Zodiac egenskaper: Om de Aries – 21:03. till 20:04.

Aries vill alltid huvudet mot väggen. För RAM, det finns inga hinder, bara utmaningar. Vilka Zodiac egenskaper Aries barn urskilja har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du RAM?

den zodiac egenskaper hejaren:

Din del: Branden, som brådskande och upplivande element. Konkurrensen främjar hinder utmaning.

Ert beslut Planet: Mars, krigsguden. Han är också en symbol för fortplantning.

Deras polaritet: Plus (eller manlig eller Yang). Detta gör att du en aktiv och utåtriktad.

styrkor: De är stridslysten, idealistisk, energisk, glad och spontan.

Den idealiska destinationerna för dig: Aries föddes som städerna Berlin, London och Köpenhamn. De gillar att resa till länder som Irland, Kanada och Burma. De älskar öknar och vulkaniska landskap.

Din personliga lucky charm: Röd, gran, vargar, rosmarin-doftande, rubiner.

Aries på jobbet:

Aries föredrar att arbeta där det handlar om initiativ, utmaning och ledarskap. De kan hittas där, där konstruerade och tillverkade och konstnärligt arbete är viktigt. När det gäller att uttrycka sig själv och anländer på initiativ av Aries födda i hans elementet . Eftersom det är hans zodiac egenskaper.

Aktiviteten hos en chef eller entreprenör är bokstavligen skriven Aries född på kroppen. Med andra ord: En chef måste den som en bagge helt enligt hans zodiac egenskaper drömmar, och även får pengar , vanligtvis en massa pengar: han att spruta runt om i världen, utvecklar han projekt pitching nya företag från marken - och han håller till ingenstans, men lämnar det tråkiga uppdragen andra. En chef lever alltid i krig. Konkurrensen är överallt, Tab är en av de viktigaste begreppen i sin standard vokabulär.

Vad kan ramma ännu? Naturligtvis fungerar de som överallt där det gäller hastighet och fara: som en akutläkare, Sanka- eller testförare, detektiv, polis och brandman. Aries är utmärkta läkare, särskilt kirurger och tandläkare. Dessutom är läraryrket Aries känner starkt attraherad. Mot barn kan komma in i bilden prima deras spontana karaktär. Aries är utmärkta hantverkare. I verkstadsindustrin eller bilindustrin träffa dig en hel del framgångsrik release i stjärntecken .

Det måste understrykas hur viktigt för Aries dynamik, utmaning och variation. Från him att förvänta sig pigg varelse våren, hela sitt liv lång tid att göra samma handtag, är en skam. enligt hans zodiac egenskaper han vill initiera, ange tonen, bly. Antingen han är egenföretagare, eller han behöver ett jobb, kommer att belönas på initiativ och han kan stiga. Efter klichén av en offentlig tjänst som inte ser rakt fram.

Zodiac egenskaper: Om de Aries - 21:03. till 20:04.

RAM kär:

De som drömmer om en lugn och harmonisk idyll två bör Aries undvika föredra. Men som söker en levande gemenskap som, sedan tyst och mycket ömt som livet ibland högt och dramatiskt igen, är lite bättre än liv tillsammans med kolven.

Ovanpå detta man ser - vare sig man eller kvinna - den andra princip som sitt byte: "Den här mannen (eller kvinnan) Jag vill ha, oavsett vad kostnaden!" Det finns därför inget mer passionerade, mer färgglad, mer spännande, andetag råna Deres, men inget mer ansträngande än pickup en tryckkolv. Som nu motsvarar den tid zodiac egenskaper kolven. Naturligtvis är de fördelar som en Aries kvinna aldrig en sådan rätt som en mans. Men med sina kvinnliga vapen - Erotik, förförelse spel, fejkade svaghet, reträtt och attack - når Aries-Dame slutligen exakt samma.

Aries män är hundra procent övertygad om i sängen den bästa. Honorna av denna zodiakens vilja skryta med sin speciella glädje kön och kärleken. Aries tillhör brand elementet . Och eld är en symbol för passion. Och Aries är de mest eldiga eldtecknet - därför är de också de mest passionerade. Ovanpå det Aries anser att sex precis som allt annat i livet: Det handlar också om vem som är bäst. Därför är en kväll en bagge alltid något speciellt: Det är nödvändigt att slå rekord, vinna en ny mästerskap.

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du RAM?

 

Zodiac egenskaper: Om de Aries - 21:03. till 20:04.

Vår bok tips om zodiac egenskaper:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaperna hos RAM?

Då kan vi ge dig boken "Allt om Aries" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om karaktären av RAM.

beställa just nu på Amazon!