Exklusivt erbjudande Rossmann tar kosmetikamärke Lottie London sortimentet

Från november startar försäljningen av nya kosmetikamärke i Tyskland Lottie London Rossmann. Apotek kedjan ger produkterna uteslutande.

Det var inte förrän 2014, var varumärket Lottie London grundades i Storbritannien. Från och med hösten hon kommer till oss i Tyskland. Den apotek kedjan Rossmann erbjuder produkter exklusivt. Erbjudandet av märket alltifrån makeup för ögon, läppar och ansikte mot hårsnoddar, ögonfrans papiljotter. Nagellack och olika make-up redskap erbjuds också. 

Du kan nu även en första titt på produkter som omfattas.

Rossmann: Produkterna från Lotti LondonProdukterna sträcker sig från 5,95 euro för Rouge och 21.95 euro för borsten set.
Foto: PR

I vilket fall som helst, Lottie London sätta produkter på flashiga accenter. En söt detalj är namnen. Det är namnet på läppglans, till exempel, "Glossip Girl" och Rouge "Blush Crush", Bra att veta: Alla produkter av märket Lottie London är vegan och PETA certifierad grymhet-fri.

Det verkar nu nästan ha varit oavbrutet att vissa kosmetika märken säljs exklusivt på de olika apotekskedjorna. Låt oss vänta om konkurrensen från dm och Co. följa efter snart med en ny sortiment. Vi är nyfikna.

Vackrare make-up produkter och tillbehör hittar du här: