Egenskaper hos Scorpio Zodiac egenskaper: Om Scorpio – 24,10. till 22:11.

Scorpios tenderar att obemärkt - men bara för kamouflage! Vilka Zodiac egenskaper Scorpio födda urskilja har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Scorpio?

 

 

 

 

Den stjärntecken av Scorpio egenskaper:

 

Din del: Vatten som en primär substans för allt liv. den elementet är att man förlitar sig mer på ditt förstånd.

Ert beslut Planet: Pluto som en gud av underjorden.

Deras polaritet: Minus (eller kvinna eller yin). Det gör dig till en mer introverta personer.

styrkor: De är orädda, outgrundliga, solidaritet, energisk och passionerad.

Den idealiska destinationerna för dig: Scorpion barn känner i städer som München, Dover och Washington väl. När det gäller länder som de föredrar Lappland, Syrien och Marocko. Du gillar djungeln.

Din personliga lucky charm: Färgerna svart och rött, svart Edeltopal, fikonträd, ormar och mysk.

 

 

Zodiac egenskaper: scorpion i verksamheten:

Scorpions tenderar enligt dina zodiac egenskaper för diskreta - men som kamouflage. De är likartade i de verkliga skorpioner i öknen, som är anpassade i sin färg av respektive markförhållanden. Scorpio folk vill vara anonyma, de skygga allmänhetens ögon.

De tillhör vattenelementet, vilket innebär att de endast under ytan, på djupet, avslöjar deras natur. Andra zodiakens tecken är som mitten eller på toppen av åtgärden, hävdar att möta rampljuset, efter erkännande och njuta av känslan av makt. Den Skorpionische orsakar, enligt den zodiac egenskaper något annat, nämligen återhållsamhet.

Scorpions arbetar med företräde i utse , där det behövs mod, styrka och uthållighet. När det gäller liv och död (t ex olyckor läkare, barnmorska), är typiska representanter för denna stjärntecken i sitt rätta element. Spela i ett aktivitetsrum för själen, magi, ockult en roll, skorpioner är förenliga med deras zodiac egenskaper Det tog också.

Verk som har en speciell mänsklig närhet till innehåll (till exempel en sjuksköterska), och yrken med anknytning till försäkring, särskilt livförsäkring, obligationsmarknaden eller administrationen av gods är också typiskt för dem.

De finns främst som notarie i Erbgericht eller på registreringskontoret. Är bra för familjen huvudtema av ett verk, har skorpionen hittat en lämplig verksamhetsområde här också när det gäller hemligheter traditionen och lag att avfallshantering och miljömedvetenhet. Kräver en professionell medkänsla för de sjuka och outsider, skorpionen på rätt plats känns. För det är hans enligt hans Zodiac egenskaper talang .

Egenskaper hos Scorpio Zodiac egenskaper: Om Scorpio - 24,10. till 22:11.

 

 

Zodiac egenskaper: skorpion kär:

den typiska Scorpio är mycket lätt excitable. Även den minsta irritation av deras känsliga delar av kroppen - buken och könsorgan - gör du längtar efter. När Scorpionman en åtsittande trosor och vid Scorpio kvinnan en viss typ är tillräckligt för att slå benen.

Delikat, breathy kyssar är inte för skorpioner. din kyss är stormigt, erövra och inte bara vill ta mynningen av nöje Partners i besittning. Så typiska representanter för denna stjärntecken är sann mästare på lämpliga sexuella praktiker.

Blödiga hon inte ge upp under älskog, de män och kvinnor Scorpio. Så håll sina partner som en påminnelse om heta nätter någonsin blåfärgade kärlek gånger. Eftersom lidande och passion gå för dem att inte: Skorpion kärlek är alltid "allt eller inget"Är extas och frenesi, utforskandet av okända djup, en ständig omgång makt och underkastelse.

Vid valet av "brottsplats" är en mjuk, bekväm säng inte i första hand. gör skorpioner kön , där de bara lust att göra, oavsett om det är på köksbordet, i badet eller på golvet i vardagsrummet.

Som ett komplement kanske en ledtråd: Skorpioner är enligt hennes stjärntecken egenskaper inte absoluta i kategorin älskare eller älskare, de nedladdade gymnastik alla lägen Kamasutra, måste försöka de mest exotiska kärlek leksaker eller skulle vara intresserade av extrema experiment.

Långt därifrån! Sexualiteten är en bona fide Scorpio enligt Zodiac egenskaper elixir, tror han ur djupet av själen att det kan förlänga sitt liv för alltid. Sex är en fristad, en fest, en fest, en meditation. Däri ligger dess styrka i sängen, att han inte förhandla för alla positioner eller spegel måste hänga på taket. Hans sexualitet är "från buken", Inte från huvudet.

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Scorpio?

 

Egenskaper hos Scorpio Zodiac egenskaper: Om Scorpio - 24,10. till 22:11.

 

 

Vår bok tips om Zodiac egenskaper från Scorpio:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper från Scorpio?

Då kan vi ge dig boken "Om Scorpio" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften Scorpio född.

beställa just nu på Amazon!