Stimulierend7 erotiska berättelser: den nakna galenskap

Fancy en bra erotisk historia? Vi har inte mindre än sju av dem! Fyra läsare och tre män talar om de mest unika sex av hennes liv. Ärligt talat, rakt på sak. Plus: Vad heta timmar oftast i vägen - och hur du hantera dessa stötestenar undan på ett ögonblick.

Nedan finns sju korta erotiska berättelser.

Vår översiktssida >>HÄR>> Det finns över 50 andra erotiska berättelser av våra läsare ...

 

Allt utom kontroll

Tom gick snabbt till badrummet, jag låg på sängen. Den första omgången hade vi bakom oss, kommer jag inte. INGA PROBLEM. Vi hade all tid i världen. När han gick tillbaka till mig, jag kysste hans hals, tatuering på axeln. Om vi ​​skulle hud mot hud, vi tyckte det var bäst inte länge ut med förspel. Det tog bara några minuter att Toms bästa delen var tillbaka i toppform.

7 erotiska berättelser om den nakna wahnsinnErotiska berättelser: den nakna galenskap!
Foto: Thinkstock

Han lade sig på mig och mitt bäcken sträckt för att möta honom. Jag gillade missionärsställningen alltid tyckt, eftersom jag kommer från friktionen av klitoris enklaste till klimax. Till denna dag jag inte kan förklara varför jag plötsligt vände magen mig. Förmodligen berättade min intuition att min kropp var redo för något annat. Jag knäböjde på sängen, så att Tom kunde komma in på baksidan av min vagina. Han drog mina skinkor och var omedelbart mig. Det var inte förrän han flyttade mycket försiktigt, sedan han tagit fart.

Med ena handen gjorde jag genom mina ben passera och strök hans testiklar. Om du inte snart berör din klitoris, vilket är ingenting nytt, säger mitt huvud. Men då han vände sig själv: "Bye, Barbara, säker resa och se dig senare ..." In dunkade min mage, en varm stickande skott genom min kropp. Och sedan stönade jag. Så högt som någonsin. Galenskap, som han var - min första vaginal orgasm! Vet inte om Tom var allt klart då. För mig åtminstone en sak blev medveten: Sex behöver inte bara passion och rätt teknik, han är bra i alla positioner - Om du bara gånger förlorar kontrollen.

Barbara, 32, hade en lång affär med Tom sex år sedan. För två år hon är gift.

  

rörliga erfarenheter

Glöm sexleksaker, porr och rollspel! Den bästa sex i mitt liv har jag, eftersom min flickvän Meike gör yoga. Hon har nu denna otroligt imponerande kropps spänningar, som inte bara ser bra ut, men känns riktigt bra. Och det tycks mig som om hon hade också trött än tidigare. Meike tar mycket oftare initiativet och kommer att variera mer medan vi sover tillsammans. En riktig mans dröm! Häromdagen hade vi en otrolig kväll. Egentligen började det hela som vanligt.

Jag råga ner, och det var riktigt nice. Men när jag var strax före klimax, spred hon benen på en gång långt ifrån varandra. Ärligt talat, jag kör det fortfarande kallt ner ryggen när bara tänker på det! Jag kan inte minnas att jag någonsin så djupt i henne själv. det hela var toppade endast av vad som följde efter det. Även om de just hade kommit också var Meike fortfarande elektrifierad bredvid mig. Jag lade min hand på hennes platt mage, hennes darrande ben.

, Hennes ögon sa att hon ville igen. Då viskade hon i mitt öra: "Jag vill prova något." Hon satte sig på mig, knäböjde med benen på mina lår och tryckte händerna mot mitt bröst. Jag kan berätta på bara en minut jag gick som 30 år smällare på en gång! Minst. De sätt också. Hennes ord som hon då var en svettig flin i mina armar "Det var den bästa orgasm i mitt liv."

Christian, 35, är i ett förhållande med Meike på tre år

  

I DE LUGNASTE VATTNEN GÅR DE STÖRSTA FISKARNA

Vår sista sexträff var redan ett par veckor tillbaka. Marc och jag hade halvt år en affär - och jag visste att ingen par skulle bli av oss. Antagligen eftersom vi var båda upptagna med våra karriärer. Sedan vi träffades igen i ett golfhotell nära Düsseldorf. När vi var i rummet, började han genast att smeka mig. Han nådde under min skjorta och började kyssa min hals. Vid något tillfälle stannade han, såg ut genom fönstret och sa: "Vet du vad? Ta av dig skorna och kom med! "

Det var en typisk, mild sommarkväll och vi gick barfota till den mörka golfbanan bakom hotellet. Sedan letade vi efter ett mörkt hörn och drog hastigt. Jag kunde räkna med att känna honom slutligen knappast, kastade mig på gräset och drog honom frenetiskt på mig. Vad vi inte hade sett: Vår lilla kärleksnäste tillplattad bakom mig från extrem och förvandlas till en damm. Med sin varje steg Marc knuffade mig lite djupare i vattnet. Jag vet att det låter konstigt, men jag verkligen var tvungen att skratta högt när han kom.

