Zodiac egenskaper: Om Fiskarna – 20:02. till 3,20.

Fish migrera mellan två världar känslan och tillbaka: å ena sidan, fisk kärlek ensam, men å andra sidan, de också söka efter säkerhet. Vilka Zodiac egenskaper Fiskarna födda urskilja har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du fisken?

 

Zodiac egenskaperna hos fisk:

Din del: Vatten, den primordial innehållet i allt liv. Det är också en symbol för känslan av följsamhet, vilket är ungefär den intellektuella kraft.

Ert beslut Planet: Neptune, guden av haven.

Deras polaritet: Minus (eller kvinna eller yin). Det gör dig till en mer inåtblickande människor.

styrkor: De är mystisk, medkännande, intuitiv, känslig och förståelse.

Den idealiska destinationerna för dig: Fish födda känsla i städerna Worms, Basel och Rio de Janeiro väl. De älskar länder som Iran, Ceylon och Brasilien. På de flesta tycker om att resa till kusten eller på en ö.

din personliga lycklig berlock : Sea Blue, Belladonna, Dolphin, Kalmus doft, ametist.

 

Fisk i ett jobb:

Fiskarna barn behöver en hel del tid i de flesta fall till yrke fann som motsvarar dem, de gillar och där de sedan göra något. Tills de slog honom, de ofta tar tillfälliga lösningar och arbetar som en taxichaufför, tillfälliga servitörer, en extra på teatern, i film och tv. Det ger ingenting om föräldrarna har på sin fisk Barn tryck eller förtvivlan eftersom de med tjugo eller till och med trettio år bor fortfarande "höger" motion yrke. En fisk måste gå sin väg. I linje med dess zodiac egenskaper han måste gå med strömmen, som bär honom. Fiskar har ibland funnit endast fyrtio år eller mer sitt yrke.

Det är också en av de typiska Zodiac egenskaperna hos den fisk som de börjar något och inte avsluta. Ja, det är rätt att gå till Fiskarna naturen. Fiskarna är en vattenmärke precis som cancer och Scorpio. den elementet Vatten symboliserar i astrologi förmågan att resonans att ta känslor och humör och att beröras av dem. Så fisk tar ofta jobb där de kan leva sina medkänsla för andra: Du vaknar upp i sjukhussängar, vård av intagna i fängelser, hjälp narkomaner eller psykiskt handikappade tåg. Förutom hennes berömda sjätte sinne, typisk för zodiac egenskaper fisken tillhör. En hel fisk gör det sitt yrke och medel spåman eller liknande.

att lokalisera personen sjukdomar och deras orsaker och bota fisk dra folk från en lika mystisk källa. på grund av deras zodiac egenskaper och denna stora, naturliga förtjänst många fiskar att se alternativa utövare, läkare och naturliga anhängare av alternativa behandlingar. En annan domän fisk kramar man är vetenskap. Om det gäller mest abstrakta relationer där en är den sista hemligheter materia på banan där tänkandet tränger in i oändlighet av utrymme, använder Fiskarna energi.

zodiac egenskaper erich bauer q
Foto: Astro vecka 

Fisk i kärlek:

Fisken är född loner typ Steppenwolf (manliga edition) och prinsessan Turandot (kvinnorollen). Även om det förekommer i förpackningen, håller han för sig själv, följer sin egen väg och proklamerade till alla som vill veta att han på&# 39; s aloneness står. På andra sidan av fisken födda, signalerade mycket tydligt att han är ensam och behöver någon som tar hand om honom. Denna motsägelsefulla, komplicerat meddelande gör det älskande arg svårt att få fisk till dem. du går till dem, de känner sig förföljda, det lämnar dem ensamma, de inte känner sig älskad. Dessutom finns tusen sätt att dölja och förklädnad: I grund och botten är varje fisk i enlighet med sin zodiac egenskaper blyg, blyg, så relations en riktig känslig själ. Men Fiskarna man gillar att spela järnhårda kille (som fisken Bruce Willis eller Niki Lauda till exempel). Och kvinnor gillar att ge dig själv cool och isiga (liknande Nina Hagen). Detta gör form vänskap ännu svårare, och det finns därför förhållandet förmåga fisk med avseende på vävning kontakter bara tre minus.

är för sin bindningsförmåga&# 39; s olika kvaliteter, beroende på hur länge partnerskap har varat. Under den första månaden är fisken störst: känslig, lojal förtrollande, kärleksfull, artig. Och därför han förtjänar en A +. Är smekmånaden över fisken bara tystnad, sedan tystnad, mer och mer påverkad, går sin egen väg, driver, är okänd försvunnit. Det är en smidig fyra. Eftersom den genomsnittliga resultat efter Adam Riese, en 2-3. Tja, så kan vara&# 39; s liv ...

den sexliv fisken är lika komplex som här Zodiakens tecken själva. Deras otroliga psykiska känslighet gör dem verkar som en sexuell kameleont ofta. Fisk är mycket känsliga i sängen, vill inte bara sin egen tillfredsställelse, men också den älskade partner. Detta gör dem mycket intressanta i alla fall.

Zodiac Quiz: Hur väl känner du fisken?

Book rekommendation Fiskarna
Foto: Knaur 

Vår bok tips om Zodiac egenskaper:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaperna hos fisk?

Då kan vi ge dig boken "Om Fiskarna" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer har sammanställt en hel del intressanta fakta om fisken.

beställa just nu på Amazon!