Zodiac egenskaper: Om Leo – 23:07. till 8,23.

Lions är verkliga vinnarna typer - de är självsäker och bestämd. Vilka Zodiac egenskaper Lion barn urskilja har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Leo?

 

 

Zodiac egenskaper från Leo:

 

Din del: Branden. Elementet representerar livsenergin.

Ert beslut Planet: Solen som en symbol för vila i mitten.

Deras polaritet: Plus (eller manlig eller Yang). Det gör dig en introspektiva och moderns människor.

styrkor: De är självsäker, generös, varm, naturlig och kreativ.

Den idealiska destinationerna för dig: Lion barn känner i städer som Koblenz, Rom och Bombay hemma. de tillbringar sin semester som i länder som Italien och Frankrike - samt Seychellerna irriterar. Eftersom lejon älskar stranden om allt.

Din personliga lucky charm: Färgen på gyllengul, palmer, lejon, kanel doft och diamanter.

 

 

Zodiac egenskaper: The Lion i näringslivet:

Lions får alltid vad de vill - och mer eller mindre hela sitt liv: först rätt skola, rätt utbildning, en stor slutligen yrke . Här är Leo enligt hans zodiac egenskaper varken extremt ambitiöst, men det har en överdriven fanatisk arbetsmoral. Speciellt inte nå sitt mål genom Lions usel intriger. Hennes hemlighet låter väldigt enkelt: du är säker på dig själv - och visa det.

Ingen lejon födda bör göra något han inte är helt övertygad. Det är meningslöst. Förr eller senare gör han vad han vill. Lions måste vara där med sitt hjärta, bekräftar vad de gör i sitt hjärta av hjärtan, deras yrke att vara värdig. Och det är en bra sak: Lions bör deras zodiac egenskaper förbli trogen. För andra kan verka som om de var ogiltiga, stolt eller arrogant; Men för lejon är ett arbete som han inte kan erkänna slöseri med tid, möda och besvär.

Å andra sidan kan ingen fungera som ett lejon när han är övertygad om hans handlingar. Han är en välsignelse för alla företag, varje företag, varje butik, varje praktiken varje bar eller varhelst han agerar och tillägger han sin åtgärder automatiskt en personlig touch och ett spår kreativitet tillade: Som bartender han blandar drinkar med lysande, hisnande fart. Som en sjuksköterska, distribuerade han annat än piller en kvant vitalitet. Även om han arbetar på det löpande bandet, mer än en monoton rörelse där de kommer ut garantier: ett leende, roligare på att vara lite show. Detta gör också Zodiac egenskaper från Leo ut.

Zodiac egenskaper: Om Leo - 23:07. till 8,23.

 

 

Zodiac egenskaper: The Lion in Love:

Lions är mycket passionerad vännen . Detta beror på deras zodiac egenskaper. För i famnen finner nöje ren, genom att trycka på hennes hud släpper en sorts magnetism som attraherar en stark, sjunker djupare och kan begära mer. Leo utstrålar en sensuell doft som väcker minnen av vår Urvergangenheit. lust och passion är lika outtömlig som allt med dem. Lions är sexfreudigsten företrädare för den zodiac (Utom kanske skorpion). Av alla dess strukturellt de behöver mer frekvent och mer sex än andra stjärntecken.

den älskog en typisk Lion spädbarn körs vanligtvis i tre faser. I början han gör, som sagt, att erövra, så för att få den andra att höra från honom vad han är en stor lejon och slutligen vild med sitt byte i en orgasm går samman - och sedan till utmattning alltid upprepa det här spelet igen.

I den andra fasen, allt beror på hur lekfull partner begåvad visar. Det spelar ingen roll vad du spelar, erövringen, underkuvande den jag är-not-to-få- att separation spel, men det måste vara kreativ och öka nöje. I den tredje fasen, tar en fantastisk förändring plats vid Lions från: Han har funnit förtroende, han vet var han hör hemma, han älskar sin partner och naturligtvis hans familj, han har en. Och därmed dess behov av kärlek är till stor del täckt. Han är glad, nöjd, han spinner

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Leo?

 

Zodiac egenskaper: Om Leo - 23:07. till 8,23.

 

 

Vår bok tips om Zodiac egenskaper från Leo:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper från Leo?

Då kan vi ge dig boken "Allt om Leo" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften lejon födda.

beställa just nu på Amazon!