könTrekant: Regler för trekant sex

En trekant är den minsta varianten av gruppsex. Tre av de vanligaste sexuella fantasier om män - och kvinnor. Allt du behöver veta för att tre.

en "Trekant" är slang term för den så kallade triplett. Här är sex en trekant ingen nymodig företeelse, men redan känd sedan antiken - och även då välvilligt praktiseras.

Vare sig i det antika Grekland, Indien och Kina: kulturhistoria till Threesomes tusentals år kan spåras. Även gamla civilisationer IT Group avslutade (sett till exempel i Kama Sutra). så att kvinnor och män fantiserar i dag av ménage à trois är inte ond, utan ligger snarare i människans natur.

Triplets är inte bara i bordeller och Swingerklubbar, men - beroende på lust och passion - även i hans eget sovrum. Men vem ska du försöka trekant? När är bästa tiden att ta reda på den bästa platsen för sex Trio? Och framför allt: Som en tre-run alls från? 

 

Vad måste beaktas i en trekant?

 • förebyggande: Oavsett hur bra känner de inblandade och vad konstellation är: (! Bäst med en kondom) Förebyggande är den viktigaste förutsättningen för en trekant (särskilt om den tredje personen är ganska konstigt). Det handlar inte bara om graviditeten, men i första hand till sexuellt överförbara sjukdomar (som AIDS, HPV, syfilis, gonorré, hepatit, herpes). I konstellationen MFF (se nedan) är tillämplig: Ändra kondom, när partnern ändras.
 • Verkligen vill: Inte övertala dig på detta äventyr! Om någon av er har en dålig känsla om det, kommer han att känna sig obekväm under trekant. Då är det bättre att flytta tre till okända tid - kanske finns det en önskan att en dag ett.
 • Partner är nummer ett: Naturligtvis sant att alla tre inblandade ska ha roligt på triplett. Men det är fördelaktigt när ens partner är att få förmånlig behandling i en trekant. Även efter trekant gäller: Den gosa är reserverad enbart för sådana partners. den "gäst" kan antas lätt (klargöras innan) efter kön.
 • Stabilt förhållande: Med en trippel kan sparas ingen skakig relation. Mycket mer är sex en trekant bara när en relation är mycket stabil. Råder i din relation svartsjuka eller misstro, en trekant bara förstärker de negativa känslorna - förhållandet sedan dömd att misslyckas.
 • Ömsesidigt förtroende: Nyckeln till planen "trekant" är ömsesidigt förtroende. Det borde stå klart för både den gemensamma erfarenhet bör vara i fokus, inte den tredje personen. För par trekant kan i bästa fall vara en tillgång - i värsta fall vara farligt (nedan).
 • Tydliga regler: Vad exakt är tillåtet med tredje person? Vad inte? Är det bara&# 39; s att titta på? Eller också kyssas och förspel? Eller så kan du gå direkt till&# 39; s helhet och även möjliggör ömsesidig penetration? dra tydliga gränser och fastställa gemensamma regler är alfa och omega, innan han lämnade för att delta i den intima liv en tredje person.
 

Hur trekant?

De varianter av en trekant är omätbar. Alla former kan göras, men du inte! Klargör så mycket det kommer från bara framåt, t.ex..:

 • Är det bara&# 39; s titta eller ses?
 • Om den tredje personen delta i? Och i så fall, hur långt de går? Touching, kissing, penetration? Oralt, vaginalt eller analt sex?
 • När penetration är sant: samtidigt, sekventiellt eller omväxlande? är dubbel penetration tillåtet?
 • kan jag stöd Använda? Om så är fallet, med vem? Vad? I vilka öppningar?
 • Mycket viktigt: Alla ska gärna också "mitten av det" sluta. Vem trodde i början, skulle en trekant vara en bra idé, men noterades under sex, men att det inte vill säga det och det bör respekteras av de andra.
 

När är det dags för trillingar komma?

En sak är klar åtminstone en tid att bestämma sig för att genomdriva, inte fungerar. Dessutom: I en tre-tre personer med olika sexuell njutning, olika preferenser, olika erfarenheter är inblandade.

Grovt kan man säga att om stämningen kostymer och trion passformen är lös och öppen, lust och tid har timingen är perfekt! Det är viktigt att: Du bör inte under tidspress (Till exempel, inte har några datum efter), men lämnar dig tid. Eftersom: Trekant (speciellt om det är första), är spännande nog.

