Salter förlora vikt med Schuessler salter: Turbo Plan

Gå ner i vikt med Schuessler salter är möjlig även med åldern. Cell salter för att förlora vikt där i apoteket. Den 6-salter-effektbehandling.

Det är inte bara en misstanke, men detta faktum: Under årens lopp har vi allt svårare att minska. Ofta extra pounds sticker trots en hälsosam och balanserad kost och regelbunden motion regelrätt oss - deprimerande. Men varför är det så? Varför vi förlorar lite vikt eller midjemått, även om vi bara mata dagar sallad?

Homeopati expert och boka författare Dr. Dorothee Brida-engelska vet svaret: "Om du inte plocka trots en hälsosam kost, är förmodligen en mineralbrist. Detta gör att kroppens balans och ämnesomsättningen blir slutat fungera optimalt." Resultatet är dubbelt ogynnsam densamma: Vi tar snabbare och svår igen. Men denna obalans, behöver vi inte acceptera, säger experten. Gå ner i vikt med Schuessler salter är möjlig även med åldern. "Cell salter kan kompensera för bristen, är föroreningar transporteras från kroppen och föra din ämnesomsättning tillbaka upp farten."

Salter hjälpa dig gå ner i vikt och få din kropp i balans igen. Salter hjälpa dig gå ner i vikt och få din kropp i balans igen. 
Foto: iStock

den Salter för att förlora vikt det på apoteket. Den 6-salter-effekt behandling under 7 dagar, i kombination med läcker, näringsrika måltider, gör det lätt att starta en frisk och smal liv. Även i en vecka du kan förlora upp till 4 pounds, beroende på den ursprungliga vikten och gör din kropp samtidigt något riktigt bra.

 "7 vardagliga knep använda till en perfekt kropp"Få tricks  

Sex Salter för att förlora vikt

Detta innebär att styra din ämnesomsättning på rätt spår igen. sålunda Förlora vikt med Schuessler salter barnlek.

Punkt 4: Kaliumklorid

Kaliumklorid är känd för sin metabolism stimulerande effekt. Det förbättrar kolhydrater oxidation och stimulerar protein metabolismen av långsiktiga och effektiva.

Nummer 9: natriumfosfat

Natriumfosfat motverkar surheten i din ämnesomsättning genom att främja nedbrytnings ådragit syror från vävnaden. Dessutom stimulerar mineralsaltet fettmetabolismen och således stöder nedmontering av små rullar av mage och höfter.

Number 10: Natriumsulfat

Natriumfosfat motverkar surheten i din ämnesomsättning genom att främja nedbrytnings ådragit syror från vävnaden. Dessutom stimulerar mineralsaltet fettmetabolismen och således stöder nedmontering av små rullar av mage och höfter.

Nr 22: Calcarea

Calcarea bygger ben, stödja det lymfatiska systemet att separera avfallsprodukter och har en balanserande och harmonisera effekt på nervsystemet - må-bra garanti viktminskning.

Nummer 23: natriumbikarbonat

Natriumbikarbonat en viktig syrabuffert, den resulterande syran neutraliseras, och motsätter sig en försurning av kroppen. Dessutom stimulerar det matsmältningskapaciteten i bukspottkörteln och således hjälper till protein och fett matsmältningen.

Nr 27: Kaliumdikromat

Kaliumdikromat stimulerar förnyelse av kroppens celler, främjar utsöndringen av körtlar och stödjer kroppen Avgifta. Det hjälper också förhöjda kolesterolnivåer.

***

 

Viktminskning plan för en vecka

dag 1
 

  • alla salter (2 tabletter) i 500 ml varmt vatten upplösas.
  • dricka hela dagen. B
  • hålla ägg varje klunk vätskan under 10 sekunder i munnen.

Dag 2 + 3
 

  • på morgonen 2 x salt nr. 4 suger.
  • I intervaller om 1 timme den andra 5 salter Smälter i munnen successivt (2 tabletter).
  • Efter no. 27 du startar en andra omgången, början igen med nr. 4 ,.
  • så ta någon salt 2 gånger per dag.

dag 4-7

  • före frukost 2 x salt nr. 4 Smälter i munnen.
  • Sedan, med ett intervall på 2 timmar alla andra 5 salter successivt suga (2 tabletter).
  • Om du vill kan salterna fortsätter att ta 3 veckor kvar på det sättet.
 

Book rekommendation
 

Gå ner i vikt med Schuessler Alter: Fyra veckors kostprogramSalter förlora vikt med Schuessler salter: Turbo PlanGå ner i vikt med Schuessler Alter: Fyra veckors kostprogramGå ner i vikt med Schuessler salter - så gör dietprogram. 
Foto: Southwest

Vill du komma till telefonen nuvarande bantning News of WUNDERWEIB? sedan kontrakt&# 39; du snabbt i vårt WhatsApp nyhetsbrev!