Flad Bauch5 minutters mavetræning: Belly væk med kun én øvelse!

Hvis du freihätten man ønsker, hvad ville du så ønske? En flad mave, måske? Og med kun én øvelse? Lyder det for godt til at være sandt - men det er! Den 5 minuttersabdominal træning Veronica Gerritzen gør det muligt.

Den mest kendte øvelse for en sexet mid: crunches. Lad os se det i øjnene - der har aldrig kravlet halvt aftenen foran fjernsynet rundt til forgæves at vente på den længe ventede Sixpack?! Crunches kan være den bedst kendte, men ikke den bedste metode til at træne sin mave. Alle berømthed trodsighed: Crunches arbejder kun halvdelen af ​​vores mavemuskler, fortrinsvis den øverste. Men - en enkelt øvelse er nok til at forme hele hans mavemuskler.

 "7 dagligdags brug tricks til en perfekt krop"Få de tricks  

Hemmeligheden: dybe muskler

Den 5 minuttersabdominal træning Det sparer ikke kun tid, men også nervøs. I modsætning til de fleste af øvelserne, er fokus her er på dybe muskler. Tag Pattedyr én, være opmærksom på en stram midtersektion og ånder skiftevis til og fra, mens de fortsætter mellem de forskellige trin i luften og den abdominale spænding for et kort øjeblik.

Lyder simpelt, men det er ikke! undervurderer abdominal træning ikke. Allerede efter den første øvelse henrettelse, vil du opdage, at det på denne abdominal træning har det hele!

Du ønsker ikke at bringe din mave, men hele din krop i form? Stol på dem til klassikerne såsom push-ups og squats, som altid virker.