyder en god NГ¤hrboden vejledninger for spredning af usunde bakterier. Guides til den vaginale flora en ulempe.

På bleer og trusseindlæg fremstillet af bomuld eller silke hud reagerer som en normal BaumwollwГ¤sche og alt forbliver neutral lugt i trin end med engangsprodukter. Silke selv har helbredende effekt på huden. Naturfibrene også bære wГ¤hrend i reglen til ikke intensivere den enkelte lugt i negativ forstand. Guides til brug af menstruationskopper, der gælder i det mindste som. 

Hvad hjælper også!

I stedet schГ¤men os guider til noget NatГјrliches, sender vi blot falde tilbage inde i et par kærlige tanker om deres egen vagina og huske dem med passende omhu og opmærksomhed. Det er, hvad hun fortjener!

Forfatter: MK

***

Læs mere:

Hvad hjælper en øm vagina efter sex

Ønsker du at få til telefonen de seneste nyheder fra WUNDERWEIB? derefter kontrakt&# 39; du hurtigt i vores WhatsApp nyhedsbrev!