New FilialePrimark: New Store i Bielefeld kommer att öppnas inom kort

Den 26 oktober har 2017 kommit: Primark öppnade sin 23: e filial i Tyskland. Den nya butiken ligger i köpcentret Loom i Bielefeld.

2009 öppnade Primark för första gången sina dörrar i Tyskland. då den första butiken byggdes i Bremen. Idag finns Primark i många tyska städer. Den 26 oktober kommer Bielefeld nu ha sin egen butik. Butiken ligger i det nya köpcentret Loom, som kommer att öppnas också den 26 oktober 2017:e

Primark: Öppning av den nya butiken i BielefeldDen 26 oktober 2017 kommer den nya Primark butik i Bielefeld öppna sina dörrar. 
Foto: iStock

Köpcentret var omsorgsfullt omvandlats under de senaste två åren. Ursprungligen stod här, byggd 1977 Citypassage. Omkring 110 butiker kommer centret nu inkludera efter sin omvändelse. 

verksamheten på tre våningar sträcker sig. Den Primark butik kommer att ha en försäljningsyta på 4450 m². Man kan föreställa sig storleken lite bättre om du fortfarande har information om att det kommer att finnas totalt 27 fonder i Primark butik i Bielefeld. Kaoset på en upptagen lördag vi vågar inte tänka ...

Erbjuder ett komplett utbud av kvinnors, män och barn kläder skönhetsprodukter och produkter hem. Med öppnandet av butiken är också 216 nya jobb. Vi är mycket glada över att se hur Primark anländer i Bielefeld.

 

(WW8)