Han fann bara inte fullt så roligt, men när vi gick tillbaka, var vi tvungna att fnissa båda. Jag kände sand i håret - och mellan mina skinkor. Oavsett detta nummer, var det värt det! Nästa dag såg vi att damm full av ankor var. Oh man, som hade säkert kul ... Marc och jag skriver i dag, fem år senare, förresten fortfarande från tid till e-post. Ämnet är alltid densamma: "Quack, kvacksalvare."

Ina, 34, har nu förälskat

  

fångad varm-kall

Patrick Jag visste bara några veckor när han ansimste mig en kväll: "Hey baby, vad gör du? ses senare? "-" Visst ", svarade jag, och skyndade till badrummet för att göra mig vacker. Samtidigt min telefon vibrerade varje minut. "Är du någonsin fel?" "Var är du då?" "Jag är verkligen förtjust i dig!" ... klunk. Min upphetsning växte. Och sedan gjorde jag något som jag aldrig trodde att jag skulle göra det igen, jag gick in i sovrummet, drog svart underkläder och lår höga strumpor - det enda paret som jag ägde.

Så småningom köpte på ett infall, aldrig slitna. Fortfarande rent i svart höga klackar, svart kappa över det, gå. Jag var nästan naken under rocken. Oha var så kallt ute! "Vad gör du?", Frågade jag mig själv som jag vände tändningsnyckeln. "Nu om du har en olycka, vad kommer folk tycker?" Men viljan att imponera Patrick, var större än min oro, vad kan gå fel. I bilen tog jag ett foto av en liten del av mina kläder på varje trafikljus och skickade det till honom.

Den övre delen av mina strumpor, mina bröst i lacy behå, mina röda läppar ... Patrick stavat fel på nästan varje svars-SMS. Slutligen stod jag framför hans lägenhet, spänd och upphetsad. Jag ringde, han öppnade dörren, då allt hände väldigt snabbt. Jag kände hans tunga i min mun och händerna i mitt hår. Han knäppte min jacka på, sammanfattas nedan, och kände att jag var nästan naken. "Wow, jag är mållös ..." viskade han. Sedan tog han upp mig och förde mig till sängen. Vi har ganska mycket gjort på natten så allt som kan komma upp med två glada människor. Och eftersom jag vet att det lönar sig att ha skalen ibland faller lite snabbare ...

Anna, 28, efter sex månaders förhållande med Patrick singel igen

  

På toppen av känslor

Sabina är inte en klassisk skönhet. Munnen är smal, håret ganska tunn. Men hon är hammar sexig! Detta beror på deras cool, något objektivt sätt. Jag söker kvinnor i karriären. Den Controllerin i pantsuit, advokaten i mörkblå kostym, YEPP, det var precis min typ. Sabina är en civilingenjör. Inte en lätt sak att behöva ge på varje byggarbetsplats på killar respekt. När jag såg henne första gången på en väns fest, vände hon mig omedelbart.

Så nu inte är aktiv, fann jag det bara helt skarpa. Och under sex ... Phew ... eftersom Sabina omvandlas av Miss Super svalna i, ja, en ganska perverterad sak. Jag tror att hon gråter ibland så högt att det verkligen höra alla våra grannar. Men jag gillar det. Eftersom jag är verkligen stolt över att vi kan ha relation så passionerat sex även efter tio år. Klar, med våra två barn, har vi blivit oundvikligen mer tyst. Det finns dock fortfarande de stunder när jag inte kan tro vad är en het dam i min fru. Precis som häromdagen när vi båda kom tillbaka något berusad från en måltid med vänner.

Sabina har drivit mig i vår trappuppgång mot väggen och tagit vad de ville ha: en snabb, intensiv orgasm. Det tog mer än två minuter. Hon drog ner mina byxor, gnids mot mig och vi gick ut. Damer, det finns inget mer spännande än en kvinna som (eller på vägen dit) i sängen vet precis vad hon vill - särskilt när det visar det också. Och personligen gäller för mig: Den person du vet utantill, fortfarande få svaga knän vingla, är mer än ett pris.

Michael, 35, har varit tio år i ett förhållande med Sabina - och gift med henne sedan 2010

  

komma på tåget

Jag inser att den här historien faktiskt låter alltför banalt att vara sant. Men jag har upplevt gånger nu, så jag berätta för dem också: Jag satt i norra Tyskland på tåget, läsa en bok. Vid något tillfälle, en mörkhårig kvinna, märkte jag det var diagonalt motsatta. Hon log mot mig, log jag tillbaka. Några ögonblick senare stod hon upp och lämnade en lapp som faller på den vakanta platsen bredvid mig. Där stod: "Jag väntar i hallen för dig."

