Lille ned abnehmen5 kilo! Fald med skjoldbruskkirtlen trick

Hormoner spiller en vigtig rolle i vægttab. Og de kan påvirkes - det fjerner skjoldbruskkirtlen trick.

simpelthen ikke smelte din pounds trods alle bestræbelser? Så skjoldbruskkirtlen er ofte skylden. For den lille sommerfugl-formet organ danner to hormoner, der regulerer hele metabolisme. Det er derfor, det spiller en afgørende rolle, hvis vi stige eller falde.

Med en afbalanceret fjernelse skjoldbruskkirtel falder så meget lettere.Med en afbalanceret fjernelse skjoldbruskkirtel falder så meget lettere.
Foto: Wunderweib.de

en mild underaktiv skjoldbruskkirtlen er ofte grunden er, at stofskifte bremser og fjernelse af tunge falder ud over den 40.

Men bare rolig: med den rigtige kost og regelmæssig motion kan være stimulere skjoldbruskkirtlen forsigtigt. Herunder fedtforbrændingen genvindes helt og irriterende kilo afmonteres.

 "7 dagligdags brug tricks til en perfekt krop"Få de tricks  

Endelig Slim - hjælper skjoldbruskkirtlen
 

 • meget protein

  Kød, fisk, æg, mælkeprodukter, soja produkter, bælgfrugter i hvert måltid skubbe højt proteinindhold stofskifte.
   
 • meget jod

  Mineralet er afgørende for en sund skjoldbruskkirtel. Det er i marine fisk som sej, laks eller makrel, mælk og mejeriprodukter og salt tilsat jod.

  Forsigtig: Folk, der lider af en sygdom i skjoldbruskkirtlen, såsom Hashimotos thyroiditis, bør hellere spise mindre iod. Dette er bedst konsultere en læge!
   
 • gode fedtstoffer

  Kurbele til produktionen af ​​serotonin og dopamin, og så hjælpe din skjoldbruskkirtel. Ud over en kost med fuldkorn og sunde fedtstoffer fra fisk, nødder, vegetabilsk olie og avocado lidt af mørk chokolade hver dag.
   
 • ingen snacks

  Nyd tre hovedmåltider og misunder ikke dit stofskifte mellem måltiderne en pause. Dette beroliger skjoldbruskkirtlen.
   
 • lidt sukker

  undgå hvidt mel produkter, masser af grøntsager og lav i sukker, at skjoldbruskkirtlen er lammet af for meget insulin i stedet for fuldkorn,
   
  

Bevægelse stimulerer skjoldbruskkirtlen til - Så fedtforbrænding kommer op i fart
 

 1. Fysisk aktivitet er ekstremt vigtigt for stofskiftet og holder de hormoner i balance. Begge handlinger yde nødhjælp til skjoldbruskkirtlen. Du er nødt til at sikre ikke gå eller til gymnastik for at være medlem af sportsklub. Regelmæssig motion i hverdagen ofte bringer meget mere. frem for alt Aktiviteter i det fri gøre dig hurtigt i topform.
   
 2. ti minutter Morning gymnastik i sengen vågne cyklus og stofskifte og er godt for skjoldbruskkirtlen. Så trække gardiner og lad i solens første stråler.
   
 3. forhindrer for tidlig Gå en tur efter frokost reddet fra eftermiddag nedturen. hjælpe allerede 20 til 30 minutter at behandle maden bedre. For at du kan tage din skjoldbruskkirtel fra noget arbejde.
   
 4. Hvis dagene er lysere igen, igen har brug for at bevæge sig mere. denne energi lægge det ud med din familie eller venner til: Før den næste sammenkomst, for eksempel kun rykket et time. Også her kan det tale fint.
   
 5. også Om aftenen var en kort gåtur efter middagen eller lige før sengetid flere fordele: motion, afslapning og blid overensstemmelse af kroppen til at sove.

Forfatter: Inga Pfannebecker

Også interessant:

Æggene kost - Tabe med æg

Ønsker du at få til din mobiltelefon vægttab tips fra WUNDERWEIB nuværende? derefter kontrakt&# 39; du hurtigt i vores WhatsApp nyhedsbrev!

WW1