Zodiac egenskaper: Om Virgo – 24,08. till 9,23.

Virgo är anpassningsbar klar reflexiv och osjälviska. Vilka Zodiac egenskaper Virgin födslar urskilja har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Virgo?

 

 

Den stjärntecken i Virgo egenskaper:

Din del: Jorden. den elementet är primordial elementet och fungerar som bärare av liv, större givare och mor till skörd

Ert beslut Planet: Kvicksilver på kvällen som en symbol för den gudomliga budskap och högre skäl

Deras polaritet: Minus (eller kvinna eller yin). Det gör dig till en passiv, introverta personer.

styrkor: De är tillförlitliga, omsorg, saklig och livlig.

Den idealiska destinationerna för dig: Virgin födslar känner i städer som Nürnberg, San Francisco, Melbourne väl. När det gäller länder som du föredrar Schweiz, Turkiet och Indien, eftersom du älskar hills.

Din personliga lucky charm: Färgen på oliv, bärnsten, äppelträd, katt och myrten.

zodiac egenskaper erich bauer qange Bildtext
Foto: Astro vecka 

Zodiac egenskaper: The Virgin i näringslivet:

Eftersom Virgo den yrke ta inte som en börda utan som deras bestämmelse är en del av livet som att äta, sova eller andning, är helt enkelt beundransvärt arbete disciplin. Du kan återställa alla de andra, att ägna sig helt och hållet en av de andra eller göras själva uppgiften. Naturligtvis, så lämnar lite intryck. Tillsammans med sin pålitlighet, de är perfekta för jobbet med en sekreterare eller en sekreterare chefen för service och all annan verksamhet med service karaktär. De är häftigt att optimera arbetsprocesser.

Vad i hela zodiac egenskaper Virgin fortfarande imponerar är deras känsla av verkligheten. Inga andra stjärntecknen gör inga fler illusioner och anser nutid och framtid med sådana nyktra ögon. Du kan räkna med, och två och två är för dem bara fyra, och inte fyra eller tre och en halv.

anmärkningsvärt är också deras stark känsla för observation och hennes stora känsla av systematik, planering och ordning. En jungfru är en en verkligt multitalang Du kan i princip allt och gör i princip allt väl. Men det måste stödjas av en känsla av en större helhet. Ju mer omfattande denna övergripande hela är att den tjänar, desto mer växer sig själv. Det är tjänaren som trivs genom att hjälpa sin herre storlek.

Jungfru har enligt deras zodiac egenskaper också en stark tendens att vårdpersonal. Sjuka att hjälpa motsvarar deras önskan att göra något meningsfullt. att ge drabbade lättnad att hålla dem friska, för att trösta och vid behov, för att följa med dem till randen av döden, medan de följer sin kallelse. Jungfrur är bredvid skorpioner och fisk de bästa sjuksköterskor, läkare, psykoterapeuter och läkare.

 

Zodiac egenskaper: The Virgin kär:

The Virgin är mer än andra som är intresserade av Life-teknik - men det måste understrykas, inte själlösa 'antal akrobatik'. Snarare praktiseras på Virgin älskog samma sak som de annars försökt i livet: att kontrollera sina känslor, men inte för att förhindra den här gången de, men att odla. Jungfru gör kärlek och lär sig att alltid göra bättre eftersom de hennes jungfruliga "Controlletti" aldrig helt off: Hon känner med, är uppmärksam, inte faller in i en till synes omedveten känsla wobble. Det är som om de skulle lära sig att spela en vacker instrument, som om de skulle gå in i en kärleksskola. Nyfiken som barn studerade hon hennes kropp och hennes älskade partner, experimentera och försöka ta reda på i vilka delar av kroppen, är stimuleringen roligast och förbereder innehåll.

Deras egna känslig plats är magen - från buken till bröstet. Strök eller finkänslighet med läppar, tunga, med hår eller fjädrar och kyssar på naveln göra det ännu en jungfru svårt att inte förälska extas. En cirkulär massage buken med en svamp och tvål jagar henne rysningar längs ryggraden. Ända dusch eller bad är rätt plats att njuta av den erotiska spel med Virgo att starta, eftersom det Adam och Eva svarar på allt som har att göra med renlighet och prydlighet. Dock är belysningen samlag inte för dem. Jungfrur är och även som kärlek inte i rampljuset. Ångad levande ljus i sovrummet och badrummet och mjuk musik skapar en perfekt miljö för sensuella timmar och möta Zodiac egenskaper Virgo.

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Virgo?

Book rekommendation Virgo
Foto: Knaur 

Vår bok tips om Zodiac egenskaper från Virgo

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper Virgo?

Då kan vi ge dig boken "Om Virgo" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften Virgin födda.

beställa just nu på Amazon!