Her er forkortet periode: At du kan gøre, hvis din menstruation tager for lang tid

Nogle gange er det bare kommer ubelejligt: ​​menstruation. Heldigvis findes der metoder til at afkorte perioden.

Det er uretfærdigt. Nogle kvinder har deres menstruation kun tre til fire dage, mens andre måske endda har mellem syv til 14 dage. I gennemsnit bør periode sidste tre til fem dage.

Hvis din menstruation regelmæssigt varer meget længere end syv dage, som kan have forskellige årsager. Stress, hormonelle forandringer, men også en sygdom i dit reproduktive system er mulig. For at udelukke sidstnævnte, bør du afklare orlov fra din gynækolog.

Nogle gange, men menstruation kommer bare ubelejligt. Lige før ferien, for dit eget bryllup ... der er mange lejligheder, hvor det ikke passer en at have hans dag. Så er der to muligheder: at udskyde perioden (hvordan man gør det, vi forklarer her) eller forkorte dem!

forkorte periodePerioden afkortes - med disse metoder, du får farten!
Foto: iStock

For at forkorte den periode, der er forskellige måder og midler. Naturlige og mindre naturlige. Vi sætte dig på her:

 

Ved naturlige midler forkorte perioden

Effekten af ​​denne handling er videnskabeligt ikke bevist. Alligevel er der mange kvinder over hele verden og i mange generationer sværger ved det - og vi kan kun anbefale, at du først prøve den naturlige vej.

Selv om det er svært - motion og sport: Vi må indrømme, når vi brugte vores dage, vi føler trods alt muligt (især for fødevarer) - men ikke til sport. Men måske skulle vi hente os op. For sport og motion under din dag til at løse ikke blot kramper, men at dræne væk hurtigere og blodet. Men vær forsigtig, hvis du har tendens til kredsløbsproblemer! (Læs mere: Sport under menstruation: Jeg er virkelig god)?
Generelt passer og at være atletisk, kan bidrage til at gøre din perioder kortere og mere tåleligt for dig lang sigt.

Beroligende varme: Det er, hvad mange af os allerede i orden, fordi mange ty til en varmedunk eller en Körnerkissen, hvis de har deres dag. Normalt gør vi det for at løse kramper. Men varmen vil også medføre blødningen ved hjælp hurtigere.

Den helbredende kraft af planter: Forskellige planter skal have en antispasmodic og cirkulation-fremmende virkning. Tag dem flere gange om dagen er bedst som en te, eller måske en pille.
Blandt de naturlægemidler omfatter kysk træet, der fungerer regulere cyklus, hindbær og timian handle cirkulation, Makka rod sikrer et hormon balance og røllike tiltrækker dine væv og blodkarrene sammen.

Sex hjælper: Sex i perioden - mange kvinder oplever, at temmelig ubehagelig. Angiveligt kan have sex med din partner eller alene (onani) bidrager til at forkorte den periode - det vigtigste er at du får! Fordi de sammentrækninger ved orgasme du mister blod hurtigt. Og den forkortede dine dage. (Her er nogle flere grunde til at have sex under menstruationen.)

 

 

forkorte den periode af ikke-naturlige midler

Før du få fat i en af ​​disse midler, skal du tale med (kvinde-) læge din sikkerheds skyld. Man skal aldrig overilet engagere sig i sin cyklus.

Perioden med p-piller forkorte: P-piller kan forkorte den periode af en kvinde i det lange løb, nogle bestemte piller kan også bruge antallet af perioder, du har i år, reducere. Hvis du lider generelt under din stærke og langvarige Bltungen, så tal med din læge om, hvorvidt det ville give mening for dig at tage p-piller.
Hvis du allerede tager p-piller, og menstruationen du ubekvemt kommer kun på grund af en bestemt begivenhed: Du kan forkorte din menstruation hjælp af din pille ved du foretrækker din syv-dages pille pause med en uge. Så bare lytte efter 14 snarere end 21 dage til at tage p-piller. Dine dage derefter sat i et par dage som normal en, men i mange kvinder mindre og kortere. Du bør dog aldrig tage p-piller mindre end 14 dage og aldrig gøre perioden tabletfrie længere end syv dage for ikke at bringe forebyggelse sikkerheden.
Derudover kan du tage din pille normal, men forkorte pille bryde en måned siden. Så tag tilbage efter omkring fire eller fem dage. Så du flytter din cyklus, så du får din dag i den følgende måned lidt tidligere.
Endelig kan du bruge p-piller pause nemt sprunget og tage p-piller, så at tage det samme starte den næste pakke. For at du kan holde ud helt for måneden. men din næste pille pause bør stadig være de sædvanlige syv dage, aldrig længere! Der er også få denne foranstaltning til at håndtere bivirkninger kvinder, så taler i hvert fald på forhånd med din læge!

Andre hormonale præventionsmidler: Svarende til pille du kan fortsætte med andre hormonale præventionsmidler, såsom prævention patches eller vaginalring. Tal om det med din læge.

Smertestillende midler såsom ibuprofenMange kvinder sværger ved ibuprofen til at reducere hendes periode. De smertestillende medicin ikke kun lindrer smerte og kramper, men at reducere blødningen med op til halvdelen. For dette, skal du tage en tablet tre til fire gange dagligt. Men vær forsigtig: 1. Tag aldrig flere tabletter end den der er angivet i indlægssedlen maksimale daglige dosis. Og 2. Ibuprofen er stadig et lægemiddel med bivirkninger. Vi kan kun gentage os selv: Tal med din læge, før du når til denne foranstaltning.

Din periode forbliver slukket, uden at du ønskede det? Det kan være årsagen:

 

Læs mere:

5 sex positioner for smukke køn i perioden