Diether Thomas Kuhn bringer mod Roland Kaiser og Guildo Horn

dieter thomas kuhn roland kaiser B Dieter Thomas Kuhn går sin egen vej.
Foto: imago / Andreas Weihs

 

"Sing Föhnwelle" meget sikker

Confident man kan kalde det - eller arrogant. crooner Dieter Thomas Kuhn (47) er nu afsløret i et interview, at hvad han virkelig mener om konkurrencen - og vidste ikke rigtig komme ud godt.

Tid til starten på hans nye album "Her liv" Dieter Thomas Kuhn rapporter på "hundertausend.de" i en interview til at tale ud og chattede der ikke kun om musik. Undervejs han fordelte små aflæser giver Roland Kaiser (60) og Guildo Horn (49).

Dieter Thomas Kuhn, der er meget vellykket med forsiderne af popmusik, afstod hidtil på sange af Roland Kaiser . "men jeg ved ikke præcis, så det er berettiget. Hvis vi virkelig føler, at kvaliteten af ​​sangene er ikke den ægte vare, eller om vi bare ikke kan stå ham"Quips Kuhn.

Guildo Horn, som faktisk appellerer til et lignende publikum som Dieter Thomas Kuhn, føler den "Singing Föhnwelle" Kuhn ikke som konkurrence. Men i det mindste var det med ham "virkelig altid meget rart",

Dette rejser spørgsmålet om, hvad Dieter Thomas Kuhn har hvad Roland Kaiser og Guildo Horn ikke har. Konkurrence ja genopliver faktisk virksomheden. Dieter Thomas Kuhn simpelthen uovertruffen godt? Beviset kan han nu konkurrere. Det nye album er tilgængelig i butikkerne nu.