Zodiac egenskaper: Om tecken på Vågen – 24,09. till 23:10.

Skalan anses balanserad, harmoni behövande och diplomatiskt. Vilka Zodiac egenskaper skalan födda urskilja har astrolog Erich Bauer sammanställas för dig ...

Zodiac Quiz: Hur väl känner du tecken på Libra?

 

 

Den stjärntecken av Libra egenskaper:

 

Din del: Luften än något som förbinder primär fråga om liv. den elementet står för stark Intellektbetonung och trevnad.

Ert beslut Planet: Venus som ett uttryck för andlig kärlek.

Deras polaritet: Plus (eller manlig eller Yang). Detta gör att du en aktiv, utåtriktad.

styrkor: De är bara graciösa, subtila och balansering.

Den idealiska destinationerna för dig: Libra barn känner i städer som Frankfurt / Main, Lissabon och Rio de Janeiro väl. När det gäller länder som de föredrar Tyskland, Japan och Tibet. De gillar kombinationen av vackra landskap och stora städer.

Din personliga lucky charm: Färgen lila, akvamarin, lila träd, fjärilar och rosor doft.

zodiac egenskaper erich bauer q
Foto: Astro vecka 

Zodiac egenskaper: balansen på jobbet:

Vågar är förenliga med deras zodiac egenskaper bästsäljaren i världen. Du luktar på avstånd om en kund vill köpa något eller går deras butik av andra skäl. Om du köper en med en balans, kan du vara säker på att du tar något hem som passar in i en. Vågar sätta dig själv i andra människor - det är en av deras zodiac egenskaper Du glider in i huden av deras kund eller affärspartner. Du känna honom att söka hans hjärna vänder och smuggla in hans hemliga önskan avdelning.

din stora talang , för att kunna känna empati med andra, gissa deras önskemål och avsikter, Libra födda kan naturligtvis inte bara för yrke säljaren. Även som psykoterapeuter, managementkonsulter, politiker, diplomater hitta ditt yrke. De som anger bruket av en balans, känns omedelbart återhämtat sig, inspelad välkomna.

Av samma anledning människor med viljan Vågen frisörer, massörer , Estheticians eller arbete inom hotell- och restaurangbranschen. Det är alltid deras mål, andra lyckligare, kinder, gladare, mer nöjda med att göra en avslappnad, vackra - och i detta de föds mästare i sitt hantverk. Även deras största potentialen - deras enorma kreativitet, deras geni talang för konst, hennes ofelbara smak - härrör slutligen rotade djupt i deras Zodiac egenskaper önskan om skalor för en bättre värld, träffa människor i respekt och kärlek.

Att se mer, höra, känsel, lukt, smak, höja deras estetiska sinne och deras kreativitet . Alla stora och små kreativa handlingar från den odödliga konstverket om layouten på en tidning till konstnärligt strimmiga eyeliner en mask i filmen, var och är ofta gjorda av Libra människor.

 

Zodiac egenskaper: skalorna i kärlek:

Skalan är mästare på partner och relationen spel. För limning och relations färdigheter, fjäll får en A plus. Vem som helst kan ha tur, eftersom de partner att ha hittat eller partner. Och ändå finns det ett problem: Eftersom väga sina egna känslor i enlighet med deras zodiac egenskaper Återställ alltid bakom sin partner, de avstå vad som egentligen är viktigt för ett förhållande, nämligen en hälsosam dos av själviskhet.

En typisk balans är att veta hur lång tid det kan ta tills hon slutligen proteste gång. Hon ser alltid den andra först. Först inte känner dina behov, men de av partnern. Detta är i den meningen att de Zodiac egenskaper kanske den största nackdelen med den underbara, balanserad och harmonisk balans - att de inte känner sig i det avgörande ögonblicket ens egna känslor eller inte vågat formulera dem, av hänsyn till rädsla för att göra partnerna ont hennes underbara hem , som kallas kärlek, att förstöra och förlora. Sätt dig i den andra personen, även om hon gör saker som skadar henne djupt.

När en relation misslyckas, alltid upplevt skalan som ett personligt misslyckande. Eftersom de upplevt från barn som väktare och räddare kärlek, kärlek betyder för dem och uppgift uppfyllelse, det förlorar när en relation misslyckas deras säkerhet, hem , deras syfte i livet. Efter en separation, är det därför viktigt för varje skala födda att arbeta med sig själv och att frikänna sig av påstådd skuld och misslyckande.

 

Zodiac Quiz: Hur väl känner du tecken på Libra?

Book rekommendation Libra
Foto: Knaur 

Vår bok tips om Zodiac egenskaper Libra:

Vill du veta mer om Zodiac egenskaper Libra?

Då kan vi ge dig boken "Om tecken på Vågen" Erich Bauer, 7,95 euro rekommenderar Menssana publicering. I det Erich Bauer berättar allt om Charaktereiegnschaften skalan födda.

beställa just nu på Amazon!