Phone Sex med din partner: Så är det ett hett nummer

Heißmachen på handenheten

En lång distans relation är verkligen svårt för människor i kärlek ibland. Framför allt saken med sex - att behöva klara sig utan. Eller kanske inte? Phone är lösningen.

Du har innan partner prova telefonsex? Bra idé - men berätta för honom innan någon av det. Inför helt enkelt se till att han är på utsatt tid hemma och inte har ett besök från sina kompisar. Annars kan hela poängen har smärtsamma konsekvenser, till exempel om han bara har vänt på högtalaren.

 

Att komma igång är enkelt

Säg intelåt oss telefon harMen du börjar direkt. Isbrytaren Frågan par excellence: "Vad har du på dig just nu" Då kommer han omedelbart att märka i vilken riktning det är samtalet. frågar han tillbaka, de kan flunkern tyst. Hennes älskare behöver inte lära sig så att du bara bära en bekväm joggingbyxor och en mysig tröja. Han finner det röda underkläder med spetsen mycket skarp för dig? Då kan du säga att du bär just detta.

 

Foton för enkel uppvärmning session

Nu är det dags att starta unika uppmaningar: "Ta av dig byxorna! Barrel honom! "Om han inte tar initiativ till att informera honom om på egen hand, till vilka delar av kroppen du vidrör. För enkel uppvärmning session kan du skicka honom ett foto av dina styva bröstvårtor. Men se till att du inte känner igen bilden som person men bara brösten kan ses. För vem vet vad som händer med bilden när förhållandet inte håller tiden.

 

Creative efter kön roman

Hur framgångsrik du är i telefon kön, beror på din kreativitet. Därför hjälper det att läsa innan en sex roman och låna några meningar. Eftersom upprepningar av samma gamla fraser och uppmaningar, födde honom permanent. Resultatet: telefon missade sitt mål, är det inte avsett för höjdpunkt komma. Även långa talpauser oroa sig mer att önskan dör ner.

 

Blunda och huvud på bio

Anslut telefon Dina ögon. Så ni kan föreställa er min mentala biograf en erotisk sexscen med din partner och bara ha honom beskriva i detalj vad de ser som händer. Överväga kortfattat vad hans Favorit sex position är. Det vibes från honom ännu mer när du beskriver dem. Mycket viktigt: Glöm inte att klaga. Han kan inte känna igen rycka av kroppen du och din upphetsning, han inte se dig, ja. Därför måste du berätta för din partner genom erotisk njutning ljud, hur varmt du är på honom.

 

orgasm garanti

Diskussion och stöna i slutet snabbare, be honom att åta sig att hantera hårdare. Få honom att inse att du är på väg att komma. Du kommer att märka, att han tror att det inte kommer att vara länge och kommer garanterat orgasm . Om han sedan avslutade samtalet ganska snabbt, inte bli förvånad. Han behöver nog först till badrummet för att fräscha upp. Bara prata med nästa telefonsamtal eller adjö om den gemensamma telefon-erfarenhet. Hur vi känner oss? Vad var riktigt varmt? Vad var ganska mindre mäktig upphetsande? Efter att ha talat om det med din partner, kan du även bestämma tillsammans om du bort oftare viska något varmt i luren.