Kølingen trick til akupressur Svær hovedpine? De 12 bedste hjem retsmidler

Du lider af hovedpine? Det kan ikke altid være en tablet. Slagsmål du foretrækker håret: de mest effektive hjem retsmidler for hovedpine.

Man kan ikke tolerere kvælende luft, den anden brokkerier kraniet stress eller fysisk anstrengelse. Nogle gange kan en kold bag det, for meget alkohol eller langvarig mangel på koffein. Hovedpine kan have mange årsager. I de fleste tilfælde, de er uskadelige.

Eksperter er enige: I de fleste tilfælde hjælpe hjem retsmidler mod hovedpine.

Forsigtig: svær hovedpine gentage sig og hindrer massivt i hverdagen, bør du tale med din læge om det.

50% af tyskerne har ofte gange hovedpine. Langt den mest almindelige type er spændingshovedpine, som kan behandles effektivt selv. Også placeret i halsen og ørepine at blive behandlet dig selv: Den 21 bedste hjem afhjælpe for ondt i halsen og førstehjælp til ørepine.

 

Disse er de bedste hjem retsmidler hovedpine:

1. Bortskubning hovedpinen

akupressur: Traditionel kinesisk medicin (TCM) antager, at vores krop er gennemskåret af talrige energi kanaler, der kan stimuleres på visse punkter. energiens strømme frit igen, forsvinder smerten.

opskrift: Hvis en hovedpine er rørt med fingerspidserne fra linjen lige over øjenbrynene. hver presse endepunkterne i flere sekunder med pegefingrene lidt stærkere.

Video: Den bedste tips til stress

 

2. Kampen hår

Letvægts tog: En almindelig årsag til hovedpine: Den tynde væv under hovedbunden er for lidt blodforsyning. Dette irriterer smerte nerver, som derefter slå alarm.

opskrift: Afhængig af hvor smerten er - adgang med en eller to hænder så meget hår som muligt, og bare trække et par gange mere. Dette stimulerer blodcirkulationen straks.

3. Træk vejret dybt i maven

få frisk luft: Hvis oxygenindholdet i blodet, hjernen er meget følsom.

opskrift: Ofte bevidst vejrtrækning hjælper. langsomt tælle til 10 i ånd og ånde i så dybt i maven, at han står klart. Hold vejret, tælle det igen til 10, puste ud på 10. Mindst 15 gentagelser.

4. drikke kaffe med citronsaft

Blockade smertestillende: for en hovedpine ofte indeholder koffein: Den stimulerende inhiberer nemlig i hjernen kaldet prostaglandiner, som er hormon-lignende stoffer, der gør smertenerver oprørsk.

opskrift: Drik en kop kaffe eller espresso med 1 tsk citronsaft. Må ikke gives til at drikke, men kan også tages. C-vitamin fra citronen øger effekten - det hjælper til at transportere mere koffein til hjernen.

5. Afkøl halsen

Nervøs trick koldt er en meget effektive hjem retsmidler. Kolde stimuli kan maskere smerte signaler.

opskrift: 4 til 5 i et is strike kolde, våde vaskeklud, placere emballagen i 5 til 10 min i nakken .. Det hjælper ofte, selvom kluden er gennemblødt med koldt vand.

6. inhalerer damp

Mod Træthed: Dull og træt? Forfriskning kan stoppe hovedpine.

opskriftBland 250 ml eddike med 250 ml vand. Korte kog, sted i en stor skål. Læg et håndklæde over hovedet, inhalerer dampen i 10 min. Den ene med lukkede øjne.

7. Brug af Power of pilebark

Naturlig ingrediens: I de to Grinde visse piletræer ligger en naturlig smertestillende der salicin. Det har været anvendt i tusinder af år til behandling af smerte, ikke kun hovedpine, men også for gigt.

opskrift: Pro kop skoldede en 1-stablede tsk finthakket eller groft pulveriseret pil bark (apotek) med 150 ml vand. dække og lad stejle i 10 min., stamme. Daglige 2 til 3 kopper drikke i små slurke.

8. Foretag Unterarmbad

Kneipp: Blood tryksvingninger, såsom vejrskift, de fine skibe påvirker hjernen - og nerverne reagerer med smerte.

opskriftEn Unterarmbad stimulerer kredsløbet og dermed blodgennemstrømningen i hovedet. Lad det rigeligt koldt vand løbe i vasken, fordybe dig underarmene i cirka 30 sekunder. Effekten kan mærkes med det samme.

9. Førstehjælp med hårtørrer

Varm luft: Hovedpine er ofte forårsaget af spændinger i nakke og skuldre. Hvis der ikke Körnerkissen ved hånden (se tip nr. 12), hjælper en hårtørrer.

opskrift: Indstil til mellemste trin og slag på skuldre, nakke og ryg af hovedet 3 til 5 minutter. Vigtigt: hårtørreren gange med højre, nogle gange er det med sin venstre hånd til at provokere ikke fornyede spændinger.

Påfør 10. pebermynteolie

Køling effekt: Undersøgelser har vist, at køling af panden og templer med 10-procent pebermynte olie er lige så god som en paracetamol tablet.

opskrift: Gnid panden og templer (øjenområdet generøst udelade) med, for eksempel, "Euminz" (Pharmacy) a. Relieffet sætter ind efter ca. 15 minutter.

11. Drik masser af vand

fortynder: Hjernen består af 70 procent vand. Kun to procent dehydrering forstyrrer koncentrationen. Der vil være mere, gør ondt dit hoved.

opskriftMange Gem hovedpine helt banale: "Jeg tror, ​​jeg har for lidt beruset." Det er rigtigt i de fleste tilfælde. Førstehjælp: drikke et stort glas vand. Super mineralvand med en masse af magnesium. Fordi sporstof styrker nerverne.

Put 12 Körnerkissen

Comforting varme: For stress er vi tilbøjelige til at trække op skuldrene. Som et resultat, spænding smerter udstrålende op i hovedet.

opskrift: Sæt en varm Körnerkissen (apotek, internet) omkring halsen: Der bør være mindst 40 centimeter lang eller ikke fyldt til bristepunktet. Kornkerner såsom spelt holde på varmen meget lang.

 

Værd at vide: 

hvis Home retsmidler for hovedpine ikke handle inden for 30 minutter, bør du have en tablet (Aspirin, ibuprofen eller acetaminophen) tage. Dosis: mindst 500 mg, fortsætter med at behandle en gang meget som flere gange om lidt. Må ikke vente, indtil smerten er uudholdelig, så desværre narkotika ikke hjælpe hyppigt.

***

Ønsker du at komme til din telefon aktuelle sundhed nyheder fra WUNDERWEIB? derefter kontrakt&# 39; du hurtigt i vores WhatsApp nyhedsbrev!