Zodiac egenskaper: Om Aquarius – 21:01. till 2,19.

Aquarius används för speciella uppgifter. Vilka Zodiac egenskaper står för Aquarius född, har en astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Aquarius?

 

Den stjärntecken Vattumannens egenskaper:

Din del: Luft som en symbol för den gudomliga andetag att bära liv.

Ert beslut Planet: Uranus, den gudomliga förfader.

Deras polaritet: Plus (eller manlig eller Yang). Detta gör att du aktivt utåtriktad.

styrkor: De är mänsklig, modern, fri, okonventionella och uppfinningsrik.

Den idealiska destinationerna för dig: Aquarius barn känner i städerna Hamburg, Trento och New York också. De fascineras av Sverige, Polen och USA. Speciellt vulkaniska landskap har gjort det till dig.

din personliga lycklig berlock : Lila, datum, Unicorn, cypress doft, turkoser.

 

Aquarius på jobbet:

Varje Aquarius har något uppfanns, tanken på något - eller han drömmer minst förväntar sig att förverkliga sin uppfinning av en dag. Originalitet att vara annorlunda än de andra att följa hans kreativitet - detta är en av de typiska zodiac egenskaper från Aquarius . Sjuttio procent av lysande människor har antingen frammarsch i Vattumannen eller Aquarius född.

Kölvattnet anda Aquarius födda forskning ständigt efter nya möjligheter, förändringar, förbättringar, förnyelser - en annan av Zodiac egenskaper Vattumannen. Det omöjliga existerar inte för honom. Det är bara att titta på från rätt perspektiv, gör en ändring, omstrukturera hela annorlunda - och ett svar hittas. på månen land? Inga problem! Artificial Life i en retort vittna? Också för att skapa! Och kanske, Vattumannens ande i hundra eller till och med tusen år före piller för odödlighet uppfann: De flesta vill lämna sina döda kroppar eller deras hjärna frysa och försöka övervinna tidsfristen på sin jordiska tillvaro som människor bestäms Vattumannen.

I linje med dess zodiac egenskaper tillhöra en värld av Aquarius, naturligtvis, hela datateknik, Internet och moderna transport teknik som de kommer, till exempel inom flygindustrin.

Men de bör veta: bur de är, de är så improduktiv att vara. En verksamhet där varje handtag föreskrivs exakt gör dem sjuka. Åtminstone det arbete de måste bestämma själv! Lika irriterande en för dem huvud , som kräver dem vad de måste göra och lämna. Det är bäst att arbeta med andra, precis som kreativa och självständiga människor som de själva är. Ordet laget måste ha uppfunnits av en Aquarius. kollegor , som inte kan kontrollera varandra och disciplin, men hjälpa sina kreativitet , att lita på sin uppfinningsrikedom - som är sfären där Aquarius körs i toppform, som motsvarar dess zodiac egenskaper.

zodiac egenskaper erich bauer qAstro vecka

 

Aquarius i kärlek:

känslor och passioner Rör vatten män, men aldrig gräva på så stark, vilket är fallet till exempel med vattenstämpel Cancer, Scorpio eller Fiskarna. På grund av detta, Vattumannen brukar njuta av en inre harmoni och lugn, trots att hon av zodiac egenskaper är efter ganska osäker och ännu mer orolig. Också alltid hålla ett visst avstånd från sina känslor och analysera dem nästan som något främmande, inte (för dem som tillhör"Min gut säger mig nu när jag är ganska förbannad ..."). Detta betyder inte att de är kall eller stel. De tillåter allt. Men ledaren av alla sina känslor och stämningar är hennes ande - och inte bara en reflexiv, autonoma nervsystemet!

Liksom alla luft tecken och det är lätt att kontakta och därmed en partner . en solo eller enkelWasserMann sänder genom varje por i hans kropp signaler: "Jag är fri, jag kommer att ha, skulle jag vilja; Om du också känner för, låt oss göra något tillsammans ..." Och på hans påhittighet kommer alltid att hitta olika sätt att ta första steget så att / den andra inte nära - en typisk stjärntecken egenskaper Vattumannen.

När det gäller kön oro, Vattumannen är utan tvekan den mest tillåtande, mest toleranta och mest experimentella. Eventuella tabun existerar inte för dem. Enbart mannen själv bestämmer vad som är tillåtet och vad som inte är det. Om något är roligt, kan det inte vara olagligt i ögonen på Vattumannen. Naturligtvis är respekt för andra alltid avgörande. Det måste vara både roligt, det är den enda begränsningen. eftersom nya positioner försökt, och om du&# 39; s som kanske något kommer sadomasochism läggas; alltid under förutsättning att ömsesidigt samtycke. På kanten av alla tabubelagda ämnen vi måste gå redan. Detta innebär naturligtvis också att du kan köra fria hans sexuella fantasier, forskat dem och fullt i praktiken.

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Aquarius?

 

 

Book rekommendation AquariusKnaur

 

Vår bok tips om Zodiac egenskaper:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper Aquarius?

Då kan vi ge dig boken "Om Aquarius" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer förklarar allt viktigt om karaktär och personlighet Vattumannen.

beställa just nu på Amazon!