Kinesisk Graviditet Kalender undfangelse: Vil der være en dreng eller en pige?

 

Den kinesiske opfattelse kalender afslører barnets køn

Vil det være en dreng eller en pige? Den kinesiske undfangelse kalender bør det være i stand til at forudsige - med en hit-rate på angiveligt 85 procent! Og, ikke?

Barnet ligger hos ultralyd bare ikke rigtigt, så du kan ikke nemt bestemme kønnet? Intet problem! Hvis du allerede kender datoen for undfangelsen, bare have et kig i den kinesiske opfattelse kalender! Bullshit? Lad os se ...

Kinesisk empfaengniskalender B Vil det være en dreng eller en pige? Den kinesiske opfattelse kalender ved mere 
Foto: Thinkstock 

Kinesisk undfangelse Kalender: Hvad er dette?

Den kinesiske opfattelse kalender blev udviklet af kinesiske forskere i det 13. århundrede. bistand moderens alder på tidspunktet for undfangelsen og Måned for undfangelsen Han ønsker at vise, hvad køn vil have barnet.

 

Den kinesiske undfangelse kalender

Vigtigt: Moderens alder er bestemt af den månekalender! Det vil sige, at den faktiske alder på ni måneder skal indgå som godt.

Resultatet afhænger helt af den kliché: Pink er for piger, blå for drenge.

Kinesisk undfangelse kalenderFoto: Wunderweib.de 

Hvor pålidelige er den kinesiske opfattelse kalender?

Det hele lyder meget bizart, ikke? Ikke desto mindre, nordamerikanske undersøgelser bekræfter den kinesiske opfattelse kalender et hit på 85 procent!

På den ene side var de nyeste videnskabelige undersøgelser, at en forudbestemmelse af sex uden genetisk indgriben ikke kan arbejde.

På den anden side blev det observeret, at eksterne faktorer kan have indflydelse på barnets køn bare endnu: Hvordan kan en lavt kalorieindhold Maternal ernæring før undfangelsen sandsynligvis favorisere piger. flere drenge i foråret avlet - Desuden - på grund af følsomheden af ​​sædceller ved influenzavirus om vinteren. Men vi taler om afvigelser i det indre cifre.

Men måske de gamle kinesiske havde faktisk når du opretter den kinesiske opfattelse kalender et bedre kig på naturens påvirkninger under sex Heritage humør. Under alle omstændigheder har de beregnet data fra kalenderen i århundreders arbejde fra astrologiske og statistiske data. Så måske .. ingen bullshit?

Også interessant: ordsprog til fødslen - De fleste citater