Zodiac egenskaper: Om Gemini – 21:05. till 6,21.

För Twins livet liksom kärleken är ett spel. Vilka Zodiac egenskaper Gemini födda make up, har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du tvillingarna?

den zodiac egenskaper Twins:

Din del: Luften. Elementet står för mångsidighet och kommunikation, men också Gespaltensein.

Ert beslut Planet: Kvicksilver på morgonen som en symbol för den gudomliga budskap.

Deras polaritet: Plus (eller manlig eller Yang). Detta gör att du en aktiv, utåtriktad.

styrkor: De är nyfikna, livlig, smidig, mångsidig och smidig.

Den idealiska destinationerna för dig: Gemini födda som städerna Nürnberg, San Francisco och Melbourne. De gillar att resa till platser som Sardinien, Belgien och Wales.

din personliga lycklig berlock : Färgen gul, hasselnöt träd, apor, sandelträ doft och guld topas stenar.

Tvillingar i jobbet:

för luft tecken Gemini är, enligt deras zodiac egenskaper en karriär förändring eller studier som typiska snarare än konsistens. Detta kan tyckas negativt, men bara för någon som tror på kontinuitet professionellt är en fördel. Det var också mer sannolikt att vara fallet i det förflutna. Idag, på någon flexibilitet hastigheten är dock en förutsättning för att göra karriär. Globaliseringens och gränslös kommunikations- och informations alternativ via Internet, e-post och videokonferenser har lång vardagen .

I det breda området av underhållning (teater, film, tidningar, TV) är mångsidigheten hos tvillingarna troligen en adekvat verksamhetsområde. är relaterad till journalistik i denna mening, allt som har att göra med tillverkning och distribution av böcker (författare, redaktörer, agenter, förlag, bokhandlare, bibliotekarier). En bokhandlare måste känna tusentals böcker och även att ta upp kunder. Vem kan bättre än tvillingar?

Att tvillingar på grund av deras mångsidighet, deras språkliga färdigheter, deras snabba förståelse och deras kommunikations Talents Gör det bästa sekreterare säger sig nästan självt. Huvudet är som ett bibliotek, ett lexikon, en miniräknare. Mer än andra för att absorbera kunskap och fakta, process, jämföra, analysera, identifiera, eliminera, lägga upp och spela. Därför kan fler många tvillingar finnas i administration, arkivering, vetenskap och forskning. Det är sant med sina zodiac egenskaper match.

Enligt zodiac egenskaper Gemini är också ett överhäng till yrket skatterådgivare och advokat som försöker utnyttja alla knep och finess alla möjligheter i den nuvarande lagen. Man bör också nämna är deras lysande försäljning färdigheter: Typical Gemini har ingen kontakt blyghet eller rädsla för kontakt - de kan nå ut till främlingar som om de redan var för alltid sitt bästa vänner .

Zodiac egenskaper: Om Gemini - 21:05. till 6,21.

Tvillingarna i Love:

den älskar är ett spel för tvillingar. Beroende på om de är män eller kvinnor, försöka gå att hitta sin tvillingbror och hennes tvillingsyster - så att deras själ igen en är att använda "en annan del",

Vid mycket typiska representanter för denna stjärntecken äger rum Dating mycket snabbt. Jag tror även att valet av partner är snabbast bland alla tecken i dem. Du kan bokstavligen falla inom några sekunder odödlig - eller extra försiktighetsåtgärd, som de det under "odödlig" förstå ... kärlek tvillingarna har i själva verket en del av den icke-bindande poserande på fester eller festivaler: Du möter du befinner dig intressant, och går till slutet ihop till säng .

En tvilling kärlek är efterfrågan på enklare, enkelt och bekymmersfritt: en blir kär, du gifter, separeras sedan igen - livet är ett spel, och som försvårar det är ditt eget fel.

Men denna sorglös, charmiga, okomplicerad älskar men vet en helt annan sida, nämligen tvillingar är lika blyg och försagd, eftersom de är oseriöst och självsäkra. De är också rädd för djupa känslor lika enkelt leka med den. Den Nichtkalkulierbarkeit känslor och djupa obligationer skrämmer de som fastställts av chefen mannen. motverka denna osäkerhet Gemini ofta med ironi. Och de lider lika i separationer, hur man hanterar det lätt.

Innerst inne, måste definiera inget emot tvillingar. De ber på samma sätt som andra människor efter perfekt match , och ensamhet har ingenting kvar. Så det är fullt möjligt att kontakta eller med dem ner i gången för att leva i långa relationer när de är säkra på att väcka denna kvinna eller mannen mentalt att han är fantasifull /, företagsamma och det med honom / henne är inte tråkigt.

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du tvillingarna?

 

Zodiac egenskaper: Om Gemini - 21:05. till 6,21.

Vår bok tips om zodiac egenskaper:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper tvillingar?

Då kan vi ge dig boken "Om Gemini" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften tvillingarna.

beställa just nu på Amazon!