För par naturligtvis gäller: Rätt tid för en trekant har kommit då båda är säker på att de vill uppleva det tillsammans som, när båda känner sig redo för äventyr och känna sig trygg och säker i deras förhållande.

 

Trekant? Okej. Men med vem? Valet av partner

Det viktigaste är: Om den tredje eller en vän, en bekant eller kanske en främling vara? När bekanta gäller: känslor eller olösta konflikter mellan huvudpersonerna kan komplicera trekant. Med främlingar gäller: Attraktionen finns där, men tröskeln troligen större än med bekanta människor. Det är viktigt: ska den tredje parten att välja, som ett par.

Om du föredrar en främling i vissa Internet Foren uttryckligen söka efter lämplig tredje part. men även swinger (Det finns också de med klass) kan vara en idealisk utgångspunkt för informell och gemensam sökande efter en trekant partner.

För detta bör du också ha sex (och eventuellt om sexualitet) en del av den tredje parten: Kvinna eller man? Kan (eller borde) han (eller hon), bi- eller heterosexuell vara gay? I grund och botten, dessa två konstellationer är möjliga:

 • MFF: hane-hona-hona (två kvinnor, en man)
 • MMF: hane-hane-hona (två män, en kvinna)
 

Vilka platser är treor för kärlek?

Du kan välja mellan:

 • din / din lägenhet
 • om nödvändigt, boning din partner
 • Lägenheten på tredje person
 • ett hotell eller motell rum
 • en swingers klubb

Valet av plats är viktigt. Ta dig tid och diskutera det både första gången som ett par, och sedan den tredje personen. Det är viktigt att: Du måste känna dig allt väl.

Föreställ frågor:

 • Vi en bekant plats viktigt?
 • Om det är ett eget hem: Om du vill ha en tredje och verkligen i sin egen säng - har personen - möjligen främmande?
 • Är ett hotell alternativ? Och i så fall, i hemstaden? Eller snarare på semester?
 • Om en swinger klubb lämplig? Och i så fall i ett privat eller ett gemensamt utrymme?
 

Hur förbereder du dig inför en trekant?

 • Lär känna: En kort inledande möte kan redan göra loss. Så om du har kommit överens om att en tredje person, ordna en tre-Date.
 • Regler för tredje: Innan klargöra vad som kan vara och med vem det är inte (om: ???? Oral Vaginal Anal Given eller SM etc.)
 • Sexleksaker: hålla kondomer, sexleksaker, glidmedel handen - så att du är förberedd för alla eventualiteter.
 • Före Prelude: Vid den första av tre atmosfären för varje bör inbjudande. Vare sig med levande ljus och ett glas vin eller ett delat badrum eller ömsesidig massage: Om du närmare i små steg - så att inte stressa.
 

Om du upprepar en trekant?

Oavsett om det ska vara en unik upplevelse eller vill att hon ska upprepa det, kan du rensa tidigare - men kan det kan också (i samförstånd) öppet. Regeln är: FÖRVÅNA och få något på dig ...

 

Varför trekant? fördelarna

Fördelarna med en trekant kan för alla, vara olika för varje par. Fördelarna med trillingar oftast nämns är följande:

 • Utbyggnad av sexualliv: Vare sig med en partner eller som en enda: preferenser en tredje person (nya positioner, metoder, etc.) kan fungera som inspiration för sitt eget sexliv.
 • Öka nöjet sensation: En ny nivå kan uppnås när man vidrörs av fyra händer i stället för två, är kysst av två läppspar istället för en - och valfritt penetrerad av två penisar stället för en. Oavsett om man upplever det som nöje eller som en börda, kan du ta reda på genom trial and error.
 • Slutsatser om sexualitet: Visst, du verkligen veta om du känner dig mer attraherad av kvinnor eller män. Men vad händer om du bär en oupptäckt tendens i sig? Kanske hon bara kommer till ljus när du får in det ...
 • Den pudding är i ätandet: Som ordspråket säger, "Hellre ångra att ha gjort något, snarare än att ångra att inte ha gjort det", Vem blir inblandad i en trekant, vit då, om det är bra bara i fantasin eller i verkligheten.
 

Det som talar emot en trekant? nackdelarna

Vem riskerar att röra upp svartsjuka i partnerskapet genom en trekant eller ens för att främja emotionell omorientering av de tre bör definitivt hålla sig borta från det! Inte alla kan och vill dela med en tredje person hans partner - och det är förståeligt. Ibland fantasy är trots allt bättre än någon verklighet ...

 

(WW7)