Zodiac egenskaper: Om den astrologiska tecken Cancer – 06.22. till 7,22.

Cancer är ofta växla mellan känsla och förnuft och torn. Vilka Zodiac egenskaper Cancer barn gör har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du cancer?

 

 

Den stjärntecken av cancer egenskaper:

 

Din del: Vattnet. Elementet är Gefühlshaftigkeit och känslomässigt djup, men också Unsichersein och lostness.

Ert beslut Planet: Månen som en symbol för den emotionella vidhäftning och själ.

Deras polaritet: Minus (eller kvinna eller yin). Det gör dig en introspektiva och moderns människor.

styrkor: De är känslomässiga, domesticerade, känslig, omtänksam och bekväm.

Den idealiska destinationerna för dig: Cancer född som städerna Lüneburg, Venedig och Tunis. De gillar att resa till länder som Holland och Paraguay - och skulle ge vad som helst för en semester i Mauritius.

Din personliga lucky charm: Den blå färgen, vide, hjort, jasmin-doftande och månstenar.

 

 

Zodiac egenskaper: Cancern på jobbet:

enligt hans zodiac egenskaper behöver Logga Cancer en verksamhet där ett flöde av energi råder, det vill säga av människor som man måste göra det - Chefs kollegor , Kunder studenter, etc. - flödande energier som ger näring. Ju mindre de får det, tommare de känner, och ju mindre de kan leverera. Cancer som nutid och framtid deras nuvarande eller yrke tror detta bör hålla särskilt i åtanke: Symboliskt sett är de som månen , kan inte lysa av sig själv, men kräver solen att skina på.

enligt hans zodiac egenskaper det är nästan irrelevant vad en cancer fungerar. För han kommer att införliva dem i varje aktivitet dess specifika kompetens, nämligen att oroa sig för andra och om arbetsklimatet: krabbor kommer att skriva sekreterare, bokstäver och vidarekoppla samtal - men är deras viktigaste uppgift att bygga chefen igen, när han bottnar. De är säljare som hela dagen människor använda; men vad de faktiskt "sälja"Är att ge sina kunder en bra känsla. Krabbor är de bästa barnträdgårdslärare och lärare i världen eftersom de ger inte bara kunskap utan framför allt älskar sina elever. Krabbor kan stå på ett transportband och alltid göra en särskild sekvens av steg. På frågan om vad de vill i detta arbete kommer de säkert att säga: "Atmosfären ..." eller: "Kollegor ...!" Och vice versa, kommer alla anställda att säga om cancer som han hade ett gott hjärta och gillar att arbeta med honom en.

Gör kräftor också pengar ? Nå, det som alltid tar krabbor i handen, som växer, även pengar. Det verkar även att de har en särskilt god relation med pengar. Cancer i detta avseende är helt jämförbara med tjur spädbarn, som sägs vara fullfölja pengar på en riktig magnetism. Cancer kan också vara snuskigt rik; Detta är vad så stora pengar namn som cancer födda Friedrich Flick, John Rockefeller, Nelson Rockefeller och Soraya. Krabbor och tjurar delar de flesta av de mycket dopade jobb i företag, banker och försäkringsbolag sinsemellan. De är inte nödvändigtvis de som driver ett företag - som lämnar dem som baggar, stenbockar och lejon - men de lyckas pengar .

Zodiac egenskaper: Om den astrologiska tecken Cancer - 06.22. till 7,22.

 

 

Zodiac egenskaper: Cancern kär:

Cancer älskar soulful. den älskog är en djupt känt upplevelse där de känner kärlek partner långt internt ansluten till dem. En one-night stand, en snabbis i bilens baksäte, vilket inte är för dem. Krabbor behöver känslomässigt band och en atmosfärisk miljö. Det händer i alla fall en gång för sin okaraktäristiskt beklagar de efteråt så.

Varma, ärliga känslor verkar erotically på krabbor. Känn det känslomässig trygghet, ökar deras sexuella njutning och intensiteten i sina reaktioner. De älskar tillgivenhet utan slut, och framför allt, de aldrig få nog kyssar . kyss, kyss krabbor, kyssande - och definitivt inte bara vackra läppar ...

Den viktigaste förutsättningen för sensuella timmar med cancer: Atmosfären måste vara rätt. Han älskar bekväm, mysig, romantisk, naturligtvis, för att inkludera ljus och emotionell musik som kärlekssånger, blues, klassiskt, brand och ett glas vin.

den älskog krabbor vilja börja på en annan plats än i sängen, kanske på soffan eller ännu bättre på en mjuk matta med massor av kuddar.

Om en typisk cancer födda, man eller kvinna, inte bara förvrängd av någon anti-sex attityd, får han varje gång en samlag orgasm . Och varje gång han flyger iväg, glider på moln nio och är där när det faktiskt skulle alltid att föreställa sig ett barn eller att vittna. Kär i en cancer är helt enkelt himmelsk och utan någon bitter eftersmak.

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du cancer?

 

Zodiac egenskaper: Om den astrologiska tecken Cancer - 06.22. till 7,22.

Vår bok tips om zodiac egenskaper:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper från cancer?

Då kan vi ge dig boken "Allt om Zodiac tecken Cancer" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften cancer spädbarn.

beställa just nu på Amazon!