Akne13 årsager til acne i voksenalderen

De mest almindelige årsager til bumser end 30. Det gør du tror, ​​fra 30 kan gøres til genstand "bums" skrinlægge og dedikere sig til kampene rynker. Men pludselig kommer de tilbage de små bæster. Hvorfor?

Du er på udkig efter nogen til at skyde skylden for dine bumser? Værsgo - vi har identificeret følgende Hau (p) tverdächtige:

 

De mest almindelige årsager til bumser over 30

1. Forkert pleje

Det renser, eksfolierer og creaming - og alligevel opstår bumser. Advarsel: Du kan pleje din hud, så de gør med urenheder "forsvarer", Vores råd: gå direkte til specialisten / hudlæge og ikke har problemer indtil længe. vigtigt: Daglig grundig rengøring , ikke holde skiftende produkter (Pröbchen), bruge lysere teksturer i sommeren og gå ofte gange for rengøring som en kosmetolog før selv ar "hindrückt", Også en intolerance eller en allergi over for emulgatorer, duftstoffer eller konserveringsmidler kan Zits i voksenalderen forårsage.

Video: 6 drikkevarer, der hjælper med bumser

 

2. Stress gør for urenheder

Hvad belaster sjæl, betyder selv huden ikke godt ud. Den mere afbalanceret vi er, jo mere afslappet er også vores hud. Daglig stress bør ved regelmæssig afslapning kompensere for. B. en kort gåtur. Under stress uren hud, men også handle en ansigtsbehandling damp eller en beroligende behandling maske Miracle.

3. bumser i sommeren

Som nice-som det er, når solen skinner og det er varmt: Vores hud temperatur påvirker produktionen af ​​sebum. De stiger med 10 procent om grad, så i sommermånederne amplificeret kan forårsage hudproblemer . Ikke desto mindre kan man forebygge bumser ved at rense huden grundigt, men forsigtigt, for at befri dem for overskydende talg og snavs. De bedste er sæbe-fri, let sur detergent. En mild peeling - en eller to gange om ugen - hjælper med at fjerne de døde hudceller, der kan tilstoppe porerne.

4. dårlig hud under menstruation

Omkring en uge før starten som regel repræsenterer næsten halvdelen af ​​alle kvinder oplever forbedret olieproduktion af talgkirtler. Resultatet: bumser. Imod disse hormon-relaterede voksne acne hjælper Tager p-pille , fordi det indeholder østrogen og gestagen. At regulere menstruationscyklus, reducere aktiviteten af ​​de androgen hormoner og således forhindre selv de Bryde ud af acne .

Hvis bumser spire pludseligt, du har lyst til en teenager igen. Hvis bumser spire pludseligt, du har lyst til en teenager igen. 
Foto: iStock

5. Rich produkter pleje

til Facial Care uren hud bør ikke være nogen rige produkter, dvs. vand-i-olie præparater bruger. Bedre: olie-i-vand emulsioner eller geler. Og være blandt de ingredienser på dexpanthenol og niacin. Den lindre uren hud.

6. kost for smuk hud

Der er nogle tegn på, at meget søde eller meget fedtholdige fødevarer kan udløse acne udbrud og bumser. Så du bør, hvis du er disponeret for dårlig hud, holde dine hænder chips, pommes frites eller is. Men desværre selv kvinder, der spiser meget sundt, ikke imod pletter immune. Men der er nogle vitaminer - A, B5, B6 og E - som kan hjælpe med at bekæmpe acne . Sæt u. a. i vegetabilske olier, lever, fisk, oksekød og svinekød, kylling æg, mælk, kartofler, gulerødder, hvedekim, havregryn, nødder, ris og tomater.

7. Brug solcreme korrekt

UV-beskyttelse er vigtig og ikke i sig selv bumser. Men ikke Påfør solcreme på huden, men inden du bruger plejemiddel.

8. graviditet som en årsag til bumser?

Gravide kvinder rapporterer ofte Akneschüben, men her de behandlingsmuligheder er begrænsede, selvfølgelig, fordi de stoffer kan trænge gennem huden. Her virker på overfladen antibiotika er normalt ordineres.

9. Hand + Telefon = uren hud

Selv telefoner kan et Årsag til bumser være - og hvor telefonen rører ansigtet. Så Rengør regelmæssigt din telefon med et desinfektionsmiddel tørre. Det samme gælder for brillestel. Og du prøver at tage så lidt som muligt i ansigtet. Dine hænder er ikke nyvasket, overføre bakterier på din hud - og at sørge for bumser.

10. Rygning fremmer bumser

Nikotin er dårligt for dit helbred og skønhed. Cigaretrøg via høje mængder af arachidonsyre og polycykliske aromatiske kulbrinter til øget inflammation af acne.

11. overgangsalderen

pletter i alderen ofte forbundet med et forhøjet niveau af testosteron, som med ham Indtastning af overgangsalderen resultater. Dette fører til en udvidelse af talgkirtler og øget talgproduktion. Dette kan igen udløse forbedrede urenheder. Behandlingsmuligheder: traditionel Aknetherapien og anti-androgener.

12 bumser på plader?

Hvem kan ikke vaske hans hovedpude regelmæssigt, skal straffes med bumser i ansigtet. Og: Den sovende under tunge tæpper og lagner, som ikke er lavet af bomuld, kan acne forårsager på ryggen.

13. frisurer & , Tilstand hår styling, der skjuler huden

Hvorvidt pandebåndet under sport eller dyb Pony - alt, hvad der rører dit ansigt, kan huden forurene. Snavs og sved ikke forårsager bumser ud, men de omfatter bakterier, der koloniserer i tilstoppede porer og fremme acne. Mange voksne med bumser på panden har for vane at fratage hendes hår med sine hænder fra panden. Det er også muligt at blokere porerne med hårspray eller hår gel. Så dækker dit ansigt, hver gang du anvender en af ​​disse hårprodukter.

Mere om hudpleje fra 50 du læse her >>

Ønsker du at få til telefonen de seneste nyheder fra WUNDERWEIB? derefter kontrakt&# 39; du hurtigt i vores WhatsApp nyhedsbrev!