Kännetecken för Capricorn Zodiac egenskaper: Om Capricorn Zodiac – 22:12. till 1,20.

Stenbocken är kärnan i bergen för uthållighet och sparsamhet. Vilka Zodiac egenskaper står för Capricorn född, har en astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Capricorn?

den zodiac egenskaper genom Stenbocken:

Din del: Jorden som en primär substans för allt liv. Jorden står för strukturen, kristallisation, styrka, varaktighet, evighet.

Ert beslut Planet: Saturnus representerar sanningen och härskare av det som är.

Deras polaritet: Minus (eller kvinna eller yin). Det står för Kupade och Formativ.

styrkor: De är objektiv, rättvis, metodisk, tuff.

Den idealiska destinationerna för dig: Capricorn barn känner i städerna Munster, Moskva och Port Said väl. De fascineras av Albanien, Afghanistan och Mexiko. Särskilt karga landskap och bergen har det gjort för dig.

din personliga lycklig berlock : White Oak, Polar Bear, Laurel doft, Black Edelonyx.

Capricorn i näringslivet:

Hur den typiska Stenbocken zodiac egenskaper i jobb ? Stenbocken har en naturlig lust att komma till toppen. Detta är dock uppenbarligen endast ett fåtal av dem från början. Snarare använder denna motor nästan omedvetet av eller obemärkt: Vid varje vägskäl i sitt liv Stenbockens väljer dessa leder upp, även om han fortfarande är så svårt. Detta motsvarar exakt hans zodiac egenskaper.

Stjärnorna säger alltid en Capricorn, han ytterligare, ännu högre bör sträcka sig. Detta är i hans blod. Arbetet gör inte honom trött, mer än att inte göra någonting. Jag vet Ibex no yrke övning eftersom de är mycket pengar har ärvt. Bland dessa, men jag vet inte vem som helst som skulle vara nöjd med det.

Men nu kan man inte föreställa sig en Capricorn som ambitiös och betonade hektiskt. Tvärtom. Enligt hans zodiac egenskaper han arbetar just därför att det är hans natur, tenderar att vara mycket mer öppet än andra. Han är även avslappnad, snarare fred även som en nerv ridit man. Outsiders undra på att han så mycket (och oftast också ansvarsfullt och viktigt) kan göra och är fortfarande glad och avslappnad sätt.

falsk

Capricorn i kärlek:

Påståendet att det emotionella liv ett stenblock kvinnor lika stor som ett isberg, kommer i de flesta fall av män , främst de vars försök att landa med henne, slutade i ett tomrum. Vanlig poser ge dessa kvinnor nämligen alla att förlöjliga. Djupt inom dig arkaism av överlägsna män är handlingar och dina visioner är alla kvinnor som antingen själva gjort historia eller såg sina män i deras exakt på fingrarna.

Vem känner inte igen detta värde och respekterade, lär din kyla och avvisande. Men vem är före dem, kan ingå din dröm från Tusen och en natt. Bakom henne tankeväckande yttre döljer en Serail gränslös älskar och lust ; hennes svala stil visar sig vara absolut kontrapunkt hennes passionerade inre glöd. Denna kvinna är det bara i sig. Vem är dock mer på utseende än på att vara, är med henne på fel adress.

Stora, drömmande ögon får Stenbock kvinna när det gäller lojalitet . Om han är bara en super-pappa som skulle gå i vått och torrt med henne och utan att tveka skulle vara till henne! Han skulle förlåta henne allt, ibland till och med sensuella eskapader med en annan. För i motsats till Stenbocken-Människan, lojal partner för hela zodiaken är det särskilt i fråga om kärlek också bestämmer mycket av månen och dess Venus. De kan även ges i en tillåtande karaktär, såsom kontaktorer eller Aquarius, stå och därför köra till en mer avslappnad syn på lojalitet . Ibland de följer också en dubbel standard, tar sig ut otrohet, men förväntar sig sin partner att han är trogen som en sten på henne och väntar på henne tills hon har fått nog av kärlek med den andra.

den zodiac egenskaper Capricorn kvinna show: Hon är inte född att stå i skuggan av en man. Snarare är det tvärtom. Men en vekling som kan nedlåtande oändliga, de också föraktade och även börjar trakassera honom, bara så han höjer på bakbenen. Han har ingen ryggrad, de kan släppa det. och separationer tar det som något annat: snabbt och konsekvent. Wen det är sant, som det uppfattar som svårt och skoningslös. men det är säkert att en kompromisslös farväl lättare så småningom.

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du Capricorn?

 

falsk

Vår bok tips om zodiac egenskaper:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper Capricorn?

Då kan vi ge dig boken "Allt om stjärntecknet Stenbocken" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer skil karaktär och personlighet Capricorn på ett roligt och pedagogiskt sätt.

beställa just nu på Amazon!