Zodiac egenskaper: Om Skytten – 23:11. till 21:12.

Skyttar är mycket målinriktad och som allt - utom en stillastående. Vilka Zodiac egenskaper Skytten födda urskilja har Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Skytten?

 

Zodiac egenskaper från Skytten

 

Din del: Branden som en primär substans för allt liv. den elementet är en symbol för andlighet och gudomlig inspiration.

Ert beslut Planet: Jupiter som härskare över himlen.

Deras polaritet: Plus (eller manlig eller Yang). Det gör dig till en mer utåtriktad.

styrkor: De är optimistiska, öppen, idealistisk och berusande.

Den idealiska destinationerna för dig: Skytten barn känner i städer som Köln, Avignon och Budapest väl. När det gäller länder som de föredrar Spanien, Jugoslavien och Australien. De älskar att vandra genom grönskande landskap.

Din personliga lucky charm: Färgen lila, lapis lazuli, aska, hästar och mimosa doft.

zodiac egenskaper erich bauer q
Foto: Astro vecka 

Zodiac egenskaper: Skytten i kärlek

i älskar påhittighet av en tävlande känner inga gränser. Han tycker om exakt om hans partner vid en viss tidpunkt vill ha mer ömhet eller mer passion och eld.

Skyttar är enligt deras zodiac egenskaper Kära konstnärer som uppfyller kroppen av sin partner med musik och ta med till bladen och sin egen. För dem finns det inga tabun. Vem mer om lust och passionen vill veta av kontaktorer, behöver bara en bok om Tantra och Kama Sutra att ta till hands. Skydda behöver en hel del sexuell aktivitet för att inte känna sig frustrerade, och de snabbt upphetsad.

 

Zodiac egenskaper: Skytten i yrket

För skyttar är en yrke mer intressant ju mer motion, frihet och självständighet som den erbjuder. en jobb , där han har att sitta hela dagen och bara ta hans huvud inte kommer i motsats till sina zodiac egenskaper. Den rätta blandningen av motion och mental kreativitet är livsnerven i en uppfyllda och framgångsrik karriär.

Resor och allt som har att göra med turism i dess vidaste bemärkelse - kurirer, busschaufför, biljett inspektör, Animation, hotellchefer, resor journalist, utrikeskorrespondent, tolkar, utrikesminister och så vidare - är, enligt deras zodiac egenskaper Därför populära Skytten områden.

Den andra favoritämne för kontaktorer är enligt hennes stjärntecken egenskaper sports . De är som professionella idrottare, idrottsledare, domare, sportjournalist, sport tjänsteman eller tränare, och de har, om de är engagerade i handeln, gillar att göra med sportartiklar. Även om det verkar vid första som om det yrke ingenting sports att utvecklar ofta kontaktpunkter i samband med verksamheten.

Då innefatta, enligt den Zodiac Eigeschaften från Skytten och hjälpare jobb till sin dröm verksamhet, oavsett om det är som en präst, psykolog, terapeut, astrolog, specialundervisning, socialarbetare, åskådare eller managementkonsulter. Som optimism om zodiac egenskaper från Skytten hörde det är lätt för dem att sprida en mängd styrka, hopp eller tröst. Även den medicinska professionen är så att säga lagda skyttar i vaggan.

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Skytten?

Book rekommendation Skytten
Foto: Knaur 

Vår bok tips om Zodiac egenskaper Skytten:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper Skytten?

Då kan vi ge dig boken "Om Skytten" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften i Skytten födda.

beställa just nu på Amazon!