Mina tempel dunkade. Har allvarliga? Jag trodde fem minuter fram och tillbaka. Sedan följde jag henne. I hallen, sade hon inte ett ord. Hon log bara på mig och drog mig till toaletten. Visst, inte den vackraste platsen, men på något sätt som inte spelade någon roll. Inom en delad andra hade vi våra händer över våra kroppar. Hon var ung, kanske 24, men det verkade otroligt erfarna. En snabb titt i ögonen, öppnade sedan mina byxor och - vips - var hennes hand under mina boxershorts. Jag vet att detta är nu pinsamt, men jag började darra något. För det var helt klart vad som skulle hända nu - och jag hade ingen plan för denna situation. Men jag behövde inte, eftersom de drog bara hennes jeans ner, sedan hennes trosor åt sidan och slutligen en kondom från hennes väska.

När jag kom in henne, suckade hon kort. Detta var första gången jag hörde hennes röst. "Ta mig", viskade hon - och jag gjorde, när tåget vänster och höger gunga. Hon andades snabbare och snabbare i mitt öra och kom nära mig. Sedan drog hon med ett leende på framsidan av, kysste mig och gick tillbaka till sin plats. I Hannover sade hon adjö med en blinkning. Jag kan ofta fortfarande tror inte jag har sett den där förmodligen drömmer om varje människa - även att ha sex med en total främling. En sak som jag vet att jag kommer att minnas som en gammal man gång på gång till detta schema.

Andi, 33, går stadigt under ett år

  

Ett bröllop full av höjdpunkter

Bröllop min kusin kom på något sätt inte lätt att komma igång. då Erol och jag dateten nyligen, egentligen skulle vi hellre ha stannat i sängen. Och ju längre saken drog ut på tiden, desto mer rastlös han var. Slutligen sade han under en champagne mottagning "Låt oss gå ut" Inte en dålig idé, tänkte jag. Så vi kröp in i parken runt hörnet. "Vill du sitta gånger till trädet där?", Frågade han. Innan jag kunde svara, var han redan på knä framför mig. Han kröp under min klänning och började slicka mig. Jag ryckte på axlarna, stönar tyst - och fick gåshud i mitt liv! När jag kom, jag såg bula i byxorna.

"Men om vi inte kan ha det", viskade jag, grin och öppnade sin dragkedja ... Med röda ansikten vi spatserade en stund senare för att fira. När det kom till dans på kvällen, vi försvann igen. Den här gången fann vi en bank som var lite utanför. Jag satte mig på armen, linda ett ben runt Erol midja och drog honom till mig.

Medan det var kolmörkt, men vi kunde höra röster vandrare. Men vi brydde sig inte. Är det inte det? När jag ser tillbaka, måste jag säga: Det var förmodligen just denna rädsla för att bli upptäckt, som irriterade mig mest - och inte sex sig mer på allvar, trodde jag aldrig att jag står på dessa sparkar.! När min kusin frågade mig parting om jag hade velat, sa jag, "Den bästa bröllop någonsin!" Och det var inte ens en lögn.

Susanne, 25, sedan förra sommaren Erol flickvän

  

...Blir bra överens: det bästa sexet tips för dig

Det finns många möjligheter för super sex, men även en del saker som kan förstöra det roliga en. Så du eliminerat fem vanligaste lust mördare.

Du har 1000 saker i åtanke

Det är uppenbart att han har stor önskan. men deras tankar kretsa enda jobb, shopping och diska. Och nu? Sex terapeut Dr. Carla Thiele uppmanas att bege Cinema "Måla din favoritfantasi från - och så detaljerat som möjligt" Good for inspiration: berättelser om de sista sidorna ...

Det håller dig i för hårt

Allt är perfekt. Tills han knådar runt på kroppen som i en kaksmet. "Skjut din partner inte plötsligt borta, men prata med honom", säger experten. Ungefär så här: "Oj, detta är något fast" Sedan visa honom hur du föredrar - genom att placera händerna på hans och leda honom till rätt tryck för din hotspots.

Hon har kalla fötter

Frossa i sängen gymnastik från. Därför ett första: "Det är inte unsexy om du krypa in i fallet helt under täcket", säger Thiele. Efter det gå för det i bästa skedar bekväma och nypa fötterna mellan hans underben. Och han? Kan verkligen någonsin ta hand om dina bröst.

De ribbotten squeaks

Moan så skrika nej -. Eftersom den senare inte bara stör grannarna, utan även ditt kärleksliv "Gör utan en andra tanke, någon annanstans, till exempel på bordet", råder författare Thiele ( "Good sex utan stress" Ullstein, ca 10 €). Detta leder definitivt peppa upp numret. Eller häva madrassen spontant till marken. I det långa loppet, dock: Placera händer på - på din säng.

Han kommer för tidigt

Redan över? Åh ... Första goda nyheter: Round två kommer säkert att ta längre tid. "Anledningen är att penis då inte så känslig", förklarar experten. Vem vill att fullända sin timing kan testa start-stop-teknik. I det här fallet lägger din partner har sex minst tre raster - och alltid väntar tills trycket har nästan helt brutit samman. Sun lär hans bästa bit i tid för att hålla sig själv. Om det aldrig fungerar, kan det vara en defekt i signalsubstanser i hjärnan. Då en läkare kan hjälpa.

Fler heta bädd berättelser du läser här >>