Jennifer Aniston: nippel Blitzer på Filmpremiär

jennifer aniston nippel Blitzer på filmpremiär Jennifer Aniston nippel blottare
Foto: Getty Images

Jennifer Aniston nippel blottare

Oj, det var definitivt inte planerat! Jennifer Aniston, som är känd för sin känsla för stil normalt alltid presenterade sig nu på en filmpremiär med en verklighets nippel Blitzer. Din lilla svarta var för transparent!

Eftersom Jennifer Aniston kommer att passera skratt snabbt! Den attraktiva skådespelerskan presenterade sig på premiären av hennes nya film "Cake" i Toronto, Kanada den September 8, 2014 komplett utan en bh i en liten svart klänning. Tyvärr var klänningen helt klart och vi såg tydligt avslöjar blinkar under den svarta duken hennes bröstvårtor. Hoppsan!

Jennifer Aniston: nippel Blitzer på Filmpremiär

Andra stjärnor i topless poser, galleriet!

som om Jennifer Aniston inte märkte hennes mode faux pas verkar. Eftersom hon strålade på gott humör för fotograferna på röda mattan, ser bättre än någonsin. Kanske detta är att hennes Beau Justin Theroux, som turtelte de redan längtade inne i biografer och helt förälskad i sin Jennifer. Bortsett från bröstvårtan Blitzer outfit av den blonda skådespelerskan var perfekt valt. Smycken hon var klädd mycket bra och de stora svarta koppling försedda mega väl med den annars enkla och klassiskt utseende.

Jennifer Aniston: nippel Blitzer på Filmpremiär

Så Rita Ora såg topless på omslaget till "Elle" från!