Zodiac egenskaper: Om stjärntecknet Taurus – 21:04. till 20,05.

Bulls är sant nöje människor. Vilka Zodiac egenskaper bull födda urskilja har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du tjuren?

den zodiac egenskaper tjuren:

din Element: Jorden som en lugnande, bewahrendes, formning och begränsningselement.

Ert beslut Planet: Venus morgonen som gudinna skönhet och kärlek.

Deras polaritet: Minus (eller kvinna eller yin). Det gör dig till en reaktiv och inåtvänd man.

styrkor: De är sensuell, praktisk, fast, patienten och tillgiven.

Den idealiska destinationerna för dig: Bull barn som städerna Dresden, Zürich och St Louis. De gillar att resa i länder som Kina och Thailand. De älskar gröna dalar och ängar.

din personliga lycklig berlock : Den gröna färgen, lime, skalbagge, patchouli-doftande och Ruby stenar.

Tjuren i ett jobb:

Om en tjur nått den ålder då du bestämmer dig för en karriär eller väljer att studera, så naturligtvis han möter i sin utforskning av de olika sätt en hand till sådan verksamhet, som - även om endast mycket avlägset - enorma i samband med sin lust och sensualitet är å andra sidan kan det vara i enlighet med sin zodiac egenskaper också bestämmer styrs av det faktum så snart som möjligt så mycket som möjligt pengar att tjäna.

Aktiviteter, även i vidaste bemärkelse med äta måste göra, bland de mest populära Bull yrken. De områden av intresse sträcker sig från jordbruks forskare från livsmedelslaboratorietekniker från alternativa ekologiska bönder till mejeriet ingenjör, från bageriet till konfektyrtillverkaren, från mamma-och-pop butiksägare att ägaren av en deli kedja. Och naturligtvis här omfattar det breda området gastronomi - från trasor på kock, servitör och bartender till restaurangägare.

Tjurar visar också stor talanger i alla konstnärliga och design yrken. De är bra skräddare och modeskapare, men också göra en stor siffra som modell. De är framgångsrika boutique ägare och fönsterköksskåp, och de kan trädgårdsskötsel och underbart blomsterarrangemang tillsammans. Även bland kosmetologer och makeupartister, det finns gott om tjurar.

Tjurar är till sin zodiac egenskaper henne mer konservativ. Detta innebär att de gillar att arbeta i ett yrke som handlar med det förflutna, så till exempel, som en historiker, preservationist, konservator, arkivarie eller etnograf. Även i yrken som upprätthåller en viss känsla av tradition, lockar till sig många en tjur.

Ämnet för ekonomin är lika viktigt som sensualitet och lust. Resultatet är att många tjurar arbetar där pengar är så på en bank, skattemyndigheten, vid en kassaapparat, kommersiella försäkringar eller aktiemarknaden. Och naturligtvis är en köpman eller kontorist en typisk och populär bull yrke. Inte undra på att dessa zodiac egenskaper!

Zodiac egenskaper: Om stjärntecknet Taurus - 21:04. till 20,05.

Tjuren kär:

lust och sensualitet är Allernormalste och mest självklara sak i världen för en tjur. Är den tid då han är född, inte full av sensualitet? Tänk bara på lukten av syrener eller smaken av en Maibowle! Alla sinnen: lukt, smak, hörsel, syn och känsel. En tjur är så välsignad redan vid födseln med en enorm rikedom av glädje och sensualitet, inte längre går hans liv.

När det gäller älskar förkroppsligar tjuren med sitt zodiac egenskaper Den första principen av glädje: kvinnan med frodiga, mjuka kurvor, alltid redo att njutning; Mannen med breda axlar och starka rygg - alltid och oändligt potenta. En trevlig bekräftelse stierischer nöje finns i ett uttalande av Hollywoodstjärnor och tjur Jack Nicholson. I samband med kön affären med USA: s tidigare president Bill Clinton med Monica Lewinsky Nicholson sade: "Kom igen, Bill, du gör bra! Vad skulle vara alternativet: en president som inte har sex med?"

Men, kan tjurar argumentera, hur kärlek? Hittills talat bara den enorma sensualitet av tjuren. Kärlek och sensualitet är inte två olika saker?

Normalt, ja, men inte i en tjur! älskar utan sensualitet är otänkbart för honom. Meningen att människans hjärta går genom magen, var verkligen uppfanns av en tjur. Han älskar ens vet vad han kan se, lukt, känsel, smak kan. Kärleken han får från sin partner eller hans partner, den mäter hur många gånger han kissing är och hur Wiener Schnitzel smakar, som han / hon är på bordet.

Nackdelen är uppenbar: En sann-blå Taurus är svårt att ha en romantisk, upphöjd kärlekshistoria som berör himlen. Men en fördel är att alltför: Tjuren är genomförbart mycket ljus (VER), och han är trogen.

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du tjuren?

 

Zodiac egenskaper: Om stjärntecknet Taurus - 21:04. till 20,05.

Vår bok tips om zodiac egenskaper:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper tjur?

Då kan vi ge dig boken "Allt om Zodiac tecken Taurus" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften tjuren.

beställa just nu på Amazon!